Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου

Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις ή να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό



ΚΡΙΟΣ: Μείνετε ψύχραιμοι για να μην αποδιοργανωθείτε, δείτε τα γεγονότα, αλλά δεν υπάρχει καμία βιασύνη για να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα αυτή την περίοδο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι σε εκρήξεις θυμού που θα έχετε. Προσέξτε τη διατροφή σας για να μην επιβαρύνετε το πεπτικό σας σύστημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις σας είναι μεγάλη υπόθεση και ενδέχεται να κάνετε ένα δύσκολο πέρασμα και να διαφοροποιήσετε τις περισσότερες που σας αφορούν άμεσα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αλλαγές που θα υπάρχουν, θα σας οδηγήσουν σε νέες εκτιμήσεις, αλλά αφήστε για αργότερα αναθεωρήσεις σχέσεων, καθώς εσείς οι ίδιοι θα ζείτε με τις συνέπειες.

 

ΛΕΩΝ: Οι σύμμαχοί σας μέσα στην ένταση των αλλαγών και των αποφάσεων που θα απαιτηθούν από εσάς θα είναι η σωματική και πνευματική χαλάρωση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η υγεία σας βελτιώνεται και παράλληλα αυξάνεται η διάθεσή σας για εκκεντρικές εμφανίσεις που θα κάνουν φίλους και γνωστούς σας να σαστίσουν με την εμφάνιση που θα διαλέξετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις ή να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό, καθώς η μέρα που θα διανύσετε θα έχει αρκετές δυσκολίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπερασπίστε τα κεκτημένα σας, αποφεύγοντας να διακινδυνέψετε τα χρήματά σας. Καινούριες συνεργασίες που δεν είστε σίγουροι ότι τις θέλετε για να προχωρήσετε, δεν ωφελούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αλλαγές στις σχέσεις με τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες σας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καινούριες προοπτικές στα επαγγελματικά σας σχέδια, θα φανούν πιο καθαρά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν πρόκειται η τύχη να σας εγκαταλείψει ή να σας κλείσει την πόρτα, αρκεί να είστε συνεπείς εκεί που πρέπει και να μη σας πιάνει βιασύνη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, εάν είστε παρατηρητικοί θα ανακαλύψετε πως αυτός ο μήνας θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής στη ζωή σας αρκετά καλύτερης.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι ευκαιρίες και οι λύσεις σε ό,τι περιμένετε θα έρθουν μέσα από τα γεγονότα. Το τέλος μιας συναισθηματικής παρεξήγησης θα είναι μια σημαντική βοήθεια μέσα στα δύσκολα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»