Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 10 Νοεμβρίου

Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και βάλτε όρια στους άλλους, επειδή μπορούν να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν



ΚΡΙΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα κοινωνικά ζητήματα. Οι κρίσεις που περνάτε στον εργασιακό σας χώρο θα ξεπεραστούν με λογικές σκέψεις και επιχειρήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο σύντροφός σας ανακτά τις δυνάμεις του. Θα μπορέσετε να ενισχύσετε τη σχέση σας, καθώς οι πιέσεις που δεχόσασταν αρχίζουν να υποχωρούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο επιθετικός σας τρόπος δεν αφήνει περιθώρια για χαλαρές καταστάσεις. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια και την υποστήριξη που θα σας ζητήσουν αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεσμευθείτε αποκλειστικά με λόγια και όχι με πράξεις, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Συνειδητοποιήστε ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν αποκλειστικά από εσάς.

 

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μη φέρεστε σκληρά σε άτομα που λειτουργούν μόνο συναισθηματικά. Εάν στις ενέργειές σας είστε ταυτόχρονα δραστήριοι και αποτελεσματικοί όλα θα πάνε καλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιτρέψετε οι σκέψεις σας να αποσπώνται από ασήμαντα γεγονότα. Η αποστασιοποίηση σε θέματα που αφορούν τρίτους θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συνομιλητές σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Δώστε χαρά στους γύρω σας αν μπορείτε, αλλά μην το παρακάνετε. Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και βάλτε όρια στους άλλους, επειδή μπορούν να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε τολμήστε να κάνετε τα αδύνατα δυνατά. Μην είστε υπερβολικά ψυχροί με ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά γιατί θα παρεξηγηθείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε τρόπο να φέρετε ισορροπία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Για να γίνουν οι απόψεις σας αποδεκτές πρέπει να τις εξηγήσετε με σαφήνεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεχθείτε με επιείκεια και κατανόηση τις εξηγήσεις που έχουν να σας δώσουν κάποιοι φίλοι. Λύστε άμεσα ένα πρακτικό πρόβλημα πριν σας δημιουργήσει αναστάτωση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με σταθερές κινήσεις θα μπορέσετε να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις των άλλων. Μην υποτιμάτε γεγονότα που ξέρετε πως επηρεάζουν τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΙΧΘΥΣ: Δεχθείτε τις θέσεις και τις απόψεις ενός συνεργάτη που προσπαθεί με τον τρόπο του να σας βοηθήσει. Σταματήστε να παραπονιέστε για πράγματα τα οποία ξέρετε ότι δεν θα αλλάξουν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.