Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 4 έως 11/12/22

Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας άτομα, δείχνοντάς τους πως τους νοιάζεστε και τους αγαπάτε



Στις 5 ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς, ξαναδίνοντας ώθηση στο ένστικτό σας και αφήνοντάς σας να κινηθείτε με γνώμονα τη διαίσθησή σας. Όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει παρασκήνιο, μπερδέματα ή δύσκολες καταστάσεις. Στις 7 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερο και θα θέλετε να τετραγωνίσετε τον κύκλο. Η αυξημένη ανάγκη σας για οργάνωση και τάξη είναι προνόμιο, αρκεί να θυμάστε πως είστε άνθρωποι και όλα έχουν όρια. Ασχοληθείτε με ό,τι είναι εφικτό και εύκολα πραγματοποιήσιμο για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Στις 8, η Πανσέληνος στους Διδύμους, τονίζει την επικοινωνία και τις συναναστροφές με τους γύρω σας. Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην πιστέψετε σε λόγια ή υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς θα είναι αβάσιμες και ουτοπικές. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια για να μη διακινδυνέψετε το μέλλον σας. Προσπαθήστε να μη συμπεριφέρεστε απότομα, γιατί θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που αγαπάτε. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Στις 11 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερο και θα σας θυμίσει πως πρέπει να κινηθείτε με γνώμονα τη λογική στα επιμέρους σχέδιά σας και να μη χτίζετε πάνω στην άμμο πύργους. Καλή η φαντασία για να δημιουργήσετε, αλλά πρέπει να έχει και όρια. Αφιερώστε χρόνο και στα αγαπημένα σας άτομα, δείχνοντάς τους πως τους νοιάζεστε και τους αγαπάτε.

 

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες και φοβίες. Δώστε χρόνο για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε. Προγραμματίστε κάθε σας κίνηση και μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή. Συντονιστείτε με τις περιστάσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους που σας καταλαβαίνουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως ανακαλύψετε πως θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο ζωής σας αλλά και στα όνειρα που έχετε για το μέλλον. Μην επιμένετε να πιέζετε καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο, γιατί θα περιπλέξετε ακόμα πιο πολύ τις καταστάσεις χωρίς να καταφέρετε τίποτα. Απ’ το να ελπίζετε σε ανέφικτα πράγματα, προτιμήστε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας σε τομείς που μπορούν να αξιοποιηθούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ρεαλισμός στα προσωπικά σας θέματα είναι προτιμότερος για να μην παίρνετε λάθος αποφάσεις και να μην αφήνετε εκκρεμότητες να καθυστερούν την πρόοδό σας. Υπερασπίστε τα πιστεύω σας και προχωρήστε σε γόνιμες διαπραγματεύσεις. Σας συμφέρει να κλείσετε εκκρεμότητες και όπου βλέπετε ό,τι υπάρχει ασυνεννοησία αλλάξτε πολιτική. Ίσως στην προσπάθειά σας να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες να συμπεριφέρεστε αλλοπρόσαλλα, γι’ αυτό χαλιναγωγήστε όσο μπορείτε τις ακραίες αντιδράσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συζητήστε, προτείνετε, απορρίψτε ή αποδεχτείτε πράγματα σε συναντήσεις και επαφές με τους συνεργάτες σας. Η βδομάδα είναι κατάλληλη για να διαμορφώσετε πιο σωστά τους στόχους σας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τα νέα σας βήματα. Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας και κάντε ένα γενικό ξεκαθάρισμα. Επισημάνετε τα υπέρ και τα κατά στον εργασιακό χώρο και διαχειριστείτε όλα σας τα ζητήματα πολύ προσεκτικά.

 

ΛΕΩΝ: Επιστρατεύστε όλη σας την εφευρετικότητα για να ξεφύγετε από πιέσεις που σας ασκούν κάποιοι από τους συνεργάτες σας, γιατί ο βασικό σας στόχος είναι να κάνετε την εργασία σας πιο αποδοτική.

Διευρύνετε τον κύκλο σας καθώς οι σωστές διασυνδέσεις παίζουν σπουδαίο ρόλο και διαφημίστε την ποιότητα που προσφέρετε στη δουλειά σας. Περιορίστε υπερβολές και ανασφάλειες, για να μειωθούν σημαντικά αντιπαλότητες, αντιπαραθέσεις και κόντρες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατώντας τη διάθεσή σας σε καλά επίπεδα θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμα και αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα. Απαιτείται να κρατήσετε τη διακριτικότητα που σας χαρακτηρίζει και να μην ανακατευτείτε σε θέματα που δεν σας αφορούν. Επειδή θα υπάρξουν μερικοί διαπληκτισμοί με το περιβάλλον σας, μη γίνετε αυταρχικοί, συγκρατηθείτε και μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

 

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη που έχετε να σας καταλάβουν και να επικοινωνήσετε με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε μια επαγγελματική σας σχέση που έχει υποστεί φθορά, αλλά και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο από παρεξηγήσεις, κάνοντας τους συνεργάτες σας πιο καλοπροαίρετους και πιο ευγενικούς μαζί σας. Το στενό σας περιβάλλον θα σας παροτρύνει να αναπτύξετε τα σχέδιά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν αντιληφθείτε πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στον οικογενειακό σας χώρο για κοινά σχέδια, προσπαθήστε να υπάρξει συμπόρευση. Επιστρατεύστε υπομονή, πειθώ και επιχειρήματα μαζί με τη γοητεία σας για να τους πείσετε. Προσέξτε τον τρόπο που θα διατυπώσετε τις επιθυμίες σας, ώστε να μη δημιουργηθεί δυσαρέσκεια από καμιά πλευρά, καθώς συζητήσεις, συγκρίσεις και λόγια με πικρά σχόλια δεν θα λείψουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μείνετε στην ουσία των πραγμάτων και όχι στην επιφάνεια. Επωφεληθείτε από τα θετικά στοιχεία που θα υπάρχουν για να βελτιώσετε και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας γιατί είναι σε ευάλωτη φάση και χρειάζεται τη συμπαράστασή σας. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και προσέχετε τα νεύρα σας καθώς πολύ συχνά θα υπερβαίνετε τα όριά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα συναισθήματά σας και η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή, παρόλο που δεν θα λείψουν ούτε το άγχος, ούτε η ανάλωση δυνάμεων. Κάποιοι λόγοι θα σας διαμορφώσουν μια διαφορετική νοοτροπία στο στιλ και την αισθητική σας, αλλάζοντας πολλά στην εμφάνισή σας, ξεκινώντας από τώρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που θα σας υποδείξουν με τι ακριβώς πρέπει να καταπιαστείτε. Επενδύστε καλύτερα τον χρόνο σας για να δημιουργήσετε ένα ασφαλέστερο επαγγελματικό μέλλον. Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος για να προχωρήσετε σε πιο ασφαλείς δρόμους. Πάψτε να είστε θύματα των καταστάσεων, γιατί δικαιούστε ποιότητα στη ζωή σας και αυτή τη στιγμή μόνο με οικονομική άνοδο θα το καταφέρετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Να είστε ευέλικτοι στους ρόλους που θα σας ζητηθούν να παίξετε οι συνεργάτες σας, ώστε να μην μπερδευτείτε με καταστάσεις. Η σωστή παρακολούθηση των υποθέσεών σας μαζί με την καλή σας τύχη θα σας γλιτώσει από οικονομικές αναποδιές. Θα κληθείτε μέσα από περιστασιακές δυσκολίες να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να κερδίσετε. Αναζητήστε συμμάχους και εκφράστε τις απόψεις στις επαγγελματικές ιδέες που έχουν οι συνεργάτες σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ