Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου 2022

Ανοίγει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, ώστε να αναπτύξετε νέες και ενδιαφέρουσες σχέσεις



ΚΡΙΟΣ: Θα ενισχυθεί η πιθανότητα να παραδεχθεί ο σύντροφός σας κάποιο πιθανό λάθος που έκανε και θα πρέπει να τον στηρίξετε και όχι να τον αποθαρρύνετε.

Pixel

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει κατά πολύ η γνώμη των άλλων. Η ζωτικότητα και η ενέργεια που θα έχετε θα είναι διάχυτες, γι’ αυτό πρέπει να προσέξετε πολύ τις βιαστικές κινήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαλέξετε τον σίγουρο δρόμο στις τρέχουσες υποθέσεις σας και προσέξτε να μην πέσετε θύματα μιας αυταπάτης, η οποία εκτός των άλλων θα έχει οικονομικό κόστος.

Pixel

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκαταλέγεστε στους πλέον επικοινωνιακούς και κοινωνικούς ανθρώπους και γι’ αυτό θα φροντίσετε να κρατήσετε σε ένα σταθερό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους άλλους.

 

ΛΕΩΝ: Στην προσπάθειά σας να κάνετε αυτό που ευχαριστεί τους άλλους θα υποστείτε συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες από εξωτερικούς παράγοντες με τρόπο όχι ευχάριστο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη σας για σταθερότητα πολλές φορές θα αγγίξει τα όρια της απραξίας και αυτό θα σας ωθήσει σε θέσεις που θα είναι αντίθετες από τον χαρακτήρα σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να παραμερίσετε εν μέρει την αξιοπρέπειά σας όταν οι καταστάσεις πιέζουν να αποδείξετε τη θέση σας ή αν απειληθείτε οικονομικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια ξαφνική αλλαγή σε φιλικές σχέσεις θα σας αποσυντονίσει, όταν όμως σκεφτείτε με ψυχραιμία, θα νιώσετε ευχαριστημένοι που συνέβη και μάλιστα χωρίς τη δική σας παρέμβαση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανοίγει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, ώστε να αναπτύξετε νέες και ενδιαφέρουσες σχέσεις στη θέση αυτών που χάθηκαν και να καλύψετε καλύτερα την ανάγκη σας για συντροφικότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίζει μια σειρά καινούριων συναισθηματικών και κοινωνικών κατακτήσεων, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σας. Κάντε όνειρα, μοιραστείτε τα ενδιαφέροντά σας και κάντε νέες γνωριμίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν χρειάζεται να χαλάσετε πολλά χρήματα για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς έχετε φροντίσει κατά καιρούς να εξοπλιστείτε με ό,τι θα σας δείχνει στα μάτια των άλλων περιποιημένους.

 

ΙΧΘΥΣ: Αρχίζουν να ολοκληρώνονται οι προπαρασκευαστικές κινήσεις στα εργασιακά σας θέματα και μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχουν χτιστεί τα νέα θεμέλια.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο

FASHION NEWS

Το πρώτο pregnancy look της Hailey Bieber είναι εμπνευσμένο από μια τάση των zeros που μας έχει μείνει αξέχαστη

Δείτε την εμφάνιση της εγκυμονούσας Hailey Bieber, που μας γυρνά πίσω στον χρόνο