Ζώδια Πέμπτης 10 Νοεμβρίου

Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και βάλτε όρια στους άλλους, επειδή μπορούν να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα κοινωνικά ζητήματα. Οι κρίσεις που περνάτε στον εργασιακό σας χώρο θα ξεπεραστούν με λογικές σκέψεις και επιχειρήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο σύντροφός σας ανακτά τις δυνάμεις του. Θα μπορέσετε να ενισχύσετε τη σχέση σας, καθώς οι πιέσεις που δεχόσασταν αρχίζουν να υποχωρούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο επιθετικός σας τρόπος δεν αφήνει περιθώρια για χαλαρές καταστάσεις. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια και την υποστήριξη που θα σας ζητήσουν αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεσμευθείτε αποκλειστικά με λόγια και όχι με πράξεις, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Συνειδητοποιήστε ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν αποκλειστικά από εσάς.

 

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μη φέρεστε σκληρά σε άτομα που λειτουργούν μόνο συναισθηματικά. Εάν στις ενέργειές σας είστε ταυτόχρονα δραστήριοι και αποτελεσματικοί όλα θα πάνε καλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιτρέψετε οι σκέψεις σας να αποσπώνται από ασήμαντα γεγονότα. Η αποστασιοποίηση σε θέματα που αφορούν τρίτους θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συνομιλητές σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Δώστε χαρά στους γύρω σας αν μπορείτε, αλλά μην το παρακάνετε. Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και βάλτε όρια στους άλλους, επειδή μπορούν να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε τολμήστε να κάνετε τα αδύνατα δυνατά. Μην είστε υπερβολικά ψυχροί με ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά γιατί θα παρεξηγηθείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε τρόπο να φέρετε ισορροπία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Για να γίνουν οι απόψεις σας αποδεκτές πρέπει να τις εξηγήσετε με σαφήνεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεχθείτε με επιείκεια και κατανόηση τις εξηγήσεις που έχουν να σας δώσουν κάποιοι φίλοι. Λύστε άμεσα ένα πρακτικό πρόβλημα πριν σας δημιουργήσει αναστάτωση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με σταθερές κινήσεις θα μπορέσετε να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις των άλλων. Μην υποτιμάτε γεγονότα που ξέρετε πως επηρεάζουν τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΙΧΘΥΣ: Δεχθείτε τις θέσεις και τις απόψεις ενός συνεργάτη που προσπαθεί με τον τρόπο του να σας βοηθήσει. Σταματήστε να παραπονιέστε για πράγματα τα οποία ξέρετε ότι δεν θα αλλάξουν. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares