Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου

Κάντε αλλαγές σε όποιον τομέα της ζωής σας αντιμετωπίζετε προβλήματα



ΚΡΙΟΣ: Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές επαγγελματικών σχεδίων θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Εάν προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι, θα είστε και ετοιμόλογοι.

Pixel

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με καλοπροαίρετη διάθεση ένα ξεκαθάρισμα θα είναι καλό, αφού θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα. Κάντε αλλαγές σε όποιον τομέα της ζωής σας αντιμετωπίζετε προβλήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απολαύστε τις στιγμές αναγνώρισης των ικανοτήτων σας και μην είστε τόσο μετριοπαθείς. Η αρμονία θα είναι προϊόν συνεργασίας, οπότε προσπαθήστε στη διαδρομή να μη την χάσετε εξαιτίας τρίτων.

Pixel

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ψάξτε να βρείτε πίσω από τα ποικίλα σχόλια των συνεργατών σας, τα παράπονα που κρύβουν. Αξιοποιήστε τις συζητήσεις μεταξύ σας για να καταλήξετε σε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

 

ΛΕΩΝ: Μπορεί η συμπεριφορά του συντρόφου σας να είναι εριστική, αλλά μη νομίζετε πως η δική σας αντιμετώπιση είναι καλύτερη. Στο πλαίσιο αυτών που θέλετε, είναι και μια παρακινδυνευμένη εξομολόγηση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να απολαμβάνει την ασφάλεια μέσα στη σχέση σας, αλλά δεν θα μειωθεί η ένταση των συναισθημάτων του.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι ασυνήθιστο για να εντυπωσιάσετε, εκτός από το να είστε ο εαυτός σας. Μην αφήσετε τα νεύρα σας να ξεσπάσουν σε ανθρώπους που δεν φταίνε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις δημόσιες εμφανίσεις σας φροντίστε να είστε πιο εγκρατείς για να μη δίνετε ευκαιρίες να σας σχολιάζουν. Μοιράστε ευθύνες και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις δικές σας ανάγκες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να γίνει πολύ εύκολα στόχος παρεξηγήσεων. Ζητήστε τη γνώμη του συντρόφου σας για ό,τι σας προβληματίζει γιατί θέλει να νιώθει χρήσιμος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προβάλετε τις καινούριες σας ιδέες και περιμένετε μέχρι να γίνουν αποδεκτές. Σε δύσκολα επαγγελματικά θέματα προσπαθήστε να σκεφτείτε πρακτικές λύσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακούστε απόψεις ανθρώπων που έχουν διαφορετικές αξίες και φιλοσοφήστε τα προβλήματά τους. Συμμεριστείτε τις αδυναμίες των άλλων και περιορίστε την ένταση που νιώθετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε ακόμα και τον πόνο που νιώθετε κάποιες φορές, να εκφραστεί για να καταλαγιάσει. Προσέξτε την κριτική που κάνετε, γιατί να θυμάστε ότι υπάρχει και αντίλογος.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν