Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου

Για να δείτε να έρχονται όλα θετικά, χαλαρώστε και σκεφτείτε αισιόδοξα



ΚΡΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από τα παιχνίδια κάποιων που θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν. Ενημερωθείτε για όλα τα δεδομένα των υποθέσεών σας πριν καταλήξετε σε αποφάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να δείτε να έρχονται όλα θετικά, χαλαρώστε και σκεφτείτε αισιόδοξα. Αλλάξτε ό,τι σας ενοχλεί ή σας πονάει και μην αφήνετε να πάνε χαμένα τα όνειρά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε πάλι τον εαυτό σας και σταματήστε να αγχώνεστε από καταστάσεις που γνωρίζετε καλά ότι δεν έχετε εσείς τον έλεγχο. Σε όσους δεν αρέσει η ανοδική σας πορεία, πολύ απλά αγνοήστε τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε αυτά που σας λένε οι συνεργάτες σας και μην κάνετε του κεφαλιού σας. Δεν υπάρχει λόγος να εκφράσετε παράπονα σε άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

 

ΛΕΩΝ: Μόνο εκθέτοντας σοβαρά επιχειρήματα θα μπορέσετε να κερδίσετε τους συνεργάτες σας. Αρνηθείτε ευγενικά μια πρόταση για κοινωνική εκδήλωση που δεν έχετε διάθεση να πάτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν αισθάνεστε ότι πνίγεστε και ότι δεν αντέχετε το βάρος, βγείτε έξω με συντροφιά που θα επιλέξετε. Από το να τα βάζετε με τον εαυτό σας, δείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά.

 

ΖΥΓΟΣ: Με τη βοήθεια της έμπνευσης και της διαίσθησής σας, βρείτε λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Μη συνεργάζεστε με ανθρώπους που δεν ταιριάζουν με τη δική σας προσωπικότητα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τις σχέσεις ώστε να μην μπερδεύετε ή μία στην άλλη. Μη ριψοκινδυνέψετε μια δοκιμασμένη φιλία για μια πρόσφατη ερωτική γνωριμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απομονωθείτε και σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε, χωρίς να επηρεάζεστε από τους γύρω σας. Δεν ωφελεί να σκαλίζετε και να ανοίγετε συζητήσεις για ξεχασμένες καταστάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντλήστε θάρρος για να δημιουργήστε μια νέα τάξη πραγμάτων. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τις σχέσεις σας, θα ενεργοποιήσει θετικά τη δημιουργικότητά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσετε κάποιους στόχους και να θέσετε ορισμένα όρια στις σχέσεις σας, αλλά και να επανεξετάσετε τις επιρροές που δέχεστε στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην επιχειρήσετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα ή να προβείτε σε καινούριες επενδύσεις, ακούγοντας τρίτα άτομα. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τα οικονομικά σας, για να πάρει αποφάσεις αντί εσάς.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο