Ζώδια Δευτέρας 21 Νοεμβρίου

Μην αποθαρρύνεστε για ό,τι δεν γίνεται εύκολα και γρήγορα

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Η επέμβαση ενός φίλου σας θα δοκιμάσει τη συναισθηματική σας σχέση. Οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν τον κατάλληλο χώρο να αναπτυχθούν, γι’ αυτό συνεργαστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε την κρίση τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αναλώνετε την ενέργειά σας σε εργασίες που δεν αποφέρουν ό,τι περιμένετε. Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη ανανέωσης, γι’ αυτό  βοηθήστε την με ένα ταξιδάκι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι πιέσεις που δέχεστε δημιουργούνται από εξωγενείς παράγοντες. Ερευνήστε ό,τι σας αφορά άμεσα και πάρτε αποφάσεις όχι μόνο για τώρα αλλά και για τους επόμενους μήνες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική προτεραιότητα στη ζωή σας. Ενισχύετε η αισθηματική και προσωπική σας ζωή και δίνετε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα σπιτιού και καριέρας.

 

ΛΕΩΝ: Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην αναλώνεστε σε πολλές υποθέσεις. Μην αποθαρρύνεστε για ό,τι δεν γίνεται εύκολα και γρήγορα, όλα έχουν τον σκοπό τους για να μην ανατρέπονται οι ισορροπίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας αποσυντονίσει. Ως ευαίσθητα άτομα εξελίσσεστε μέσα από ψυχικές διεργασίες, αλλά τώρα θα χρειαστεί να επιβάλλετε την τάξη τις υποθέσεις σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Δείτε με καλό μάτι μια αναποδιά που θα σας τύχει, καθώς θα εμποδίσει τα χειρότερα. Νέοι δρόμοι επιτυχίας ανοίγονται μπροστά σας, ενώ θα δείτε και εξελίξεις σε μια πρόσφατη ερωτική σας σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χαρείτε την καθημερινότητα και μην είστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Παραμερίστε τους φόβους σας γιατί τα διλήμματα δεν βοηθούν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην έχετε ενδοιασμούς σε κάτι που ζητάει επίμονα η καρδιά σας. Αντισταθείτε στην καταπίεση που θα δεχθείτε από συγκεκριμένα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πιστέψτε στις δυνατότητές σας και προσπαθήστε να επιβάλετε τις απόψεις σας. Για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας πρέπει να έχετε αρκετή υπομονή και επιμονή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε αντικειμενικά το μέλλον σας και προγραμματίστε σωστά τον χρόνο σας. Οι αλλαγές στον τρόπο έκφρασής σας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση των οικονομικών σας υποθέσεων.

 

ΙΧΘΥΣ: Μετά από απροσδόκητα γεγονότα που περάσατε, πιεστικές καταστάσεις και κάθε είδους αναμετρήσεις με το περιβάλλον, μπορείτε να κάνετε τα πρώτα βήματα αλλαγής. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares