Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου

Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό για να νιώσετε πιο ευχάριστα



ΚΡΙΟΣ: Στις 4 που η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, σταθεροποιήστε κάποιες φιλίες και γνωριμίες που θα κάνετε, όπως και να τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η δυσαρέσκεια που εισπράττετε προέρχεται από τη δική σας διογκωμένη φαντασία, που τα πλάθει όπως θέλει. Η καχυποψία δεν είναι εύκολο να απαγκιστρωθεί από το μυαλό σας, αν δεν το ελέγξετε άμεσα και αποτελεσματικά. Ασχοληθείτε κυρίως με θέματα του σπιτιού σας, αφήνοντας για λίγο υποχρεώσεις του επαγγελματικού σας τομέα στην άκρη.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό για να νιώσετε πιο ευχάριστα στον προσωπικό σας χώρο, αλλά αφού τα έξοδα δεν υπάρχει περίπτωση όπως και να έχει να τα γλιτώσετε, φροντίστε να μην το παρακάνετε και βγείτε τελείως εκτός προϋπολογισμού. Στις 22 με τον Ουρανό σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, αν υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις σε συμφωνίες που ήταν ολοκληρωμένες, μη φοβηθείτε και κάνετε αδέξιες κινήσεις, επειδή ήδη έχετε ανοιχτεί οικονομικά, γιατί γρήγορα θα ξαναβρείτε τον ρυθμό σας και θα πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε κάθε είδους βιασύνη, για ότι θέμα και αν έχετε, για να μην πέσετε σε παγίδες που θα σας χρεωθούν και θα επηρεάσουν και το γόητρό σας. Στις 14 με τον Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, αποδείξτε σε όλους την αξία σας, ενώ η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να σας ικανοποιεί, σε σημείο που θα σας κάνει να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο και τον εαυτό σας που έχετε παραμελημένο. Μη ρίξετε και άλλο λάδι στη φωτιά, όταν βλέπετε ότι το κλίμα του εκνευρισμού είναι διάχυτο και προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις 7 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί στον συναισθηματικό σας τομέα, καθώς τα πάντα θα είναι δυνατά και συγχρόνως αδύνατα. Στοχεύστε ψηλά, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε και τι να περιμένετε, ώστε σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως το θέλατε, να μην απογοητευθείτε τόσο, που θα χαλάσει τελείως η ψυχολογία σας. Αρκετά είναι ταλαιπωρημένη, δεν χρειάζεται κι άλλο. Μικροπροβλήματα που θα υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο, είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθούν σε εντάσεις και να σας θέσουν εκτός ελέγχου, καθώς και να προκαλέσουν ρήξη στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

 

ΛΕΩΝ: Όσο εύκολα θα κάνετε σχέδια με τον σύντροφό σας, τόσο εύκολα θα ανατρέπονται ή θα καθυστερούν και καθώς θα περνούν οι μέρες τόσο πιο εύκολο θα είναι αν δεν δείξετε εγκράτεια, το να βρείτε κοινά σημεία επαφής μεταξύ σας. Αυτό το κλίμα θα επεκταθεί και στις σχέσεις με τα υπόλοιπα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα πρέπει να κάνετε βήματα υποχώρησης, καθώς και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις απόψεις τους. Φροντίστε να αξιοποιήσετε την ενεργητικότητά σας και να αγωνιστείτε για τους στόχους σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να κάνετε δίκαιο μοίρασμα στις ευθύνες και στις υποχρεώσεις, για να μη νιώσετε εσείς ότι οι άλλοι σας συνθλίβουν, αλλά ούτε και οι άλλοι ότι δεν παίρνουν την προσοχή σας ή τα όποια οφέλη τους αναλογούν. Σε προσωπικό επίπεδο, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει σαν ένα είδος πυξίδας, για να μπορέσετε να κάνετε φανερές τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες στο άτομο που σας ενδιαφέρει και παράλληλα να καλύψετε και τις δικές του, ανταλλάσσοντας χώρο και χρόνο ο ένας για τον άλλο.

 

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε για αργότερα τις οριστικές αποφάσεις, γιατί τώρα το πιο πιθανό είναι να πείτε τέλος και να διαλύσετε συνεργασίες που σας χρειάζονται, αλλά είστε πολύ περήφανοι για να το παραδεχτείτε. Δείξτε σύνεση και επειδή τα έξοδα σας θα συναγωνίζονται τα έσοδα, θα εξαρτάται καθαρά από εσάς η οικονομική σας κατάσταση. Επειδή θα νιώθετε προς στιγμή αδύναμοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, μην βιαστείτε να αλλάξετε τίποτα πάνω στη σχέση με τον σύντροφό σας, γιατί οι ανησυχίες και οι φόβοι σας είναι αβάσιμοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε σε τάξη την αταξία που υπήρχε τους προηγούμενους μήνες και μια που όλα είναι πιθανά, δεν αποκλείεται ακόμα και ένας γάμος ή μια ευτυχή κατάληξη και ηρεμία, μετά από μια περίοδο εντάσεων και προστριβών. Στους δε αδέσμευτους δεν αποκλείεται ένας καινούριος έρωτας που θα είναι ικανός να ανατρέψει όλα τα δεδομένα που είχατε μέχρι στιγμής και τα πιστεύατε ακράδαντα. Αλλάξτε λίγο τον τρόπο που σκέφτεστε και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν, επαναλαμβάνοντας συνέχεια τα ίδια λάθη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε δια ροπάλου τον σαρκασμό, γιατί μόνο με ευγένεια θα βγείτε κερδισμένοι αυτή την περίοδο και θα κερδίσετε εύκολα τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των φίλων σας, που θα σας είναι χρήσιμη, ενώ παράλληλα οι συναντήσεις μαζί τους θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε κοινωνικά ζητήματα. Έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε πού υπάρχει παρασκήνιο και τι είναι ικανό να σας βλάψει στο μέλλον. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, για να κάνετε την τύχη να σας χαμογελάσει και πάλι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι απαιτήσεις στη δουλειά θα είναι πολλές και η εργασία σας ακόμα πιο σκληρή, αλλά με επιμονή και υπομονή, θα καταφέρετε να διαμορφώσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να μην εγκλωβίζεστε και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, γιατί στον προγραμματισμό των οικονομικών σας, είστε αναμφισβήτητα καλοί. Στις 19 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, προβείτε σε συζητήσεις με τον σύντροφό σας, αρκεί να μην βάλετε μπροστά το «εγώ» σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα οξύνετε την ήδη περίεργη κατάσταση και θα την χειροτερέψετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 21 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση και δείξτε σιγουριά και σταθερότητα στη σχέση σας. Το να πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας αποκρούει τα συναισθήματά σας είναι λάθος, αλλά η διάθεσή σας δεν σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα αισιόδοξα. Νιώθετε πως δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας και έτσι μεγαλώνουν ολοένα οι απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας. Μειώστε την πίεση που του ασκείτε, σκεπτόμενοι πως δεν θα θέλατε να είστε στη δική του θέση και βρείτε χρόνο να του αφιερώσετε, αν δεν θέλετε η σχέση σας να καταλήξει σε τέλμα.

 

ΙΧΘΥΣ: Μάθετε να τηρείτε τους κανόνες μιας σχέσης, για να μπορέσουν να καταλαγιάσουν οι εντάσεις και να πολλαπλασιαστούν οι πιθανότητες να βελτιώσετε τη σχέση σας. Στηρίξτε τη σχέση σας στην ειλικρίνεια και το σεβασμό, αποβάλλοντας κυριαρχικές τάσεις, αλλιώς δε θα έχει διάρκεια. Στις 28 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και η ανασφάλεια σε ζητήματα καρδιάς δε θα περνάει απαρατήρητη και θα έχει επίπτωση στο συναισθηματικό τομέα, ενώ η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή σας, είναι πιθανό να σας χρεώσει με λανθασμένες επιλογές.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου