Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 2 Ιανουαρίου

Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και στη συνέχεια αρχίστε να οργανώνεστε



ΚΡΙΟΣ: Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον σε κάποια υπόθεση που αφορά τον οικονομικό σας τομέα. Δώστε προτεραιότητα στα εργασιακά σας θέματα για να ανακουφιστείτε από τις εκκρεμότητες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μη φοβάστε τις αλλαγές και μένετε προσκολλημένοι στο ίδιο σημείο. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να ξεπεράσετε προβλήματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε οι τόνοι και το ύφος σε ένα διάλογο που θα κάνετε να είναι σωστά. Μην είστε υπερβολικά αμετακίνητοι στις επιδιώξεις σας, γιατί το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ευέλικτοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και στη συνέχεια αρχίστε να οργανώνεστε. Θα προβληματιστείτε με το τι πρέπει να αλλάξετε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και γεμάτοι ψυχικά.

 

ΛΕΩΝ: Μπορεί να γίνει η αρχή για μια πιο δημιουργική πορεία που θα την καταλάβετε αργότερα. Βρείτε διεξόδους για να διατηρήσετε τη γαλήνη στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και για να κάνετε ριζικές αλλαγές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάρτε αποφάσεις αφού πρώτα κάνετε σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Δεν θα είστε υποτονικοί, αλλά αντίθετα θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε τις σωστές σκέψεις σας και τη διαίσθησή σας. Διατηρήστε την αισιοδοξία και μην απομακρυνθείτε από τους στόχους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξετάστε τα οικονομικά σας και τα οφέλη που είχατε από τρίτους και αναρωτηθείτε αν έχετε πετύχει μέχρι τώρα τους στόχους που είχατε βάλει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μην υποτιμήσετε τις ανάγκες σας και οι άλλοι την αξία σας, προσπαθήστε να μετριάσετε την ευαισθησία σας με τη λογική και τη δύναμη που διαθέτετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξετάζοντας το παρελθόν σας θα ανακαλύψετε ότι έχετε αποκομίσει εμπειρίες που δεν έχετε επεξεργαστεί από έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος για τον εαυτό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι κάπως περισσότερο σε έναν προγραμματισμό και να συνεργάζεστε με καλή διάθεση και χωρίς ευεξίες.

 

ΙΧΘΥΣ: Είναι καιρός να κάνετε μια ανανέωση, να αναθεωρήσετε απόψεις, να βάλετε νέους στόχους και κυρίως να μην περιμένετε πολλά από ανθρώπους που είναι ανώριμοι ή πεισματάρηδες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.