Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τον Ταύρο και το 2023

Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε ό,τι γίνεται γύρω σας και βεβαιωθείτε ότι είστε δημιουργικοί



Το 2023 θα σας ωθήσει να αφιερωθείτε στο να ονειρευτείτε ένα λαμπρό μέλλον παρά να αποκτήσετε εφήμερα πράγματα. Σίγουρα θα χρειαστεί να θέσετε αρκετούς περιορισμούς, αλλά για να μην μπλοκαριστείτε πάρτε το πιο χαλαρά και μην πιέζεστε παραπάνω απ’ όσο μπορείτε να αντέξετε. Πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε πως η νέα χρονιά ζητάει να φροντίσετε τον εαυτό σας και πως πρέπει να εκμεταλλευτείτε οπωσδήποτε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.

Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τη ζωή με θετική στάση. Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε ό,τι γίνεται γύρω σας και βεβαιωθείτε ότι είστε δημιουργικοί, καινοτόμοι και χρησιμοποιείτε σωστά τις ικανότητές σας. Να είστε δυναμικοί και να εργαστείτε στο να είστε παραγωγικοί σε ό,τι κάνετε, μια που φέτος δεν υπάρχει χώρος για τεμπελιά. Πιέστε τον εαυτό σας για να γίνετε οι καλύτεροι που μπορείτε.

Συγκεντρωθείτε στα πραγματικά «θέλω» σας και καταστρώστε σχέδιο για να προχωρήσετε στη ζωή σας, ακολουθώντας την καρδιά σας, αλλά χωρίς να αγνοείτε το ένστικτό σας. Αν κάτι δε σας φαίνεται σωστό και δεν σας ταιριάζει μην ασχοληθείτε. Δεν χρειάζεται να γίνετε κάποιοι που δεν είστε. Καταπιαστείτε με ό,τι λειτουργεί υπέρ σας και επιμείνετε σε αυτά. 

Στον επαγγελματικό χώρο θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα και θα απαιτηθεί περισσότερη προσπάθεια από πλευρά σας για την επίλυσή τους. Ωστόσο, η χρονιά θα τελειώσει με αρκετή τύχη, καθώς θα δείτε αύξηση στα έσοδά σας και άνοδο στον οικονομικό τομέα.

Από τον Μάιο που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας θα βοηθήσει να έχετε οικονομική ευημερία, καταναλώνοντας αρκετό από τον χρόνο σας σκεφτόμενοι το μέλλον σας και λιγότερο εστιάζοντας στην παρούσα φάση της ζωής σας. Διατηρήστε την ευεξία σας συνδυάζοντας και τη χαλάρωση. Η επαγγελματική σας εξέλιξη θα πραγματοποιηθεί φέτος, η υγεία σας θα είναι εξαιρετική σχεδόν όλη τη χρονιά, ενώ θα απολαύσετε και μια σταθερή ερωτική ζωή.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να δίνετε σημασία στον τρόπο που σχετίζεστε με τους ανθρώπους. Μην αφήσετε συναισθηματικές εκρήξεις να σας κοστίσουν τις φιλίες που έχετε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληγώσετε κοντινούς σας ανθρώπους με παράλογες συμπεριφορές που δεν έχουν θέση σε κανένα σημείο της ζωής σας.

https://www.instagram.com/p/CnFVUsns05C/
Σχέσεις & Έρωτας

Η χρονιά θα ξεκινήσει με αρκετές προκλήσεις και εντάσεις για όσους είστε σε σχέση. Αρκετές φορές θα φτάσετε στα άκρα και όσο δεν θα κάνετε ένα βήμα πίσω σε προβλήματα, τόσο θα κινδυνεύετε να φτάσετε σε σημείο χωρισμού. Κάνοντας λίγο στην άκρη την περίσσια περηφάνια που κουβαλάτε και σταματώντας να πιστεύετε ότι είστε καλύτεροι από το σύντροφό σας, τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και θα σώσετε τη σχέση σας, εφόσον βέβαια σας ενδιαφέρει να τη διατηρήσετε.

Τους πρώτους τρεις μήνες της χρονιάς θα υποχωρήσουν οι εντάσεις στον οικογενειακό χώρο που υπήρχαν εξαιτίας ιδεολογικών διαφορών. Τα μεγαλύτερα σε ηλικία μέλη θα κάνουν την πρώτη κίνηση, ώστε να αποκατασταθεί η ειρήνη, η αρμονία και η ενότητα μεταξύ σας.

Το 2023 προμηνύει μια περίοδο νέων ξεκινημάτων στη ζωή σας, όπου θα κάνετε αλλαγές που θα είναι προς το συμφέρον της οικογένειάς σας. Και εφόσον τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι χαρούμενα, θα είστε και εσείς. Άρα μην αφήσετε να παρεμβαίνουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Επιβάλλετε κατά τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, να βεβαιωθείτε ότι δεν θα εμπλέκονται τα συναισθήματά σας. Δημιουργήστε ισορροπία στη ζωή σας και βάλτε όρια σε οικογενειακά πρόσωπα. Ίσως φίλοι απομακρυνθούν ή φύγουν, όμως, να είστε χαρούμενοι για αυτούς καθώς η αλλαγή αυτή θα σημαίνει ανάπτυξη για εκείνους. Διορθώστε και ρυθμίστε ό,τι δεν δουλεύει σωστά, προσέξτε τον προορισμό σας και θα έχετε μεγάλες εκπλήξεις και αλλαγές στην καριέρα σας.

https://www.instagram.com/p/CmmWRHFOS5Y/

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Το 2023 θα το χαρακτηρίζει η ευημερία σε επαγγελματικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε την εργασία σας, να προβείτε σε νέες συνεργασίες, να ζητήσετε αλλαγές θέσεως ή και καριέρας.

Θα δημιουργήσετε εξαιρετικές σχέσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε, ενώ άτομα κύρους θα είναι περήφανα για τις προσπάθειες και τη σκληρή δουλειά σας, ανταμείβοντάς σας ανάλογα. 

Το 2023 θα έχετε έντονα την επιθυμία να αγοράσετε κάποιο ακίνητο. Καλό είναι να επενδύσετε σε περιουσιακά στοιχεία, μια που η οικονομική σας κατάσταση θα είναι σταθερή, χωρίς να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα λειτουργεί προς όφελός σας, οπότε να είστε προσεκτικοί με τις δαπάνες σας και να ζείτε με τις δυνατότητές σας. Ξοδέψτε χρήματα με σύνεση και φροντίστε να ξεκαθαρίσετε χρέη αν υπάρχουν.

Από τον Απρίλιο έως αρχές Αυγούστου θα υπάρχουν αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχίζονται μέχρι να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Τον τελευταίο μήνα της χρονιάς κλείστε εκκρεμότητες, τακτοποιήστε χρέη και δώστε μια νέα ώθηση στα οικονομικά σας.

https://www.instagram.com/p/CmelQh7pxie/

Υγεία

Φέτος θα υπάρχει μια γενική ευημερία. Δε θα έχετε τίποτα για να παραπονεθείτε, εκτός εάν αποφασίσετε να φερθείτε άσχημα στον εαυτό σας. Ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή, αρκετή ξεκούραση, άσκηση και ύπνο, θα διασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε σε εξαιρετική φόρμα και ταυτόχρονα θα είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε μικρές ασθένειες που μπορεί να εμφανιστούν, γιατί δεν είστε ρομπότ αλλά άνθρωπος.

Κύριο στοιχείο κάθε μήνα

Ιανουάριος: Η καλή τύχη θα μπει στη ζωή σας και οι περισσότεροι τομείς της ζωής σας θα ευδοκιμήσουν.

Φεβρουάριος: Μείνετε πιστοί σε ό,τι κάνετε και σταματήστε να συγκρίνετε τη ζωή σας με τις ζωές άλλων ανθρώπων.

Μάρτιος: Είναι σημαντικό να εργαστείτε πάνω στις σχέσεις σας. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας ελέγχουν.

Απρίλιος: Θα είναι δύσκολο να βρεθούν νέοι οικονομικοί πόροι, αλλά θα βρείτε έναν τρόπο να συντηρήσετε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μάιος: Θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις στην καριέρα σας, αλλά θα παραμείνετε όρθιοι και αισιόδοξοι.

Ιούνιος: Δείξτε προσοχή σε περιττά έξοδα και χρησιμοποιήστε τα χρήματά σας για να καλύψετε βασικές ανάγκες.

Ιούλιος: Άνθηση θα υπάρχει στον συναισθηματικό σας τομέα, όποιες διαφωνίες υπάρχουν με τον σύντροφό σας θα τελειώσουν.

Αύγουστος: Να είστε ανοιχτοί στην ιδέα να κάνετε αλλαγές. Δε χρειάζεται να παραμείνετε στάσιμοι εφόσον δεν το επιθυμείτε.

Σεπτέμβριος: Η καλή υγεία θα είναι η κινητήριος δύναμή σας αυτόν τον μήνα, γιατί θα μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε παραγωγικό.

Οκτώβριος: Μην εγκαταλείπετε αγαπημένα πρόσωπα όταν υπάρχει ένταση μαζί τους. Πρέπει να είστε υπομονετικοί ακόμα και αν σας στριμώχνουν στον τοίχο.

Νοέμβριος: Είναι η καλύτερη στιγμή για να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις και ανθρώπους που δεν εξυπηρετούν πλέον τους σκοπούς σας.

Δεκέμβριος: Θα υπάρχει επιχειρηματική εξέλιξη και θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε περισσότερο.

Συμβουλή

Δείτε με αγάπη τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή σας, γιατί θα είναι ένα σκαλοπάτι για την επιτυχία σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και μάθετε πώς να προσαρμόζεστε σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.