Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 6 έως 12/11

Προετοιμαστείτε για μια περίοδο που θα σας βγάζει εκτός σχεδίου με αρκετές δυσκολίες και εντάσεις



Στις 8 πραγματοποιείται ολική Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Ταύρο. Προετοιμαστείτε για μια περίοδο που θα σας βγάζει εκτός σχεδίου με αρκετές δυσκολίες και εντάσεις. Το να ξεσπάτε σε όλους και να νευριάζετε με ό,τι γίνεται, δε θα σας βοηθήσει σε κάτι, παρά θα χειροτερέψει κι άλλο τα πράγματα. Δείτε ξεκάθαρα τι συμβαίνει και μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Αφήστε για αργότερα ονειροπολήσεις και υψηλούς στόχους. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Στις 10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δεν θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, θα υπάρχει ρομαντισμός και τρυφερότητα, αλλά δεν θα λείψουν λόγια από το φιλικό περιβάλλον. Στις 12 ο Ερμής στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευση. Θα είστε δεκτικοί σε ό,τι ακούτε, αλλά θα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ποσειδώνα.

 

ΚΡΙΟΣ: Η σχέση σας αρχίζει να γίνεται καλύτερη και είναι θέμα χρόνου η βελτίωσή της. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Ήρθε η στιγμή και πολύ σύντομα θα πρέπει να προβείτε σε σημαντικές επενδύσεις. Μη σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα σε αγορές που δεν θα σας είναι χρήσιμες τώρα ή στο μέλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε πολλά να βγάλετε από μέσα σας και θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Φανείτε περισσότερο υπομονετικοί απέναντι σε συγγενείς και αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι απαιτήσεις τους μπορεί να σας βαραίνουν, αλλά σας έχουν πράγματι ανάγκη αφού τα προβλήματα και οι ατυχίες τους είναι πραγματικότητα. Μην τους βάζετε στο χρονοδιάγραμμα που έχετε θέσει για τα επαγγελματικά σας σχέδια, γιατί τα δικά σας άτομα δεν είναι μπίζνες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που σας περιβάλλουν, φροντίζοντας να μη μείνετε ακάλυπτοι. Ευτυχώς ο τρόπος που θα σκέφτεστε θα είναι αρκετά εύστροφος, ώστε αν κάτι δεν εξελίσσεται όπως περιμένατε, να μπορέσετε να αυτοσχεδιάσετε εκ νέου. Κρατήστε ένα καλό επίπεδο στις σχέσεις σας και βάλτε κάποια αγκάθια που υπάρχουν, για να γίνουν πιο ανθεκτικές στον χρόνο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια δοκιμασία ή μία σύγκρουση που θα έχετε με κάποιο άτομο του προσωπικού σας περιβάλλοντος θα είναι για καλό, αφού θα σφυρηλατήσει και θα σταθεροποιήσει τη μεταξύ σας σχέση. Αναπτύξτε διάφορες διασυνδέσεις και με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, για να έχετε συμμάχους στην προώθηση των σχεδίων σας, αλλά και στην επίτευξη των στόχων σας.

 

ΛΕΩΝ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και οργανώστε τα σχέδιά σας. Έχει μεγάλη σημασία να απαλλαγείτε από το στρες και το άγχος που σας έχει καταβάλλει, κάνοντας τη ζωή σας δύσκολη. Ένας τρόπος για να νιώσετε πιο ήρεμα, είναι να μάθετε να μη μπερδεύετε την επαγγελματική σας ζωή με την προσωπική. Εντοπίστε τις θετικές και τις αρνητικές επιρροές που δέχεστε, αξιοποιώντας τις πρώτες και περιορίζοντας τις δεύτερες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τον τελευταίο καιρό έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε.

Αυξήστε την κοινωνικότητά σας για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν άτομα που δειλιάζουν, όμως, αποφύγετε παράτολμες κινήσεις ή μεγάλες αγορές. Είναι σχεδόν αδύνατον να μην αυξηθεί η γοητεία και ο ερωτισμός σας. Δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους και κοινωνικά καλέσματα που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας με καινούρια πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ: Σας λείπει η ηρεμία και προκειμένου να χαλαρώσετε θα θελήσετε να απομονωθείτε. Κάντε το αφού το έχετε ανάγκη, αλλά επειδή όλα έχουν όρια μην ξεχάσετε να επανέρθετε στην ενεργό δράση. Οι επαφές και οι γνωριμίες που θα κάνετε, θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες τόσο για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων όσο και για τη μελλοντική σας πορεία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Άφθονες θα είναι οι ευκαιρίες που θα έχετε για να βάλετε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά μη φανταστείτε πως όλες θα είναι πραγματικές. Διαχωρίστε τις αληθινές από τις ουτοπικές για να μην υπάρχουν απογοητεύσεις. Κρατήστε μια ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί παρόλο που το κλίμα θα δείχνει πιο ήρεμο αρκετές από τις σχέσεις σας θα δοκιμαστούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διασκεδάστε αφήνοντας στην άκρη καυτές συζητήσεις που θα ξεσηκώνουν εντάσεις. Μάθετε να είστε πιο δυνατοί μέσα σε μία σχέση και μη σας πιάνει πανικός όταν δεν μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του συντρόφου σας. Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος σε μία σχέση γιατί πρέπει να θυμάστε πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, οπότε δεν μπορείτε να κατηγορείτε μονίμως τον σύντροφό σας ότι σας παραμελεί και να απαιτείται να απολογείται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποχωριστείτε για λίγο τον ρόλο του πρωταγωνιστή και αφήστε το έτερον σας ήμισυ να πάρει πρωτοβουλίες. Αφήστε να βγει προς τα έξω η γενναιοδωρία, ο ρεαλισμός και η απέχθειά σας σε διφορούμενες καταστάσεις. Είναι στοιχεία που θα εκτιμήσει στον χαρακτήρα σας και θα τον κάνουν να έρθει ακόμα πιο κοντά σας. Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και αποδείξτε ότι ανάμεσα στον έρωτα και στο καθήκον δεν επιλέγετε το τελευταίο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποσυρθείτε αθόρυβα σε μια συζήτηση που δε σας αρέσει, χωρίς καυγάδες. Φροντίστε να δείτε τη σχέση σας με περισσότερη αισιοδοξία και κυρίως ξεκαθαρίζοντας σας μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, ώστε να δώσετε στον εαυτό σας τον χρόνο να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων. Μόλις ισχυροποιηθεί η σχέση σας, δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματα του συντρόφου σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Σε στιγμές που ο σύντροφός σας, σας αμφισβητεί, υιοθετήστε μια πιο διπλωματική συμπεριφορά που θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την ένταση και θα κάνει το έτερον σας ήμισυ να καταλάβει ότι προσπαθείτε να διαλύσετε τις δυσαρμονίες που υπάρχουν στη σχέση σας. Βασική αρχή στην κοινή σας ζωή πρέπει να είναι το αίσθημα της δικαιοσύνης, ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και να ζείτε το κάθε λεπτό μαζί ολοκληρωτικά.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 22 Απριλίου

Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear