Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 2 έως 8/1

Αφήστε να σας πλησιάσουν και να σας δείξουν τρυφερότητα



Στις 2 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας ανοίγει πόρτες που θεωρούσατε κλειστές, ενώ η αυξημένη διαίσθηση θα σας γλιτώσει από παραπατήματα. Στις 4 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, αφήνοντάς σας χώρο να εκδηλωθείτε, να σταθεροποιήσετε συναισθηματικές καταστάσεις της ζωής σας και να ανεξαρτητοποιηθείτε από άτομα που σας εγκλωβίζουν. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτή τη θέση θα είστε γενναιόδωροι, ενώ θα κάνετε και πιο σωστή οικονομική διαχείριση. Στις 7 η Πανσέληνος στον Καρκίνο, προσφέρει όμορφες οικογενειακές στιγμές αρκεί να μην αφήσετε την απαισιοδοξία να πρωτοστατεί. Θα αποζητάτε συναισθηματική ασφάλεια και θα πρέπει να μην είστε παρορμητικοί ή υιοθετήσετε ακραίες συμπεριφορές που θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Αφήστε να σας πλησιάσουν και να σας δείξουν τρυφερότητα, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο θα ακούσετε αρκετά για συνεργασίες αλλά και για ζητήματα που θα αφορούν την καριέρα σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

 

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε συνέπεια σε αυτά που λέτε και επεξεργαστείτε καινούρια δεδομένα. Θα μπορέσετε να κερδίσετε δημιουργώντας ένα κλίμα αφοσίωσης. Σταθεροποιήστε σχέσεις και κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες. Προωθήστε σχέδια, ρυθμίστε οικονομικά θέματα και επωφεληθείτε τις καταστάσεις για να διευθετήσετε διαφορές. Φροντίστε να έχετε μάτια και στην πλάτη μια που θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε εργασία, οικονομικά και σχέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τακτοποιήστε τα θέματά σας και κανονίστε να πάτε μια βόλτα για να ξεσκάσετε. Μείνετε μακριά από οικογενειακές διαφωνίες που είναι αξεπέραστες. Μην κάνετε άλλες υποχωρήσεις γιατί θα σας δημιουργηθούν απωθημένα. Συγκρατηθείτε στις αγορές που θα κάνετε για να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας. Εξηγήστε τις διαφωνίες που έχετε σε σχέδια άλλων με ήρεμους τόνους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μη σας είναι εύκολο να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά χρειάζεται. Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα και τρυφερά. Φροντίστε τη συναισθηματική σας ζωή που την έχετε παραμελήσει. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα άλλων για να κάνετε μια αγορά. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στο χέρι σας είναι να έχετε μια χαλαρή επικοινωνία με τους φίλους σας. Κάντε μια προσπάθεια να ακούσετε κάποια πρόσωπα, ακόμα και αν διαφωνείτε μαζί τους. Όταν συζητάτε με συνεργάτες για οικονομικά θέματα μην είστε εριστικοί. Έχετε να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ξεφορτωθείτε από τον προσωπικό σας χώρο ό,τι σας είναι άχρηστο.

 

ΛΕΩΝ: Σχεδιάστε από σήμερα πού και με ποιους θα περάσετε τις επόμενες ημέρες. Για να μη βγείτε χαμένοι διεκδικήστε αυτά που σας αναλογούν. Βγάλτε από μέσα σας αυτά που σας απασχολούν μιλώντας στα πιο οικεία σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές αν τα σχέδιά σας δεν πάνε όπως υπολογίζατε. Αποφύγετε να προβείτε σε νέες γνωριμίες αν η διάθεσή σας δεν είναι καλή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρωστάτε στον εαυτό σας να κάνετε πράγματα που τον ευχαριστούν. Πρέπει να κάνετε κάτι αν είναι πολλά αυτά που δεν σας αρέσουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην αφήνετε κανέναν να ορίζει τη ζωή σας και να σας λέει τι να κάνετε. Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Για να ζωντανέψει η ερωτική σας ζωή χρειάζεται περισσότερη δράση.

 

ΖΥΓΟΣ: Πάψτε να στηρίζεστε σε λόγια που είναι όμορφα και σας φαίνονται αληθινά. Ακόμα και αν δεν το θέλετε θα υπάρξει λόγος που θα αλλάξει τα σχέδιά σας. Μην αφήσετε στη μοίρα τους θέματα κληρονομικά ή φορολογικά. Δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία χωρίς να περιμένετε θαύματα. Παραμείνετε πιστοί σε ρεαλιστικούς στόχους για να μην απογοητευτείτε. Δείτε εξονυχιστικά κάθε δυνατότητα που υπάρχει για να κερδίσετε χρήματα ή να γλιτώσετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να πολλαπλασιαστεί, ενώ παράλληλα επιβάλλετε να καταπολεμήσετε παράγοντες που δημιουργούν στασιμότητα, ανασφάλεια και μειωμένη παραγωγικότητα. Ίσως υποστείτε μερικές αλλαγές ή ανακατατάξεις, αλλά θα πρέπει να το δεχτείτε αφού δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Αποφύγετε ανασφαλείς οικονομικές τοποθετήσεις και μην ανακατευτείτε σε υποθέσεις που δεν είναι διαυγείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Περιοριστείτε στο συνηθισμένο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σας και μην ξεκινήσετε τώρα κάτι σημαντικό. Διατηρήστε το πρόγραμμα που έχετε βάλει σε όλα και γι’ αυτό να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε. Μην αναβάλλετε άλλο για αργότερα ό,τι μπορείτε να κάνετε σήμερα. Ενισχύονται σημαντικά σχέσεις, γνωριμίες και οικονομικά. Πάρτε πιο ανάλαφρα τη ζωή και δείτε την καθημερινότητά σας με τρυφερότητα και χιούμορ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε πιο παρατηρητικοί, προσεκτικοί και ψύχραιμοι με τους γύρω σας, γιατί οι απαιτήσεις σοβαρεύουν. Αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο, κόπο, χρήμα και κυρίως ψυχολογική φθορά, προσπαθήστε να αλλάξετε έστω και λίγο τις απόψεις σας και να γίνετε πιο ευέλικτοι. Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό τώρα που σχέσεις και συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε στους άλλους ότι τους υπολογίζετε και τους χρειάζεστε, μετριάζοντας κτητικότητα, ζήλια και εγωισμό. Θα επιβιώσετε ακόμα και με αυτούς που δεν εγκρίνετε απόλυτα, οπότε πάρτε το απόφαση ότι θα συνεργαστείτε με κάποιους. Αυξήστε τη διπλωματία και μειώστε τον εγωκεντρισμό σας. Κρατηθείτε  μακριά από άτομα επιτήδεια που υπόσχονται αβέβαιες επενδύσεις. Μόνο αν επενδύσετε σωστά θα βγείτε κερδισμένοι.

 

ΙΧΘΥΣ: Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα σας κουράσει, όμως θα είναι κάτι παροδικό και στη συνέχεια θα υπάρξουν θετικά νέα και ενισχύσεις από άτομα του εργασιακού χώρου που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καινούριες ισορροπίες και να δουλεύετε περισσότερο απερίσπαστοι. Στη συνέχεια θα μπορείτε να βάλετε σε τάξη τις θετικές σας συνεργασίες αλλά και να αντιμετωπίσετε επαγγελματικούς αντιπάλους.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department