Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 25/9 έως 1/10/22

Θα αρχίσει να υπάρχει ισορροπία στις επαφές σας με τους άλλους, ενώ το αίσθημα της δικαιοσύνης θα είναι πλέον εμφανές



Στις 26 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, φέρνει εξελίξεις, απρόοπτα αλλά και δοκιμασίες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον επαγγελματικό και τον συναισθηματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν αλλαγές που θα ταράξουν τα νερά. Μη βιαστείτε να επαναστατήσετε ή να αντιδράσετε, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στη συνέχεια θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν είχατε κάνει μέχρι στιγμής σωστές επιλογές. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 30 η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό, φέρνοντας αρμονία, κατανόηση και συντροφικότητα. Καλυτερεύστε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και αποδεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας, οπότε θα αρχίσει να υπάρχει ισορροπία στις επαφές σας με τους άλλους, ενώ το αίσθημα της δικαιοσύνης θα είναι πλέον εμφανές.

 

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος, γιατί θα δημιουργήσετε προστριβές, συγκρούσεις και ρήξη στις σχέσεις σας. Έντονα θα σας απασχολήσει και ένα πρακτικό ζήτημα του επαγγελματικού χώρου, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να το τακτοποιήσετε και παράλληλα θα αποδείξετε την αξία σας στους άλλους. Ασχολούμενοι μόνιμα με τη μανία της λεπτομέρειας χάνετε τον χρόνο σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκρατηθείτε και μην ενδώσετε στη νευρικότητα, αλλά ούτε να παρασυρθείτε και να κάνετε επιπόλαιες κρίσεις. Οι ικανότητες που έχετε σε συνδυασμό με τις αρετές σας, θα σας επιτρέψουν να βγάζετε σωστά συμπεράσματα. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα, χωρίς να ζημιωθείτε. Πάψτε να κάνετε συνέχεια το λάθος να κολλάτε στην τελειομανία σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε σταθερές θέσεις και απόψεις, καθώς η αντιφατικότητα μπορεί να μπερδέψει ή να δυσχεράνει την πρόοδό σας. Οι υποχρεώσεις σας έχουν αυξηθεί κατά πολύ και χρειάζεται να δείξετε υπομονή και προσπάθεια. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε κατανόηση και να κατακτήσετε αυτά που θα σας δώσουν ικανοποίηση. Φανείτε πιο τρυφεροί και συμπονετικοί με τα προβλήματα των άλλων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εβδομάδα θα σας δώσει καλές προοπτικές για συνεργασίες και συμφωνίες. Εκτιμήσετε σωστά τα άτομα που σας πλαισιώνουν για να σας βοηθήσουν. Θα έχετε αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σας και οι συγκυρίες θα δουλέψουν προς όφελός σας. Αλλαγές στο πρόγραμμά αλλά και στην καθημερινότητά σας, προμηνύει η σημερινή ημέρα. Θα επικρατήσουν άλλες αντιλήψεις στον οικογενειακό σας χώρο, αλλά και στον επαγγελματικό.

 

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα που δεν έχετε μελετήσει προσεκτικά και γίνεται πιο ρεαλιστές. Στρωθείτε χωρίς καθυστέρηση σε αυτά που πρέπει, ακόμα και αν δε σας αρέσουν. Το κλίμα θα είναι σύνθετο και θα χρειάζονται παντού καλύτεροι συνδυασμοί. Η κατάσταση που επικρατεί αρχίζει να βελτιώνεται, αλλά δεν μπορούν να γίνουν όλα μονομιάς. Συγκεντρωθείτε και μη βιαστείτε να προβείτε σε ρίσκα του οικονομικού σας τομέα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλησιάστε ανθρώπους που σας αγαπούν με χαμόγελο και περιορίζοντας λόγια που θα τους δυσαρεστήσουν. Ο εργασιακός φόρτος που έχετε είναι πραγματικά μεγάλος και εξουθενωτικός. Επειδή θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές, φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αυτοσχεδιάσετε όταν το απαιτήσει η εργασία σας. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας φροντίζοντας τη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε τρόπους που θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ευπαρουσίαστοι και προσιτοί στους άλλους. Δείξτε μεγαλύτερη επιείκεια προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Συγχωρήστε τους κάποια λάθη και μην τα εκμεταλλεύεστε για να ανεβάζετε τον εαυτό σας. Συμπλεύστε με τα γεγονότα όποια και αν είναι αυτά και αποκτήστε μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις καταστάσεις, ενεργοποιώντας συγχρόνως τη διαίσθησή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανανέωση που θα θέλατε στον επαγγελματικό σας χώρο, σε ορισμένα σημεία θα παρουσιάσει καθυστερήσεις. Οι επαφές με τους συνεργάτες σας δεν θα είναι τόσο στρωτές, γιατί οι νοοτροπίες και τα νέα εργασιακά δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Ξεπεράστε τις δυσκολίες με φιλική προσέγγιση, η οποία θα σας επιτρέψει να πετύχετε καλές διασυνδέσεις και γόνιμες επαφές. Αντιμετωπίστε τους άλλους με διαφορετικό πνεύμα και προπαντός με αγάπη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι οικονομικές προσαρμογές, τα έξοδα και οι πιθανές επενδύσεις σας ταλαιπωρούν ακόμα, αλλά προς το τέλος της βδομάδας αλλάζουν λίγο τα πράγματα και θα πάρετε ανάσα. Μη χαθείτε μέσα σε έναν κυκεώνα σκέψεων για το πώς θα εξασφαλίσετε αίσιο μέλλον στη συναισθηματική σας σχέση, αλλά σκεφτείτε ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις που θα κάνετε για να έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση με τον σύντροφό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εστιάστε την προσοχή σας στο πώς θα δημιουργήσετε όλες εκείνες τις βάσεις και τις προϋποθέσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακάμψετε οικονομικά. Μην αλλάζετε συνέχεια τη στρατηγική σας και αποπροσανατολίζεστε. Κρατήστε σταθερά τον ρόλο που σας αρμόζει, για να ξέρετε τον ρόλο που παίζουν οι άλλοι και μετά προσπαθήστε να δημιουργήσετε στεγανά στις υποθέσεις σας, ώστε να προχωρήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η βδομάδα είναι κατάλληλη για να ανανεωθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι αλλαγές σας αρέσουν μόνο όταν τις αποφασίζετε εσείς, αλλά στη ζωή υπάρχουν γεγονότα που συμβαίνουν ανεξάρτητα από τα προσωπικά σας θέλω. Δεχτείτε τις θετικά για να κερδίσετε από αυτές και για να σας δοθούν οι δυνατότητες για μια ουσιαστική αλλαγή πορείας.

 

ΙΧΘΥΣ: Προβείτε στις απαραίτητες βελτιώσεις για την προσωπική σας προβολή. Αρκετές από τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό ολοκληρώνονται, γι’ αυτό αντιμετωπίστε και εσείς το τέλος τους, καθώς είναι σημαντικό να κατανοήσετε το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα αν σας είναι αρεστό ή όχι. Δεχτείτε το σαν ένα σημάδι γνώσης, που σας ετοιμάζει για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός