Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 20-26/11

Κρατήστε μια καλύτερη στάση απέναντι στα οικονομικά σας, για να μειώσετε το άγχος σας



Στις 21 ο Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Δία σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, σας κάνει πιο δυνατούς και έτοιμους να τολμήσετε να προχωρήσετε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Στις 24 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, φέρνει αέρα ανανέωσης. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας, καθορίστε τους στόχους σας και βελτιώστε τα σχέδιά σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος μας, αλλά επιβάλλεται να την βοηθήσετε κι εσείς για να πετύχετε ευκολότερα τα σχέδιά σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς). Στις 25 ο Δίας σε ορθή πορεία στους Ιχθύς και οι συνεργάτες σας αρχίζουν να σας βλέπουν με διαφορετικό σκεπτικό, καθώς θα δείχνετε δυναμικότητα και έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Η σταθερή επαγγελματική σας άνοδος θα φέρει και περισσότερα κέρδη, κάνοντας τα οικονομικά σας να ανθίζουν και μαζί με αυτά και το χαμόγελό σας. Διατηρήστε υψηλά τη δημιουργικότητά σας και θα φτάσετε περισσότερους στόχους.

 

ΚΡΙΟΣ: Οι αιτίες που μαλώνετε με τον σύντροφό σας μπορεί να είναι εντελώς ανύπαρκτες, αλλά έχετε έναν μοναδικό τρόπο να τις προβάλετε και να γίνεστε πειστικοί ότι υπάρχουν και είναι έντονες. Η συμπεριφορά σας αυτή δημιουργεί μια ένταση στο ταίρι σας, που τον κάνει να αμφιβάλλει για πολλά και κλονίζει τα πιστεύω του. Κάντε μια συζήτηση σοβαρή μαζί του που να του τραβήξετε την προσοχή και τελειώστε την.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε αρκετά έντονο το αίσθημα της ιδιοκτησίας αλλά και κρίσεις ανασφάλειας. Καινούρια πράγματα θα εισβάλουν στη ζωή σας και παρόλο τον ενθουσιασμό που έχετε οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα σας δημιουργήσουν έναν επιπρόσθετο προβληματισμό. Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με νέες λεπτομέρειες που δεν γνωρίζετε, αλλά μη διστάσετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να μάθετε αυτά που δεν ξέρετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε μια καλύτερη στάση απέναντι στα οικονομικά σας, για να μειώσετε το άγχος σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Αυξάνονται αισθητά ευαισθησίες και εσωστρέφεια και θα έχετε την τάση να αποφύγετε να αποδεχτείτε τις ανάγκες της καθημερινότητας. Όμως, οι δραστηριότητές σας απαιτούν ορθή σκέψη και συναλλαγές με τρίτους, οπότε πρέπει να την ενισχύσετε και να την εμπλουτίσετε με φαντασία έχοντας συνέχεια τα μάτια σας ανοιχτά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφιερώστε ένα κομμάτι του μήνα στις οικονομικές σας υποθέσεις και στα ζητήματα που σχετίζονται με αυτές, καθώς θα αρχίσουν να αποκτούν ζωτική σημασία για εσάς. Ερωτικά θα είστε σε πλεονεκτική θέση, αλλά η υγεία σας θα είναι ένας τομέας που θα πρέπει να προσέξετε. Κάντε σωστούς προγραμματισμούς και ισολογισμούς, περιορίζοντας στο ελάχιστο την υπέρμετρη καταναλωτική μανία που σας πιάνει αρκετά συχνά.

 

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε διαπληκτισμούς με οικογενειακά πρόσωπα και αντιμετωπίστε τα προβλήματά τους με περισσότερο συναίσθημα. Εκφράστε τους αυτά που νιώθετε με διάφορους τρόπους και θέστε τις βάσεις ώστε οι σχέσεις σας να είναι υγιείς. Προσπαθήστε να έχετε ένα πιο ελεγχόμενο πρόγραμμα και να ασχολείστε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παράλληλα βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε και την οικονομική σας κατάσταση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προγραμματίστε περισσότερο την καθημερινότητά σας για να έχετε πιο σαφή αποτελέσματα. Έρχονται καινούριες ανάγκες και υποχρεώσεις στο προσκήνιο, αλλάζοντας πολλά στην καθημερινότητά σας τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στον προσωπικό σας. Οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες και θα κληθείτε να ανταποκριθείτε άμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις που θα δοκιμάζουν ακόμα και τα νεύρα σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Για να σας καταλάβουν και να σας προσεγγίσουν από την πλευρά τους πρέπει να αρχίσετε να ανοίγεστε περισσότερο και να μη λειτουργείτε μονόπλευρα. Θα πάρετε πολλά μηνύματα που θα αφορούν την επικοινωνία σας με τους άλλους με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις και αλλαγές τις οποίες θα αρχίσετε να βιώνετε είτε ως επιδράσεις των γενικών εξελίξεων, είτε ως συμπτώσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετριάστε τον αυθορμητισμό σας και μην προβείτε σε απερισκεψίες που θα σας οδηγήσουν στα άκρα και θα χαλάσουν συνεργασίες χρόνων. Όσο ζείτε σε μια κατάσταση μπερδέματος ή ακαταστασίας στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις δεν θα ξέρετε μέχρι πού μπορείτε να προχωρήσετε ή να οπισθοχωρήσετε. Μπορείτε να αναζητήσετε κάτι που θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε με τα οικεία σας πρόσωπα τις βαθύτερες αλήθειες ή τις ανησυχίες σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ήταν σωστότερο να ασχοληθείτε περισσότερο με τη συναισθηματική σας ζωή και την κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών. Ανακαλύψτε αλήθειες και μπείτε στον κόπο να τις εξερευνήσετε. Πρέπει να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τον οργανισμό σας, πριν αρχίσετε να αισθάνεστε ότι σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας. Θα χρειαστεί στη συνέχεια μεγάλη αντοχή σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που δεν θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλευτείτε τη βδομάδα που θα διανύσετε για να αναγεννηθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Έχετε αδυναμία στο χρήμα, όμως, έχετε παράλληλα και τύχη που δεν σας λείπει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Παρόλο που δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις που θα πλήξουν τον προϋπολογισμό σας, θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να εξοικονομήσετε έσοδα για το μέλλον αλλά και να απαλλαγείτε από χρόνια χρέη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλάξτε το στιλ και την εμφάνισή σας, τολμώντας κάτι πιο μοντέρνο χωρίς ωστόσο να υποπέσετε σε υπερβολές. Κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που έχετε κατά νου και τις θεωρείται παρακινδυνευμένες, θα διαπιστώσετε ότι τελικά δεν είναι τόσο επικίνδυνες. Παρόλο που κάποιες στιγμές θα δυσανασχετήσετε η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και θα σας βοηθήσει στον οικονομικό σας τομέα.

 

ΙΧΘΥΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τις οικονομικές σας διεκδικήσεις και αποφύγετε βιασύνες που θα σας οδηγήσουν σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον των εργασιακών σας θεμάτων και δείτε ποια σημεία είναι αυτά που πρέπει να αλλάξετε και ποια αυτά που πρέπει να διορθώσετε. Επανατοποθετήστε τις προτεραιότητές σας για να καλύψετε περισσότερες από τις ανάγκες σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα