Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου

Μην περιμένετε οι άλλοι να καταλάβουν τι θέλετε, αν δεν εκφράσετε τις επιθυμίες σας



ΚΡΙΟΣ: Σταματήστε να είστε εγωιστές και ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας και θα την έχετε. Για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, πρέπει να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τους άλλους να σας τα λένε όπως τους βολεύει, αλλά εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας. Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις, κάντε κάτι άλλο πρώτα, ξεκουραστείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προγραμματίστε ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση. Επιστρατεύστε το χιούμορ σας και μην επηρεάζεστε από παρεξηγήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πρωτοποριακές αλλαγές που θέλετε να κάνετε πρέπει να βασίζονται στις δικές σας δυνάμεις. Μην πάρετε βιαστικές και απερίσκεπτες αποφάσεις, γιατί ίσως υπάρχουν παγίδες.

 

ΛΕΩΝ: Συζητήστε με έναν καλό σας φίλο και βρείτε λύσεις και συμπαράσταση. Από το να βάζετε τα νεύρα σας σε δοκιμασία, σκεφτείτε και βάλτε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Οι μάχες δεν κερδίζονται με παρορμητικές ενέργειες, αλλά με στρατηγική.

 

ΖΥΓΟΣ: Η προβολή των ιδεών σας σε μια κοινωνική εκδήλωση θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Μην περιμένετε οι άλλοι να καταλάβουν τι θέλετε, αν δεν εκφράσετε τις επιθυμίες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καταστρώστε σχέδια και τολμήστε αλλαγές για να βελτιώσετε τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο. Δείξτε κατανόηση και μην κουράζετε τους γύρω σας με παράλογες απαιτήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην μπερδεύετε τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά σας, γιατί είναι δύο διαφορετικοί τομείς της ζωής σας. Αναθερμάνετε σχέσεις που λόγω ειδικών συνθηκών πάγωσαν και τις έχετε ανάγκη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγάλτε από το μυαλό σας ιδέες που σας κρατούν κολλημένους στο παρελθόν και οι οποίες αντί να σας εξυπηρετούν σας προβληματίζουν και σας συνθλίβουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβείτε σε μια ανάλυση των πραγμάτων με καθαρές σκέψεις και αρχίστε να δέχεστε τα καθαρά και ειλικρινή συναισθήματα που πηγάζουν από μέσα σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας με τρυφερότητα και αγάπη και ανακαλύψτε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν στις σχέσεις σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ