Ζώδια Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου

Εκτονωθείτε αφήνοντας το πάθος που κρύβετε μέσα σας να εκφραστεί

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τον σύντροφό σας να δράσει ελεύθερα σε ό,τι θα αφορά τις προσωπικές του ανάγκες. Δεν είναι τόσο δύσκολο να δείχνετε σεβασμό απέναντι του.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήνετε την ευθιξία και τον εγωισμό σας να πρωτοστατεί στη σχέση σας. Εκτονωθείτε αφήνοντας το πάθος που κρύβετε μέσα σας να εκφραστεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια καινούρια αισθηματική γνωριμία θα σας τονώσει σημαντικά το ηθικό. Υιοθετήστε καινούριες τακτικές για να αναβαθμίσετε τη ζωή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χαλαρώστε και κάντε τις δουλειές σας, χωρίς να αγχώνεστε από τις ευθύνες. Απολαύστε την καθημερινότητά σας χωρίς να γκρινιάζετε ασταμάτητα.

 

ΛΕΩΝ: Για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας, πάρτε θέση στις ανησυχίες του. Εκμεταλλευτείτε την αντικειμενικότητα που τον διακρίνει τελευταίως για να του πείτε κάτι που σας βασανίζει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλετε να κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μην παίρνετε αποφάσεις και μην πιέζετε καταστάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε τους τύπους και μην μπερδεύετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική. Δείξτε υπομονή και επιμονή και μην τρέπεστε σε φυγή με την πρώτη δυσκολία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαλλαγείτε από παράλληλες καταστάσεις όσο γρηγορότερα μπορείτε για να μην εκτεθείτε. Μην αφήσετε σημαντικά ζητήματα της ζωής σας σε χέρια άσχετων ανθρώπων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να νιώσετε καλύτερα περιορίστε τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Προσπαθήστε να βγάλετε άκρη από μια αυτονόητη αλήθεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πεπαλαιωμένες πεποιθήσεις και προκαταλήψεις, δεν έχουν θέση δίπλα σας. Ναι είναι πραγματικότητα πως έχετε πολλούς θαυμαστές και εσείς δεν το είχατε καν αντιληφθεί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα να αντιληφθούν τι ακριβώς τους ζητάτε. Φανείτε ευέλικτοι σε συμφωνίες με τους συνεργάτες σας και μην είστε μονόπλευροι.

 

ΙΧΘΥΣ: Να είστε έτοιμοι να επέμβετε στα γεγονότα, δίνοντας προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα. Είναι λογικό να μπερδεύονται οι γύρω σας αφού άλλα λέτε και άλλα εννοείτε.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares