Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου

Για να μην εκνευριστείτε κρατηθείτε μακριά από άτομα που θέλουν να περνάει το δικό τους



ΚΡΙΟΣ: Απομακρυνθείτε από όσους και από όσα σας δημιουργούν προβλήματα. Εξασφαλίστε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε από υποτιθέμενες ευκαιρίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Επιβάλλεται να τολμήσετε αλλαγές στον χώρο για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής σας. Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις για να προβληθείτε και να επεκτείνετε τις βλέψεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα περιέχουν έντονο παρασκήνιο, γιατί θα σας βλάψουν. Ό,τι μπορείτε να κάνετε σήμερα κάντε το και μην το αναβάλετε για αύριο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τους συνεργάτες σας να πάρουν πρωτοβουλίες αλλά στηρίξτε τους. Οι στόχοι σας πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και με ουσιαστικές συζητήσεις θα λύσετε αρκετά προβλήματα.

 

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε κανένα περιθώριο στους άλλους να σας περιορίσουν στα προσωπικά σας ζητήματα. Για να μην εκνευριστείτε κρατηθείτε μακριά από άτομα που θέλουν να περνάει το δικό τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δουλέψτε μεθοδικά και οργανωτικά, γιατί μόνο έτσι θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητές σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν θα σας περιορίζουν σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΖΥΓΟΣ: Εντοπίστε νέα σχέδια και καταστρώστε νέα σχέδια βάζοντας μπροστά την εφαρμογή τους. Φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και μην ασχολείστε με όσα λένε οι άλλοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δικαιωθείτε ηθικά, οικονομικά και επεκταθείτε κοινωνικά. Ζήστε σημαντικές εμπειρίες και οδηγηθείτε σε αποφάσεις και σε αλλαγή τρόπου ζωής.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επικοινωνία, η πείρα, οι γνώσεις και οι συνεχείς ευκαιρίες σε συνδυασμό με καινούριες γνωριμίες και προτάσεις θα αποτελέσουν την καθημερινότητά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε σειρά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, καθώς οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο δείχνουν ότι θα αλλάξουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ανοίξουν νέοι δρόμοι σημαντικοί για το μέλλον σας. Δείξτε ελαστικότητα σε διαπραγματεύσεις με άλλους και αν δε σας κοστίζει πολύ υλικά κάντε και κάποιες υποχωρήσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Ο χαρακτήρας σας θα αρχίσει να μεταμορφώνεται, καθώς θα απαλλαγείτε από αρκετές συναισθηματικές εξαρτήσεις και κοινωνικές προκαταλήψεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;