Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 27/11 έως 4/12

Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί, ψύχραιμοι απέναντι στις καταστάσεις και να μην ξεσπάτε πάνω σε άλλους



Στις 28 ο Άρης σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, φέρνει νέες ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ οι συνεργάτες σας θα δείχνουν πρόθυμοι να σας ακούσουν. Στις 29, ο Ερμής στον Τοξότη σε αντίθεση με τον Άρη, προκαλεί καθυστερήσεις, αναταραχές και ανατροπές. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί, ψύχραιμοι απέναντι στις καταστάσεις και να μην ξεσπάτε πάνω σε άλλους που δε φταίνε. Στις 30, ο Ερμής στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα δυσκολέψει αρκετά τις αποφάσεις σας, ενώ θα μειωθεί και η βοήθεια που θα λαμβάνατε από συγκεκριμένα άτομα. Στις 2, ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, φέρνει οικογενειακές συγκρούσεις και ανασύρει θέματα του παρελθόντος που έχουν μείνει άλυτα. Στις 4 η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους είναι δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Αν κάποιοι από τους συνεργάτες σας αμφισβητούν τα κίνητρά σας, μη χάνετε το κουράγιο σας. Βρίσκεστε σε σύγχυση και περνάτε μια μεταβατική περίοδο που τίποτα δεν σας αρέσει από αυτά που υπάρχουν και ό,τι υπάρχει δεν σας ικανοποιεί. Εάν αναθεωρήσετε μερικές από τις ιδέες σας, τίποτα δεν είναι δυσεπίλυτο. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και προβλήματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να ασκήσετε κριτική στην κριτική που θα σας κάνει το ταίρι σας, γιατί αυτή την περίοδο επιβάλλεται να δείξετε σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπό του. Εντυπωσιάστε το με απρόσμενους τρόπους και αφήστε στην άκρη ζήλιες που χαλούν το όμορφο κλίμα της σχέσης σας. Αφήστε το παρελθόν να πάει εκεί που ανήκει για να μη γίνετε δυστυχισμένοι μέσα στη σχέση σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να ξεκαθαρίσετε άμεσα το τοπίο από την παρουσία προβλημάτων που είναι αισθητά στη συναισθηματική σας σχέση για να έρθουν τα καλύτερα. Μη βιαστείτε να δεχτείτε προτάσεις και μη κοινοποιείτε τα σχέδιά σας αν οι όροι δεν είναι ευνοϊκοί, γιατί προέχει να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές και στις συμφωνίες σας. Προστατέψτε την υγεία σας και αξιοποιήστε τις στιγμές τύχης που θα σας δοθούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεχτείτε την πραγματικότητα και μην κολλάτε σε ό,τι είναι οριστικά χαμένο. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε μέσα σε συνεργασίες που έχουν ζωτική σημασία για εσάς τώρα αλλά και στο μέλλον. Ετοιμαστείτε για νέους αγώνες και αναλάβετε νέες ευθύνες. Προσέξτε τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε για να μη βάλετε σε κίνδυνο τα επαγγελματικά σχέδια ή τον οικονομικό σας τομέα.

 

ΛΕΩΝ: Πρέπει να μάθετε να είστε συνετοί στις αποφάσεις σας και να είστε πιο προσεκτικοί στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Θα έχετε αρκετές τυχερές στιγμές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά οι αντιξοότητες που θα υπάρχουν θα σκιάζουν την καλή ψυχολογική σας διάθεση. Κρατηθείτε μακριά από αντιθέσεις στον εργασιακό χώρο και μην ξοδεύετε χωρίς λόγο τα χρήματά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρόκειται να γίνει κάποιο θαύμα για να βγείτε από αδιέξοδα. Μη σκέφτεστε απερίσκεπτα και βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τη συναισθηματική σας σχέση ή για τα επαγγελματικά σχέδια που έχετε αναλάβει να φέρετε σε πέρας. Για να υλοποιήσετε κάποιες από τις προσδοκίες σας θα πρέπει και κάτι να θυσιάσετε. Φανείτε συντηρητικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε χωρίς να έχετε ενδοιασμούς. Επιλύστε διάφορα ζητήματα για να μπει το καθετί στη θέση του και να διευθετηθούν καταστάσεις. Οι αλλαγές στην καθημερινότητα θα σας βγουν σε καλό αν δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον. Μην πτοείστε από αλλαγές στα σχέδιά σας και καθυστερήσεις. Τολμήστε να εφαρμόσετε νέες και πρωτοποριακές ιδέες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιμετωπίστε με τόλμη και θάρρος επαγγελματικά ζητήματα. Για να καταλάβετε τη συμπεριφορά των άλλων ακούστε τα μηνύματα που σας δίνουν. Είναι σίγουρο ότι θα σας απασχολήσουν αξιοκρατικά θέματα στον εργασιακό σας χώρο. Μοιραστείτε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας για να μην πάθετε υπερκόπωση. Κρατήστε τα απαιτούμενα όρια σε μια φιλία που δεν θέλετε να πάρει τροπή σε ερωτική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μόνο η προνοητικότητα θα σας σώσει από ένα λάθος που πάτε να πράξετε. Ελπίδες που ξέρετε ότι θα σκοντάψουν στο κατεστημένο μην τις αναζωπυρώνετε. Τα διλήμματα που έχετε δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο. Για να μη μαλώνετε με τους συνεργάτες σας εξομαλύνετε τις καταστάσεις. Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας μη χαλαρώνετε τις προσπάθειές σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με νέα θέματα και μην αναλάβετε άλλες ευθύνες. Πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Μην επιτρέψετε να γίνετε εύκολη λεία αυτών που ποντάρουν στον ευαίσθητο χαρακτήρα σας. Τα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα θα βελτιωθούν αισθητά. Με αγάπη και συνέπεια θα κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνδυάστε την εξυπνάδα με το χιούμορ σας για να μην κάνετε βαρύ το κλίμα. Αναγνωρίστε στο ταίρι σας τις προσπάθειες που έχει κάνει για να φανεί αντάξιός σας και επιβραβεύστε τον. Σεβαστείτε τους δικούς του καθημερινούς ρυθμούς και δείξτε λεπτότητα όταν δεν περνάει από το χέρι του να αλλάξει το πρόγραμμά του. Από εσάς εξαρτάται το να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ήρεμο και αρμονικό.

 

ΙΧΘΥΣ: Αποβάλετε τάσεις επιθετικότητας και αφήστε τα δράματα για το θέατρο. Εννοείται πως μπορείτε να αποφύγετε ένα χωρισμό που δε θέλετε να απέλθει, αρκεί να χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις και να μην παίξετε ούτε στο ελάχιστο με τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Αφήστε του χώρο και κεντρίστε του το ενδιαφέρον. Επιβεβαιώστε για άλλη μια φορά την αγάπη σας και δώστε υποσχέσεις για το μέλλον που θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...