Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 7 Ιανουαρίου

Η καλή ψυχική σας διάθεση θα σας δώσει μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας και με τους άλλους



ΚΡΙΟΣ: Να είστε πρόθυμοι να μετακινηθείτε λίγο αν χρειαστεί από τις θέσεις σας και να αυτοσχεδιάσετε. Μπορεί να εισπράξετε σημαντική ανακούφιση από τη βοήθεια ατόμων που σας στηρίζουν και σας αγαπούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα είστε αρκετά γοητευτικοί ώστε να τραβήξετε την προσοχή αυτών που θέλετε. Η καλή ψυχική σας διάθεση θα σας δώσει μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας και με τους άλλους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πείτε «ναι» στον έρωτα, στη συντροφικότητα και στην κοινωνικότητα, για να κρατήσετε στο παρασκήνιο μυστικά, απωθημένα και δόλιες σκέψεις που καταστρέφουν το προφίλ σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα ταλαιπωρηθείτε κάπως ψυχικά, αλλά τελικά θα είναι για καλό σας. Πρέπει να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στους τομείς που έχετε αποτύχει, ακόμα και αν είναι οδυνηρό για εσάς.

 

ΛΕΩΝ: Το πλανητικό σκηνικό σάς παρέχει δύναμη, αποφασιστικότητα και πρωτοποριακό πνεύμα, στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση ακόμα και των πιο δύσκολων θεμάτων σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν υπάρχει μια πιο προσωπική σχέση που σας ενδιαφέρει αρκετά, μην την αφήσετε να χαθεί, εξαιτίας μιας παρεξήγησης που τρίτα άτομα υποκίνησαν.

 

ΖΥΓΟΣ: Γίνετε λίγο αυθόρμητοι στις συναναστροφές σας για να μπορούν και οι άλλοι να σας πλησιάζουν ευκολότερα. Έχετε αρκετά καλά στοιχεία αλλά το κακό είναι ότι δεν ξέρετε πώς να τα εξωτερικεύσετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αντιδράτε και αλλάζετε το πρόγραμμά σας όταν κάποιοι από τους συνεργάτες σάς απογοητεύουν. Αντίθετα κινηθείτε μεθοδικά, ειδικά όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με δυσκολίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όπως με τις σχέσεις σας έτσι και με τα επαγγελματικά σας η νηνεμία και η αποκατάσταση είναι απαραίτητα στοιχεία. Είναι δύσκολο να βρείτε το δίκιο σας σε χώρους που δεν είναι ιδιαίτερα φιλικοί μαζί σας, αλλά δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε τα πράγματα και ο φόβος δεν είναι καλός σύμβουλος, προνοήστε και κάντε ένα τσεκάπ για να βεβαιωθείτε ότι πράγματι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο οικονομικός σας τομέας χρειάζεται μεγάλη φρόνηση, γιατί οι ανάγκες σας έχουν μεγαλώσει και θα χρειαστείτε περισσότερα χρήματα από όσα υπολογίζατε.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην ενεργείτε παρορμητικά ή υπό συνθήκες θυμού και αγανάκτησης, γιατί δεν πρέπει αργότερα να μετανιώσετε σε τίποτα. Φροντίστε να είστε ρεαλιστές στις καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;