Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 13 Δεκεμβρίου

Συγκεντρωθείτε στις καινούριες σας επιλογές και μην αποκλίνετε από τον στόχο σας



ΚΡΙΟΣ: Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανάλαφρη ώστε να προχωρήσετε σε ερωτικά ξεκινήματα. Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που έχετε ανάγκη, θέτοντας καινούριες προτεραιότητες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η επιρροή που σας ασκούσαν πολλές φορές οι άλλοι αρχίζει πλέον να μη σας αγγίζει. Ίσως αισθανθείτε μετέωροι κατά τη διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας της έλλειψης αποφασιστικότητας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα μείνετε ευχαριστημένοι από τα σχόλια που θα ακούσετε γύρω από το άτομό σας. Αντικαταστήστε την ανώριμη διαχείριση των προσωπικών σας ζητημάτων με τη ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για διευθετήσεις, οπότε αφήστε στην άκρη τον φόβο που σας πιάνει κάποιες φορές ότι μπορεί να αποτύχετε.

 

ΛΕΩΝ: Στον εργασιακό σας χώρο έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον σεβασμό και την εκτίμηση προς το άτομό σας. Είστε πιο σίγουροι για τις νέες προσεγγίσεις σας που αποσκοπούν στην ανανέωσή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε την ειλικρίνειά σας για να ωθήσετε τους άλλους να δουν τις μεταξύ σας σχέσεις με άλλο πνεύμα. Οι ειδήσεις που θα πάρετε θα σας οπλίσουν με κουράγιο για να προχωρήσετε μπροστά.

 

ΖΥΓΟΣ: Σε προσωπικό επίπεδο αρχίστε διαπιστώνοντας πρώτα τα δικά σας αισθήματα και μετά τον βαθμό αφοσίωσης των άλλων. Θα προβληματιστείτε για το τι αναζητάτε στην προσωπική σας ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μιλήστε ξεκάθαρα για να ζητήσετε να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο, και όχι με αμφιταλαντεύσεις και υπεκφυγές. Τακτοποιήστε κάθε είδους οικονομική εκκρεμότητα για να ανασάνετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμιστείτε τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον προσωπικό. Έχετε κάθε λόγο να απαλλαγείτε από τα συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συγκεντρωθείτε στις καινούριες σας επιλογές και μην αποκλίνετε από τον στόχο σας. Αρχίστε να κατασταλάζετε σε πρόσωπα και καταστάσεις για να καθοριστεί ο τρόπος που θα κρίνετε τις επιλογές σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βγείτε έξω με φίλους, διασκεδάστε και δείτε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Βάζοντας μπροστά τη γοητεία και το χαμόγελό σας, μπορείτε να ρίξετε απόρθητα κάστρα.

 

ΙΧΘΥΣ: Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από μερικούς φαύλους κύκλους και να μη γυρίζετε στα ίδια και τα ίδια.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά