Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 13 έως 20/11

Θα αφήσετε πίσω την καχυποψία και θα δώσετε τη σκυτάλη στον ενθουσιασμό



Στις 15 ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Στις 17 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να κινείστε με περισσότερη τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα είστε ανοιχτοί σε ρίσκα, περιπέτειες και νέες γνωριμίες. Περάστε χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, μια που η διάθεσή σας θα είναι καλή, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε περί ελευθερίας. Στις 18 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να λειτουργείτε με ενθουσιασμό και πάθος. Αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να βγει προς τα έξω, προσελκύστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα αφήσετε πίσω την καχυποψία και θα δώσετε τη σκυτάλη στον ενθουσιασμό. Οι πληροφορίες που θα λάβετε τις μέρες που έρχονται θα σας φανούν χρήσιμες για την πορεία σας. Φέρνει έμπνευση, φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό. Είναι κατάλληλη στιγμή να καταπιαστείτε με μεγάλους στόχους και να προσεγγίσετε την επιτυχία με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 19 ο Άρης σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, προκαλεί εκνευρισμό και μπερδέματα. Αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις αν νομίζετε πως δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε τον θυμό σας σε όσους έχουν αντίθετη άποψη από εσάς.

 

ΚΡΙΟΣ: Οι αυξημένες δυνατότητες βελτίωσης του οικονομικού σας τομέα, θα αρχίσουν να διαφαίνονται. Πρέπει να δείξετε υπομονή καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε παλιές σας υποχρεώσεις. Μην πάρετε αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν στο μέλλον γιατί δε νιώθετε σιγουριά, παρόλο που υπάρχει αρκετή κίνηση και πολλές καινούριες προοπτικές. Οι προοπτικές σε οικονομικά ζητήματα απαιτούν αγώνα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο ο χρόνος μπορεί να σας δείξει τον σωστό δρόμο για να ακολουθήσετε, οπότε αποφύγετε να εξωθήσετε τις καταστάσεις στα ερωτικά σας θέματα στα άκρα. Οι ευκαιρίες για κάτι καλύτερο καθυστερούν και οι λύσεις που θα βρεθούν θα είναι βραχυπρόθεσμες, ενώ προσωπικά προβλήματα θα σας κρατούν σε ένταση. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που σας είναι χρήσιμες και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να ξεπεράσετε δυσκολίες στα οικονομικά και να αποφύγετε κακοτοπιές στην εργασία, αποφύγετε εκνευρισμούς και φανείτε προνοητικοί για να μείνετε ευχαριστημένοι από την πρόοδό σας. Οι συνέπειες μιας επιλογής μερικές φορές δεν είναι εύκολες, γι’ αυτό μην κάνετε τίποτα βιαστικό. Είναι δύσκολο να δεχτείτε τη νέα πραγματικότητα, αλλά οι απόψεις για τις σχέσεις και τη ζωή πρέπει να ανανεωθούν και κάποιες να αναθεωρηθούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξτε ό,τι δεν σας αρέσει, αφού πρώτα βρείτε αυτό που θέλετε. Προσέξτε τις αταξίες σας αφού η παρορμητικότητά σας οδηγεί σε καινούριες ερωτικές εμπειρίες και αν αποκαλυφθούν κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι. Για να αισθανθείτε την ελευθερία της έκφρασης χρειάζεται να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, καθώς οι εσωτερικές αντιπαλότητες θα βρουν διέξοδο στην επικοινωνία.

 

ΛΕΩΝ: Ο φόβος δεν σας βοηθάει να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες. Αρχίστε να βλέπετε τα σύνθετα στη σχέση σας πιο απλά και η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο χαλαρή. Περιμένετε τη σωστή στιγμή για μια καινούρια προοπτική με κοινούς στόχους. Ο σύντροφός σας προσπαθεί να ικανοποιήσει στο έπακρο τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει μια ισορροπία σε γενικές γραμμές μεταξύ σας και μπορεί να διατηρηθεί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια σειρά από περιστατικά θα είναι η αιτία να αποκαλυφθούν κρυφές επιθυμίες. Μην είστε τόσο δύσπιστοι σε αυτά που σας λένε, γιατί καμιά φορά η αλήθεια εκπλήσσει. Αποφύγετε σκέψεις που σας κάνουν ευάλωτους σε υλικές διεκδικήσεις. Αν κινηθείτε χωρίς σκέψη θα οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Θα βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο αν δεν κάνετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες.

 

ΖΥΓΟΣ: Πριν προβείτε σε αλλαγές εξασφαλίστε τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες. Μόνο αν ενεργήσετε μεθοδικά θα έχετε υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Μια ουσιαστική συζήτηση με ένα καλό σας φίλο θα σας βοηθήσει σημαντικά. Αναζητήστε καλύτερη ποιότητα ζωής και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσετε. Τολμήστε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σας ανεβάζει τη διάθεση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τα νέα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε. Μην καταπιέζετε τους γύρω σας και φανείτε προσγειωμένοι. Ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας για να μη γίνετε λεία επιτήδειων. Η διπλωματική στάση θα σας βοηθήσει να αναρριχηθείτε επαγγελματικά. Οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις δεν σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα. Εντάσεις θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κουράζεστε να πείσετε για τα σχέδιά σας αν δεν προβλέπεται ηθική και υλική ικανοποίηση. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας ωθούν να απομονωθείτε προσωρινά. Αποφύγετε παράλληλες σχέσεις που θα σας προσφέρουν μόνο προβλήματα. Διαλέξτε και κατασταλάξτε σε συνεργασίες με μεγάλη προσοχή. Απαλλαγείτε τάχιστα από καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε τέλμα. Φανείτε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα καλά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανανεώστε εν μέρει τον χώρο σας για να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα. Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αν ενεργείτε απερίσκεπτα. Καιρός να πράξετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε στη ζωή σας. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορά που θα σας ζημιώσει. Οι εξελίξεις των γεγονότων δεν θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απ’ το να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ό,τι σας κουράζει. Μη δημιουργείτε εντάσεις και προστριβές, αλλά φανείτε διπλωμάτες. Κάντε σωστή διανομή των υποχρεώσεων με τους συνεργάτες σας. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Έχετε μάθει πλέον να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να λειτουργούν σε βάρος των δικών σας υποθέσεων και αποφασισμένοι να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην επιτρέψετε στα γεγονότα να σας κάνουν να δεχτείτε αλλαγές που είναι απαραίτητες με ορμητικότητα και μην παρασυρθείτε από νέα πρόσωπα και ξεχάσετε την πραγματικότητα. Προσπαθήστε να βρείτε την αυτοεκτίμησή σας και να παλέψετε για να διεκδικήσετε τη θέση που πραγματικά σας ανήκει. Πρέπει να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τα μελλοντικά σας σχέδια, ώστε να μπουν καινούριες βάσεις, αλλά και για να συνεχίσει η καλυτέρευση των καταστάσεων.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.