Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 9 έως 15/10

Βιαστικές αποφάσεις πρέπει να αποφευχθούν για να γλιτώσετε λάθη και εντάσεις



Στις 10 η Πανσέληνος στον Κριό, σας δοκιμάζει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε ρίσκα ή αμφίβολες επεκτατικές κινήσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό σας τομέα. Βιαστικές αποφάσεις πρέπει να αποφευχθούν για να γλιτώσετε λάθη και εντάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 12 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό, οπότε περιορίζεται η έντονη ταλαιπωρία σας στα εργασιακά θέματα και αρχίζει να ισορροπεί ο οικονομικός σας τομέας. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας σε επαγγελματικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Στις 14 η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, ενισχύει θετικά τον εργασιακό σας τομέα και σας ανοίγει νέους δρόμους προσέγγισης των σχεδίων αλλά και προς τους συνεργάτες σας.

Pixel

 

ΚΡΙΟΣ: Η ανεπτυγμένη σας διαίσθηση θα σας κάνει να μπορείτε να καταλάβετε τους άλλους καλύτερα. Όσοι είστε δεσμευμένοι φροντίστε να παραμείνετε αφοσιωμένοι στον σύντροφό σας και να θυμάστε πως αυτά που σας προτείνουν οι φίλοι σας να δοκιμάσετε πάνω στη σχέση σας δεν είναι απαραίτητα σωστά. Μερικές φορές μπορεί να καταστρέψουν ό,τι έχετε χτίσει με κόπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές βρείτε άλλον τρόπο που θα βρίσκει σύμφωνο και το έτερον σας ήμισυ και δε θα προκαλεί εντάσεις, καυγάδες και αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Θα ήταν άσχημο να σχηματίσει για εσάς μια εικόνα που σαφώς δεν σας ταιριάζει τώρα αλλά ούτε και ποτέ. Ξανασκεφτείτε αν πρέπει να κλονίσετε τη σταθερότητα της σχέσης σας.

Pixel

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναθεωρήσετε τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητες που έχετε και προετοιμαστείτε για αλλαγές και εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σκεφτείτε πως θα βρείτε περισσότερες πηγές εισοδημάτων και κάντε την εβδομάδα αποδοτική. Η απόφασή σας να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, θα δώσει ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή δεν υπάρχει ένας και μόνο προσδιορισμός που να περιγράφει την ευτυχία, προσέξτε το τι θα πείτε και πού θα το πείτε. Η βδομάδα δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε συζητήσεις αφού άλλα θα περιμένετε και άλλα θα βλέπετε. Δύσκολη και αρκετά άβολη η καθημερινότητά σας και καλό θα ήταν πριν πείτε ή υπογράψετε κάτι, να ελέγξετε τις πληροφορίες που θα σας δώσουν.

 

ΛΕΩΝ: Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο θα είναι κάπως ηλεκτρισμένο. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα, ενισχύστε τους συνεταιρισμούς σας και ξαναβρείτε την οικονομική σας ισορροπία, παραμένοντας περιορισμένοι στα γνωστά οικονομικά επίπεδα. Οι εκπλήξεις στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι τόσες, σε σημείο να θέλετε να κάνετε αλλαγές, αλλά να μη γνωρίζετε το πώς. Η επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του συντρόφου σας θα σας δώσουν καινούριες εκκινήσεις. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο, θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα. Οργανωθείτε κατάλληλα και προσπαθήστε να ανακαλύψετε πηγές εισοδημάτων. Επανεξετάστε κάθε προοπτική βελτίωσης της επαγγελματικότητάς σας. Με τη βοήθεια προσώπων που πιστεύουν σε εσάς, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όποιες υποθέσεις έχετε. Εντείνετε τις προσπάθειες για να καλυτερεύσετε την καθημερινότητά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Εγκαινιάστε μια σειρά εμπειριών σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Μην απογοητευτείτε αν τελειώσει κάποιος καινούριος έρωτάς σας. Αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρες οι σημαντικές προοπτικές που έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Είστε πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλετε και οι αμφιβολίες σας θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται. Αρχίστε να νοιάζεστε περισσότερο για τον εαυτό σας για πλήρη συναισθηματική κάλυψη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Λόγια συνεργατών σας έχουν δημιουργήσει την εντύπωση πως δεν πρέπει να εμπιστευθείτε τη λογική σας. Προσέξτε τις αποφάσεις σας και δώστε στον εαυτό σας το χρόνο να αναλύσει όλα τα συν και τα πλην. Μια επιπόλαια αντιμετώπιση μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε. Τα πολλά που έχετε να κάνετε σας βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον. Η επιπολαιότητα θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να σκεφτείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Η κούραση που θα νιώθετε θα σας αποθαρρύνει από το να αναλάβετε υποχρεώσεις. Αφού θα πετυχαίνετε αυτά που θέλετε θα σας ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην τα αφήσετε όλα στην τύχη γιατί οι εκκρεμότητες σας θα συνεχίζουν να υφίστανται. Ταξινομήστε τα πράγματα και τις καταστάσεις με τρόπο που να είστε κερδισμένοι. Αποφασίστε πως πρέπει πια πάση θυσία κάποια άτομα να ανήκουν στο παρελθόν σας. Προγραμματίστε τις δουλειές σας χωρίς αγωνία και άγχος και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, χωρίς να χάνετε χρόνο. Αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες να βρεθείτε μαζί με ανθρώπους που θα σας κάνουν προτάσεις. Όποια και αν είναι τα όριά σας, τα παραβιάζετε και καταφέρνετε να φτάνετε στους στόχους σας. Εφαρμόστε μια στρατηγική ισορροπίας, για να έχετε υποστήριξη από τα άτομα που σας ξέρουν καλά.

 

ΙΧΘΥΣ: Έχετε ακόμα δρόμο να διανύσετε για να φτάσετε εκεί που πραγματικά θέλετε. Φροντίστε με όποιον τρόπο μπορείτε να μη βρίσκεστε συνέχεια κάτω από συνεχή πίεση. Χαλαρώστε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε και εσείς οι ίδιοι την αξία σας. Οι συμβιβασμοί που κάνατε και η μετριοπάθεια που δείξατε, αρχίζουν να αποδίδουν. Βλέποντας οι άλλοι αυτή τη συμπεριφορά σας, θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

Προτεινόμενα

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

«Τα πράγματα είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά τη μπάλα»

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά