Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

21 Δεκεμβρίου: Το ωροσκόπιό σου για το Χειμερινό Ηλιοστάσιο είναι εδώ

Πώς θα ζήσεις τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου



Το χειμερινό ηλιοστάσιο συμβαίνει στις 21 Δεκεμβρίου στις 11:47 μ.μ. Αυτή τη στιγμή, ο Ήλιος μπαίνει στον Αιγόκερο και ξεκινά μια νέα εποχή. Η συντομότερη μέρα και η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου μας προτρέπουν να σκεφτούμε, να συναντηθούμε με φίλους και την οικογένειά μας και να διακοσμήσουμε τα σπίτια μας για τις γιορτές. Αγκαλιάστε τη μαγεία και τιμήστε το πνεύμα της εποχής.

Διαβάστε το ωροσκόπιό σας για το χειμερινό ηλιοστάσιο:

Κριός

Σκεφτείτε την κατεύθυνση που θέλετε να πάρετε στην καριέρα σας. Αν και μπορεί να διαφέρει από τον δρόμο στον οποίο βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι απαραίτητο ένα νέο μονοπάτι για να εξελιχθείτε ως άτομο. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να εξελίξετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Ταύρος

Κοιτάζοντας τη ζωή σας από διαφορετική οπτική γωνία θα σας δώσει τη διαύγεια που χρειάζεστε για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές την ερχόμενη σεζόν. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι όλα πάνε καλά και πρέπει απλώς να αναλύσετε μερικά πράγματα για να τα βελτιώσετε.

Δίδυμοι

Η διαίσθησή σας είναι πιο δυνατή από ό,τι συνήθως αυτή τη στιγμή, προτρέποντάς σας να κλίνετε στα ένστικτά σας και όχι στη λογική. Προτού αρχίσετε να μπερδεύετε τα συναισθήματά σας, προσπαθήστε να βρείτε μια μέση λύση που λειτουργεί για εσάς και σας επιτρέπει να κατανοείτε τα πράγματα τόσο από εγκεφαλικό όσο και από συναισθηματικό μέρος.

Καρκίνος

Είστε περισσότερο προσανατολισμένοι στο να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους από τον εαυτό σας. Αν και είναι ωραίο να βοηθάτε τους άλλους, δεν πρέπει να δίνετε σε κάποιον άλλο όλη σας την ενέργεια. Είναι εντάξει να είστε εγωιστές πού και πού σε μια προσπάθεια να μην χάσετε τον εαυτό σας στις σχέσεις. Το να δίνεις δεν σημαίνει να ξεχνάς εντελώς τον εαυτό σου.

Λέων

Η οργάνωση της καθημερινής σας ρουτίνας μπορεί να είναι δύσκολη, εκτός κι αν δεσμευτείτε σε ένα πρόγραμμα. Πριν αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε, υπολογίστε πόσο χρόνο έχετε μέσα στην ημέρα για να ασχοληθείτε με τα πάντα στο ημερολόγιό σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο δίνοντας προτεραιότητες και αναδιοργάνωση.

Παρθένος

Ο ρομαντισμός ζεσταίνει τη ζωή σας αυτό το χειμερινό ηλιοστάσιο, κάνοντας την καρδιά σας να ανεβαίνει στα ύψη μέσω μιας νέας συνάντησης. Εάν βρίσκεστε σε μια συντροφικότητα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η σχέση εξελίσσεται και ότι δεσμεύεστε εκ νέου με τον άλλον σας αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ζυγός

Το να περνάς χρόνο στο σπίτι με αγαπημένα πρόσωπα είναι πιο βολικό και ξεκούραστο από το να βγαίνεις για πάρτι με φίλους. Θα απολαύσετε να παρακολουθείτε παλιές rom-com και να τρώτε νόστιμο comfort food. Χαλαρώστε στον καναπέ σας ενώ η θερμοκρασία πέφτει έξω.

https://www.instagram.com/p/CmXPowNsysS/

Σκορπιός

Εάν δεν έχετε μιλήσει με ορισμένα μέλη του «πληρώματός» σας εδώ και πολύ καιρό, τότε θα πρέπει να κάνετε την προσπάθεια και να τους απευθυνθείτε τώρα. Μη διστάσετε να επανασυνδεθείτε με αυτούς που αγαπάτε και σας λείπουν λόγω της περηφάνιας σας. Στείλτε ένα φιλικό μήνυμα για να τους δείξετε ότι νοιάζεστε.

Τοξότης

Κάνοντας ένα σύντομο ταξίδι λίγες ώρες έξω από την πόλη θα έχετε τη διάθεση να αγκαλιάσετε τα αισθήματα της εξόρμησης για πρώτη φορά μετά από λίγους μήνες. Επιπλέον, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από την κανονική σας ρουτίνα και να απολαύσετε μια διασκεδαστική εμπειρία. Έτοιμοι!

Αιγόκερως

Χρησιμοποιήστε τη μαγική ενέργεια του χειμερινού ηλιοστασίου για να καλωσορίσετε θετικά τη νέα σεζόν κάνοντας καινούργιες δεσμεύσεις και σχέδια. Δεδομένου ότι πλησιάζουν τα γενέθλιά σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αγκαλιάσετε μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα.

Υδροχόος

Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να θέλει να πάρει άδεια από τη δουλειά και να επικεντρωθεί στη χαλάρωση. Επιλέξτε μια δραστηριότητα που δεν είναι κουραστική και επιτρέπει στο μυαλό σας να είναι απόλυτα παρόν. Βάλτε τις ανάγκες σας πρώτα και επιλέξτε να αποσυμπιέσετε και να απαλλαγείτε από το στρες που έχετε αντιμετωπίσει.

Ιχθύς

Ευθυγραμμίστε τον εαυτό σας με μια ανθρωπιστική προσπάθεια που σας επιτρέπει να ανταποδώσετε στην τοπική σας κοινότητα. Ο εθελοντισμός σε έναν τοπικό οργανισμό, όπως ένα κέντρο γευμάτων ή μια ανταλλαγή δώρων, θα τονώσει το εποχιακό σας πνεύμα. Δώστε κάτι στους άλλους με γενναιοδωρία!

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.