Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2022

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εγκαταλείψετε το πρόσφατο παρελθόν που σας ταλαιπώρησε



ΚΡΙΟΣ: Επανεκτιμώντας καταστάσεις και προχωρώντας στη συνέχεια σε αξιολόγηση προσώπων, θα διαπιστώσετε πώς φρενάρουν την πρόοδό σας και με ποιον τρόπο, αλλά και ποιοι σας δίνουν φτερά για να πετάξετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ρυθμοί σας θα αποκτήσουν περισσότερο νεύρο και η αίσθηση ότι μπορείτε να κατακτήσετε τη ζωή, κάποιες φορές θα σας ωθούν σε παρορμητικές ενέργειες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανάγκη σας να κάνετε καινούριες επαφές θα είναι έντονη. Θα προκύψουν πολλές νέες γνωριμίες που η κάθε μία από αυτές θα παίξει τον δικό της ρόλο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο διακριτικός τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίζετε τους άλλους θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στις σχέσεις που για κάποιον λόγο δεν πάνε όπως θα θέλατε.

 

ΛΕΩΝ: Θα πρέπει να κρατήσετε μία γραμμή στη συμπεριφορά σας και όχι τη μια στιγμή να είστε προσεκτικοί και υποχωρητικοί και την άλλη σκληροί και απόλυτοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις θα αυξηθούν και θα πληθύνουν, μια που θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και πρόσχαροι στις συναναστροφές σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Δείτε τις ουσιαστικότερες προδιαγραφές που έχετε ως άνθρωπος και θα καταλάβετε καλύτερα αυτό που είναι καλό για την υγεία σας, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείτε και με την ομορφιά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από τη μία το άγχος σας για επιτυχία, από την άλλη οι ψυχολογικές μεταπτώσεις που υποβάλετε τον εαυτό σας, έχετε χωρίς να το καταλαβαίνετε φτάσει στα όρια των αντοχών σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οτιδήποτε έχει να κάνει με την προώθηση νέων επαγγελματικών βάσεων ολοκληρώνεται και κατ’ επέκταση αναλαμβάνετε σταδιακά και πλήρως τις ευθύνες καινούριων καθηκόντων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είστε πιο συνειδητοποιημένοι ως προς τα προσόντα σας, τις επιδόσεις και τα δικαιώματά σας και θα επιδιώκετε μια συνεχή αναβάθμιση που θα περιλαμβάνει και τα οικονομικά σας σχέδια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εγκαταλείψετε το πρόσφατο παρελθόν που σας ταλαιπώρησε αρκετά και ποικιλοτρόπως και να βάλετε πλώρη για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά οικονομικές εκκρεμότητες, αρκεί να τη βοηθήσετε και εσείς κάνοντας προηγουμένως κάποιες μικρές θυσίες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός