Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 29 Οκτωβρίου

Ίσως χρειαστεί να δώσετε μια μάχη για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας



ΚΡΙΟΣ: Οι συνεχείς αναδρομές σε καταστάσεις του παρελθόντος θα σας βοηθήσουν μόνο αν θα είστε έτοιμοι να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να μάθετε μέσα από αυτά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να αναζητάτε καινούριες ιδέες αφού οι μικρές και καθημερινές ατυχίες σας έχουν κουράσει. Για να καταξιωθείτε χρειάζεται να καταβάλετε ακόμα πιο σκληρή προσπάθεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο προγραμματισμός που έχετε κάνει αρχίζει να αποδίδει και οι ξαφνικές ιδέες που έχετε αποδεικνύουν πως πια έχετε μπει για τα καλά σε ένα νέο δρόμο εξέλιξης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή ο ερωτικός σας τομέας δείχνει να είναι αρκετά ευάλωτος, πρέπει να δείτε πιο προσεκτικά τι συμβαίνει ώστε να μην κάνετε άλλα απατηλά όνειρα.

 

ΛΕΩΝ: Έχετε πάψει πια να ενδιαφέρεστε τόσο για την καθημερινότητά σας και αυτό που σας απασχολεί πιο έντονα είναι να βρείτε έναν τρόπο για να αποφύγετε να δημιουργήσετε σαθρές σχέσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε αναγκασμένοι να βάλετε σταθερά θεμέλια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς πολλές από αυτές περνούν δύσκολες στιγμές και η οικογένειά σας παίρνει μια άλλη διάσταση.

 

ΖΥΓΟΣ: Η αλλαγή στα εργασιακά σας σχέδια θα είναι δημιουργική και δεν πρέπει να καταβληθείτε από τις εσωτερικές σας φοβίες. Όμως, μην περιμένετε θαύματα στο να ξεπεράσετε καταπιεστικές καταστάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μπορέσετε να αποδεχθείτε τον σύντροφό σας όπως είναι, πρέπει πρώτα να αποδεχθείτε τον εαυτό σας και να τολμήσετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες που τρέφετε χρόνια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κοινωνικά και επαγγελματικά δείξτε προσοχή και επιμέλεια, ώστε περιπέτειες και ελπίδες για το μέλλον σας να μην έχουν αναπόφευκτες απώλειες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιο σημαντικό γεγονός ή κάποιο συγκεκριμένο άτομο θα σας προβληματίσει έντονα και θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τα σχέδιά σας ή ακόμα και να αλλάξετε μια συμμαχία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια αγκάθια που υπάρχουν στις σχέσεις σας με τους άλλους και στα οικονομικά σας πλάνα σας προβληματίζουν. Αφήστε κατά μέρος τις υπερβολές και δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Προετοιμαστείτε για ένα μελλοντικό νέο ξεκίνημα στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως χρειαστεί να δώσετε μια μάχη για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα