Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 11 έως 18/9

Μην αφήσετε τις κινήσεις των άλλων να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές ή αποφάσεις



Στις 16 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, αποφύγετε συζητήσεις που θα καταλήξουν σε διαπληκτισμούς, εντάσεις και καυγάδες. Ο Ήλιος στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, κάνει τη λογική σας να μπερδεύεται και να μην μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα τι είναι σωστό για εσάς. Οι αποφάσεις που θα παίρνετε δεν θα είναι αντικειμενικές, ενώ υποσχέσεις που θα σας δίνουν δεν θα εκπληρωθούν. Στις 18 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Ζυγό σε αντίθεση με τον Δία σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, είναι απαγορευτικός τόσο για συζητήσεις που θα αφορούν το μέλλον σας, όσο και για νέα ξεκινήματα ή δημιουργία καινούριων σχεδίων. Ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερο, πλησιάστε τους συνεργάτες σας και βρείτε κοινά σημεία ενδιαφέροντος. Καλυτερεύοντας τις σχέσεις σας θα πετύχετε περισσότερα.

 

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει πάση θυσία να αντέξετε τις δοκιμασίες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Άτομα του περιβάλλοντός σας θα σπεύσουν να σας δώσουν τις οδηγίες τους. Μην αφήσετε τις κινήσεις των άλλων να σας παρασύρουν σε λάθος επιλογές ή αποφάσεις. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό θα αποτελέσει ένα είδος θεραπείας στην ανασφάλειά σας. Μελετήστε σωστά οικονομικές συναλλαγές, αποφάσεις, κινήσεις και επαφές.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, γιατί ενδέχεται η ψυχολογία σας που δε θα βρίσκεται και στα καλύτερά της, να επηρεάσει επικίνδυνα τον συναισθηματικό σας τομέα και να σας σπρώξει σε αλλαγές που δεν χρειάζεστε. Μην είστε επιπόλαιοι σε ό,τι θα έχει σχέση με τα συμφέροντά σας και μεριμνήστε έτσι ώστε να μη βγουν στην καθημερινότητά σας καινούρια έξοδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε τα προβλήματα των άλλων, επειδή σχετίζεστε μαζί τους, να γίνουν και δικά σας. Χρωματίστε ευχάριστα τις συζητήσεις σας και αναζητήστε γνώσεις για διάφορα θέματα, ακόμα και αν θα σας είναι δύσκολο να εστιάσετε την προσοχή σας για να μάθετε κάτι καλά. Οι περιστάσεις ζητούν από εσάς περισσότερο ρεαλισμό, για να μειωθεί η ψυχική σας αναστάτωση. Ασχοληθείτε με την υγεία και την εμφάνισή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις, θα βρεθούν σε άμεση προτεραιότητα, περιορίζοντας σημαντικά την ελευθερία σας. Αφήστε κατά μέρους τις βαριές σκέψεις και αναπτύξτε την επικοινωνία σας, τις ανταλλαγές απόψεων και τις επισκέψεις. Κάντε ευχάριστες επαφές και συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας και μην αρνηθείτε προτάσεις για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους.

 

ΛΕΩΝ: Θα έχετε αρκετή ενέργεια για να καταπιαστείτε με πράγματα που θα ομορφύνουν τη ζωή σας και θα δυναμώσουν τον οργανισμό σας. Προσπαθήστε να μην είστε αφηρημένοι όταν κάνετε κάτι σημαντικό για να αποφύγετε τα μικροατυχήματα. Φροντίστε σωστά τον εαυτό σας και θωρακίστε τον καλύτερα, ώστε όταν η πίεση θα είναι μεγάλη να έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Αποφύγετε καταχρήσεις και χαλιναγωγήστε τον παρορμητισμό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα χάσετε χρήματα αλλά δεν θα κερδίσετε και αυτά που υπολογίζατε. Ο οικονομικός σας τομέας απαιτεί προσεκτικούς και σοφούς χειρισμούς, χωρίς ρίσκα ή αβέβαιες επενδύσεις, που θα τον δυσκολέψουν περισσότερο. Μπορεί οι αλλαγές στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, να γίνονται ερήμην σας, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστείτε και να μην αντιδράτε σπασμωδικά, αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να τις αποτρέψετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μην προσθέσετε καινούρια έξοδα σε έναν ήδη φορτωμένο προϋπολογισμό. Δραστηριοποιηθείτε άμεσα αν πρέπει να αναζητήσετε συμμαχίες και μην περιμένετε για αργότερα. Οι προσπάθειες που θα κάνετε θα είναι πολλαπλάσιες του αποτελέσματος εξαιτίας αστάθμητων παραγόντων. Μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε από τυχόν προτάσεις και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας για να προφυλαχθείτε από τρικλοποδιές αντιπάλων σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα και μετά πράξτε αναλόγως των αποτελεσμάτων. Αν θέλετε πραγματικά να τα πάτε καλά με τον σύντροφό σας, είναι σημαντικό και απαραίτητο να τον συμπεριλάβετε στα ενδιαφέροντά σας και να μην τον παραμελείτε για χάρη φίλων ή γνωστών. Ονειρεύεστε την τέλεια σχέση και μπορείτε να την έχετε, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας ώστε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν υποθέσουμε ότι έχετε ένα πολύ αγαπημένο χόμπι αυτό είναι το φλερτ. Τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει για τους περισσότερους από εσάς από το να προσεγγίζετε άτομα γύρω σας και με τον τρόπο σας να τους είστε απαραίτητοι. Μέσα σε όλο αυτό το παιχνίδι συγκέντρωσης θαυμαστών, αναρωτηθείτε αν αυτή η τακτική σας βοηθάει να κάνετε σωστές επιλογές ή να ξεκαθαρίζετε αυτά που πραγματικά αισθάνεστε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας έχει σκοπό να κάνει την επανεμφάνισή του και να σας αναστατώσει. Ίσως για πρώτη φορά να συνειδητοποιήσετε ότι όταν τέλειωσε αυτή η σχέση δεν έκλεισε και ο κύκλος. Έμειναν ανάμεσά σας εκκρεμότητες και ανοιχτές πληγές που με το πέρασμα του χρόνου δεν κατάφεραν να κλείσουν και τώρα καλείστε εσείς να βάλετε ένα τέλος για να μπορέσετε και οι δύο να προχωρήσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ήρθε η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων που ακόμα και αν κάποιες πονέσουν είναι απαραίτητες για να πάψουν να σας κυνηγούν φαντάσματα του παρελθόντος. Είναι σημαντικό για τον σύντροφό σας να μπορεί να πάρει και αυτός πρωτοβουλίες για να νιώθει πως υπάρχει σε αυτή τη σχέση. Δεν μπορείτε να είστε άδικοι και καυστικοί μαζί του όταν δεν τον αφήνετε καν να δοκιμάσει να αναλάβει μερικές από τις ευθύνες.

 

ΙΧΘΥΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι θα πρέπει να ανοίξετε καινούρια κανάλια επικοινωνίας με τον σύντροφό σας, συζητώντας για όλα, ευχάριστα ή δυσάρεστα, και θα πρέπει επιτέλους να καταλάβετε πως δε γίνεται μόνο να παίρνετε και να μη δίνετε ούτε ψίχουλο. Σταματήστε να είστε τόσο καταπιεστικοί απέναντί του και δώστε του χώρο να αναπνεύσει.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας