Ζώδια Τρίτης 8 Νοεμβρίου

Με λίγο χιούμορ και περισσότερη ψυχραιμία θα αντιμετωπιστούν όλες οι δυσκολίες στη σχέση σας

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να μην είστε περισσότερο περίεργοι, γριφώδεις και επαναστατικοί απ’ όσο πρέπει, γιατί αυτά τα προσόντα όταν εκδηλώνονται ανεξέλεγκτα δημιουργούν προβλήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε προσεκτικοί σε όλα και να μην παραβλέπετε τις λεπτομέρειες των υποθέσεών σας. Η ηθική σας θα σας επιβάλλει να κατακτήσετε την ευτυχία δυναμικά μεν, αξιοκρατικά δε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στα οικογενειακά σας θέματα προσπαθήστε να μη συμπεριφέρεστε σαν παιδί, ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να μην υπάρχουν θύτες και θύματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να βελτιώσετε τις συνεργασίες σας και στην πορεία θα βασιστείτε σε νέες βάσεις και μοντέλα για τις κινήσεις σας.

 

ΛΕΩΝ: Μη επαναπαύεστε στους άλλους γιατί θα είστε έρμαια των επιθυμιών τους. Κάντε τις κινήσεις σας πιο δυναμικές και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ευαισθησία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην είστε σκληροί με άτομα που κάνουν προσπάθειες για να σας φτιάξουν τη διάθεση. Ρίξτε τους υψηλούς τόνους και μην το παίζετε αφεντικό.

 

ΖΥΓΟΣ: Μόνο με την πειθώ θα αντιμετωπίσετε συνομιλητές σας που αντιδρούν. Με λίγη θέληση θα βρείτε τις λύσεις για να ξεφύγετε από καταπιεστικές καταστάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σιγουρευτείτε ότι τα μηνύματα που δίνετε είναι σωστά, γιατί μάλλον κάτι σας ξεφεύγει. Με λίγο χιούμορ και περισσότερη ψυχραιμία θα αντιμετωπιστούν όλες οι δυσκολίες στη σχέση σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σχέση σας είναι σε κρίσιμο σημείο και χρειάζεται υπομονή και από τους δύο για να μη χαλάσει κάτι. Ενώ η ατμόσφαιρα δεν είναι φορτισμένη, όλο και κάτι σας φταίει και ξεσπάτε στον σύντροφό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα σχέδιά σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και βάλτε αυτούς που έχουν παρεκτραπεί στη θέση τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις με τους φίλους σας. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιον τρόπο ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και μην τους επιτρέπετε να σας μπλοκάρουν. Μεθοδεύστε με τέτοιον τρόπο τις κινήσεις σας ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares