Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 28 Νοεμβρίου

Στο χέρι σας είναι να ανακαλύψετε καινούρια πράγματα και νέους ορίζοντες δραστηριοτήτων



ΚΡΙΟΣ: Ξεκινήστε από τώρα ένα πρόγραμμα στον οικονομικό σας τομέα για να μην πνιγείτε από υποχρεώσεις και προβλήματα που θα σας πιέσουν και θα σας κουράσουν ψυχολογικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η στάση αδιαφορίας που έχετε υιοθετήσει απέναντι στον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δημιουργήσει έντονο πρόβλημα στις σχέσεις σας και κάποιες από αυτές θα έρθουν σε ρήξη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε γιατί υπάρχουν άτομα που σας ανταγωνίζονται και δεν τα έχετε αναγνωρίσει ακόμα. Η αναστάτωση και τα απρόβλεπτα γεγονότα θα έχουν τον πρώτο ρόλο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια καινούρια γνωριμία θα σας αναζωογονήσει και θα αλλάξει τη ζωή σας. Μην προβείτε σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές γιατί δεν θα είστε ευνοημένοι οικονομικά.

 

ΛΕΩΝ: Τα οικογενειακά σας θέματα έρχονται στην επιφάνεια ζητώντας άμεσες διευθετήσεις, ενώ ένα αγαπημένο σας πρόσωπα θα ζητήσει τη στήριξη και την υποστήριξή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα πρέπει και εσείς να κάνετε μια πιο ποιοτική προσφορά για να επιβάλετε τα δικά σας μέτρα και σταθμά σε ορισμένες δύσκολες υποθέσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Στο χέρι σας είναι να ανακαλύψετε καινούρια πράγματα και νέους ορίζοντες δραστηριοτήτων. Ελιχθείτε γιατί θα χρειαστεί να παίξετε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλλιεργήστε κλίμα ισοτιμίας ανάμεσα στις προσωπικές και στις εργασιακές σας σχέσεις. Οι δυσκολίες σας δυναμώνουν και αφού ο τροχός γυρίζει, η ρεβάνς είναι απόλυτα δική σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σίγουρα αξίζετε μια σωστότερη μεταχείριση από το περιβάλλον σας, αλλά επειδή αυτό δε χαρίζεται αλλά κερδίζεται, πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας για ορισμένα πράγματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε πίσω σας προκαταλήψεις και ενδοιασμούς, γιατί αν συνδυάσετε σε σωστές αναλογίες τη λογική και το ένστικτο, θα μπορέσετε να πετύχετε σπουδαία πράγματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αρκεί ο ενθουσιασμός από μόνος του για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Χρειάζεται αρκετή δουλειά, χρόνος, χρήμα και πάνω απ’ όλα επένδυση συναισθήματος.

 

ΙΧΘΥΣ: Ως βασικό σας στόχο αναζητάτε την ποιότητα ζωής και η σημερινή μέρα βοηθάει να πετύχετε πολλά προς αυτήν την κατεύθυνση και να διορθώσετε κάποιες ελλείψεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.