Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 11 έως 18/12

Τολμήστε μικρές αλλαγές που δεν θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας



Στις 12, που ο Ήλιος στον Τοξότη θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας θέματα και βρείτε λύσεις σε σχέδια που έχουν κολλήσει μόνοι ή με τη βοήθεια των συνεργατών σας. Στις 17, ο Ερμής στον Αιγόκερο σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Τολμήστε μικρές αλλαγές που δεν θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε τα κίνητρά σας και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας. Κρατηθείτε μακριά από έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Χάνετε την πραγματική ουσία των πραγμάτων όταν αναλώνεστε σε πρακτικά θέματα. Κάντε αλλαγές στον προσωπικός σας χώρο και νιώστε ανανεωμένοι. Ξεχωρίστε τους καλούς σας φίλους από τους υπόλοιπους που πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις. Αναπληρώστε τις γνώσεις που σας λείπουν και δεν θα βγείτε χαμένοι.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήνετε τη δουλειά να σας απορροφάει και ξεχνάτε τη διασκέδαση και τον έρωτα. Χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αιτία, ανακαλύπτετε ξαφνικά ότι δεν έχετε να πείτε τίποτα με τον σύντροφό σας και θεωρείται πως δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας, αλλά ούτε συμμερίζεται τις ανησυχίες σας. Διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας και βγάλτε από το μυαλό σας στιγμές που σας θυμίζουν το χτες ή απομεινάρια μιας παλιάς σχέσης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πιο τυχεροί από τους άλλους, οπότε αποφύγετε ενέργειες που θα ανατρέψουν τον οικονομικό σας υπολογισμό. Επιμεληθείτε περισσότερο τις δημόσιες σχέσεις και την εμφάνισή σας. Ίσως αντιμετωπίσετε από ένα συνεργάτη σας εκτός από τον δυναμισμό του και την εχθρότητά του. Αποφύγετε λάθη στις επιλογές και μην ασκείτε στους άλλους κριτική που ενοχλεί, γιατί ούτε εσείς είστε σίγουροι για τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε ώρες μεγάλης ανασφάλειας μην πιέζετε τους συνεργάτες σας. Η κινητικότητα στα συναισθηματικά σας θα αποτελέσει αφορμή για να γίνετε πιο ελαστικοί με τους άλλους, αν και μια καινούρια παρουσία θα αποσπάσει την προσοχή σας. Μπορεί η εποχή να είναι δύσκολη, αλλά είστε αδικαιολόγητα αγχώδεις αφού βγάζοντας τον δυναμισμό σας θα προωθήσετε τα σχέδιά σας προσπερνώντας αντιξοότητες.

 

ΛΕΩΝ: Όπως θα έχετε έσοδα θα έχετε και έξοδα, γι’ αυτό κρατήστε τις ισορροπίες. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε κάποιους δικούς σας ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Μην καλλιεργείτε ψεύτικες ελπίδες για το οικονομικό μέλλον του κόσμου και παρασυρθείτε σε αβέβαιες επενδύσεις. Απλώς αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα έχετε. Ο εργασιακός και ο οικονομικός σας τομέας θα απαιτήσουν από εσάς διορατικότητα για το παρόν και το μέλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η βδομάδα που θα διανύσετε δεν θα είναι εύκολη στο να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας, καθώς μπορεί να υπάρχει ζήτηση στον εργασιακό χώρο, αλλά υπάρχει και αγώνας. Τακτοποιήστε ό,τι έφυγε από τον έλεγχο ή την επίβλεψή σας. Εντατικοποιήστε την κοινωνική σας ζωή και βάλτε λίγη διασκέδαση στο πρόγραμμά σας. Αποφύγετε να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους.

 

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιήστε στόχους και σχέσεις με κάθε μέσο. Αναθεωρήστε μερικά από τα βασικά σας σχέδια, γιατί θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τακτική, ευθυγραμμιζόμενοι με τα εξωτερικά γεγονότα. Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι οι σχέσεις και οι στόχοι σας, γιατί οι συνέπειες θα είναι μεν μακροπρόθεσμες αλλά καθοριστικές. Να έχετε εναλλακτικές λύσεις και να μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη χαλάτε την ψυχολογική διάθεση του συντρόφου σας προβάλλοντας αφορμές που δεν ευσταθούν, γιατί εκτός του ότι εξαντλείτε την υπομονή του, τον πληγώνετε και τον αναγκάζετε να επανεξετάζει τη σχέση σας. Η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε τον σύντροφό σας και η ικανότητα να βλέπετε τις προοπτικές της σχέσης σας, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σωστά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κατηγορείτε το ταίρι σας για τα ελαττώματά του, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σας. Για να τον κρίνετε, θα πρέπει να δεχτείτε και τα δικά του σχόλια. Εξάλλου, τα προβλήματα ανάμεσά σας δημιουργούνται εξαιτίας της αστάθειάς σας σε αυτά που λέτε. Εφαρμόστε μια τακτική περισσότερο δυναμική στη σχέση σας για να απομακρυνθείτε από δύσκολες καταστάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν κάποιες στιγμές ο σύντροφός σας δεν έχει διάθεση για παιχνίδια, ούτε μπορεί να ακολουθήσει το σκεπτικό σας, δεν σημαίνει ότι δε σας αγαπάει. Απλώς τον απασχολούν θέματα καθημερινότητας και εργασίας, οπότε μη βιαστείτε να χάσετε το ενδιαφέρον σας και να αναζητήσετε καινούριους ερωτικούς δρόμους. Ξεφύγετε από άρρωστες καταστάσεις με αποφασιστικότητα και χωρίς να τις δραματοποιείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιστέψτε στο ένστικτό σας που σας φωνάζει πως αυτή η σχέση έχει ακόμα πολύ δρόμο. Θα έχετε στη διάθεσή σας αρκετό χρόνο, προκειμένου να ξανασκεφτείτε τις αποφάσεις που έχετε πάρει, αλλά και να αφήσετε τα περιθώρια σε περίπτωση που για κάποια πράγματα αλλάξετε γνώμη. Δεν υπάρχει λόγος να συναγωνιστείτε επαγγελματικά με το ταίρι σας, γιατί θα προκαλέσετε εντάσεις, θα αμφισβητηθεί ο ρόλος σας και θα αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

 

ΙΧΘΥΣ: Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και προσηλωθείτε στην καριέρα σας. Προσπαθήστε σε συναισθηματικά θέματα να μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Καθώς δε θα λείψουν οι αιτίες που θα ανατρέψουν λεπτές ισορροπίες, απαιτείται από πλευράς σας να διατηρήσετε αντικειμενικότητα και ψυχραιμία. Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε σωστές και κερδοφόρες κινήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, πρέπει να είστε οργανωτικοί και μεθοδικοί.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός