Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 19 Νοεμβρίου

Θα διαπιστώσετε ότι ο θυμός δεν οδηγεί πουθενά και θα αλλάξετε τακτική


Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Είναι αναγκαίο να γίνετε ρεαλιστές ώστε να έχετε εναλλακτικές λύσεις, χωρίς να αποκλείετε όσες θεωρείτε απίθανες, γιατί ενδέχεται ακόμα και να αποδώσουν αυτές παρά οι παραδοσιακές.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπείτε σε νέους ρυθμούς δουλειάς που θα σας αναζωογονήσουν και παράλληλα θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε ορισμένα περίεργα ευτράπελα που γίνονται στον εργασιακό σας χώρο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα θετικά θα συνυπάρχουν με τα αρνητικά σας έτσι ώστε να γράφεται ένα σενάριο που σας ωθεί να καταλήξετε σε κάποιες συγκεκριμένες εκτιμήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σωστή εκτίμηση των καταστάσεων θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο γρήγορα. Οι συνθήκες εργασίας σας βελτιώνονται αισθητά και διορθώνονται τα προβληματικά σημεία στις συνεργασίες σας.

 

ΛΕΩΝ: Καλές οι συμβουλές των άλλων, αλλά πρέπει πρώτα να περνούν από διεργασίες. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας στην καριέρα σας και μη βιαστείτε να κάνετε πωλήσεις αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για χρήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τη στιγμή που δεν μπορείτε, δεν χρειάζεται να φορτώνεστε τα βάρη των άλλων. Θα έρθετε αντιμέτωποι με μια αλήθεια που θα την αναγνωρίσετε λόγω της εμπειρίας του παρελθόντος σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ήσυχο και ξεκούραστο βράδυ. Έχετε μπροστά σας ένα θαυμάσιο διάστημα για γνωριμίες και επαφές αλλά και για ένα τρυφερό πλησίασμα με όσους αγαπάτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ανάλαφρη, ενώ το πάθος και η αγάπη υπάρχουν και θα συνεχιστούν. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις τώρα που μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και μη δημιουργείτε προβλήματα με τη συμπεριφορά σας. Θα διαπιστώσετε ότι ο θυμός δεν οδηγεί πουθενά και θα αλλάξετε τακτική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από την ψυχική εξάντληση που σας δημιουργεί το ταίρι σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας πιάνει ανασφάλεια και φόβος για τα αισθήματά του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μία ειλικρινής συζήτηση με τα οικεία σας πρόσωπα θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Μην αφήσετε το παρελθόν να εμφανιστεί και να σας κάνει να νιώσετε ανασφαλείς.

 

ΙΧΘΥΣ: Ο σύντροφός σας εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική και αυτό αποβάλλει προσωρινά το άγχος σας. Νιώθετε στριμωγμένοι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν με το όνομά τους, αλλά έχει διάθεση να σας ακούσει.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεάσει η Υπερπανσέληνος-Φεγγάρι Συγκομιδής στις 29/9 το ζώδιό σου

Η πανσέληνος του Κριού είναι η ευκαιρία σας να εστιάσετε ξανά σε αυτό που φωτίζει την καρδιά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου

Ακολουθήστε αυτό που επιτάσσουν οι ανάγκες σας, έτσι ώστε να νιώσετε ικανοποίηση

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου

Προσανατολιστείτε προς νέες κατευθύνσεις για να αναπτερώσετε το ηθικό σας

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

6 συμβουλές για να κρατήσετε το περιττό δράμα έξω από τη σχέση σας

Να ποιες συμβουλές ακολουθούν τα ζευγάρια για την αρμονική συμβιώσή τους.

BEAUTY TIPS

Viva México Nails: Ένα μανικιούρ εμπνευσμένο από τον ζωγράφο Pedro Coronel

Ανανέωσε τα νύχια σου με αυτήν την όμορφη ιδέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας: