Τι λένε τα άστρα για τον Κριό και το 2023

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε λάθη που θα έχουν διαρκή αντίκτυπο στη ζωή σας

Άντα Λεούση

Το 2023 υπόσχεται σημαντικές μεταμορφώσεις στον επαγγελματικό, στον επιχειρηματικό και στον ερωτικό σας τομέα. Θα φτάσετε αρκετά ψηλά στους στόχους σας, αλλά, ταυτόχρονα, να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε σημαντικές προκλήσεις.

Η χρονιά που πέρασε ήταν γλυκόπικρη για εσάς, καθώς από τη μία είχατε τον Κρόνο που σας παίδευε με δοκιμασίες και από την άλλη τον Δία που σας έφερνε εκλεκτά πράγματα στη ζωή σας. Αυτή η εναλλαγή ζεστού-κρύου που ζήσατε το 2022 που αποδείχθηκε απαραίτητη για εξέλιξη και την πρόοδό σας, θα συνεχιστεί και το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Η αρχή του 2023 θα είναι ενθαρρυντική για να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες, ενώ η αποφυγή κάθε είδους διαφωνιών θα κρίνεται απαραίτητη. Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα είναι στο επίκεντρο, ενώ ιδιαίτερα καλή τύχη θα υπάρχει στα οικονομικά, την καριέρα, την ερωτική ζωή και την υγεία σας. Αν και τα πράγματα θα πηγαίνουν προς το καλύτερο στη ζωή σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε λάθη που θα έχουν διαρκή αντίκτυπο στη ζωή σας. 

Αρχίστε να δουλεύετε τις ιδέες σας και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας, μείνετε πιστοί στον εαυτό σας και κάντε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Οι τρέχουσες ενέργειές σας θα καθορίσουν το είδος του μέλλοντος που θα έχετε. Κοιτάζοντας μπροστά και σχεδιάζοντας το μέλλον, η επιτυχία θα εμφανιστεί στη ζωή σας. Το 2023 θα είναι μια ευλογημένη χρονιά για εσάς. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε σωστά κάθε ευκαιρία που θα σας έρθει. Πάρτε τον χρόνο σας, κάντε υπομονή και εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας.

Κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε έργα που είχαν μπει στο συρτάρι χωρίς σημαντικά εμπόδια. Θα υπάρχει άνθηση στα οικονομικά σας και θα έχετε αρκετά για να επενδύσετε σε ακίνητα και αποταμιεύσεις.

Σχέσεις & Έρωτας

Θα χρειαστεί να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, αν θέλετε να πετύχετε ισορροπία στη ζωή σας. Οπότε ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες προσαρμογές ώστε να είστε εκεί για αυτούς όταν θα χρειαστεί. Τηρήστε υποσχέσεις που έχετε δώσει και αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα.

Οι ελεύθεροι θα είναι εύκολο φέτος να ερωτευτείτε. Θα περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που σας αρέσουν και θα ήθελαν να είναι κομμάτι της ζωής σας. Ωστόσο, μη βιαστείτε να αποφασίσετε σε ποιον θα ανοίξετε την καρδιά σας. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα αφήσετε το σωστό άτομο να έρθει δίπλα σας και να πορευτεί μαζί σας.

Οι δεσμευμένοι στην αρχή της χρονιάς, θα περάσετε μέσα από αντιξοότητες και προκλήσεις, αλλά εφόσον θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας δεν πρόκειται να σας διαλύσουν, αλλά θα ενισχύσουν το δέσιμο που έχετε με τον σύντροφό σας. 

Από τον Μάρτιο και μετά η ερωτική σας ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο. Σε κοινωνικό επίπεδο δουλέψτε περισσότερο πάνω στις σχέσεις σας, γιατί έχει έρθει η στιγμή να κοιτάξετε λίγο πιο πέρα από τον εαυτό σας. Συνειδητοποιήστε πως χρειάζεστε και άλλους ανθρώπους στη ζωή σας για να προχωρήσετε, οπότε διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέα πρόσωπα. Μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνετε θα συναντήσετε άτομα που θα μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους.

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Το 2023 είναι σίγουρο πως τα χρήματα δεν θα είναι πρόβλημα για εσάς, αφού θα απολαμβάνετε οικονομική αφθονία και θα υπάρχει συνεχής ροή. Βέβαια, θα πρέπει να προσέχετε πώς τα ξοδεύετε, γιατί είναι επίσης σημαντικό να εξοικονομείτε. Ναι μεν μπορεί να είναι διαθέσιμα τώρα, αλλά πάντα θα υπάρχουν και στιγμές που θα δυσκολεύουν. Σίγουρα το μεγαλύτερο βάρος των οικονομικών σας θα πέφτει στην οικογένεια και το νοικοκυριό σας, εάν θα ανήκετε σε αυτούς που έχουν πάνω τους δάνεια ή επιπλέον πληρωμές. Όμως, αν σχεδιάσετε σωστά το επενδυτικό σας πρόγραμμα από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.

Όσοι θέλετε να προβείτε σε αλλαγή σταδιοδρομίας, το πιθανότερο διάστημα είναι να προκύψει τέλη Απριλίου μέχρι τέλος Μαΐου, αλλά θα πρέπει να έχετε ήδη καταβάλει προσπάθειες για αλλαγές.

Πριν προχωρήσετε, κάντε έναν απολογισμό και επαναξιολογήστε την επαγγελματική σας πορεία.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά θα έχετε οφέλη από συνεργασίες. Να πράξετε με σύνεση και λογική στον τρόπο που θα επενδύετε. Με σωστό προγραμματισμό, δεν θα αντιμετωπίσετε καμία οικονομική πίεση τη νέα χρονιά.

Υγεία

Η επιθυμία σας για περισσότερα χρήματα, θα σας ωθεί να θέλετε να έχετε δύο δουλειές, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς αν δεν έχετε χρόνο για να ξεκουράζεστε και ταλαιπωρείτε τον οργανισμό σας θα εξασθενήσετε την υγεία σας. Από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο, ασχοληθείτε εντατικά με τη διατροφή σας, προσθέτοντας περισσότερες υγιεινές τροφές. Απρίλιο και Μάιο, αποφύγετε βιαστικές ενέργειες και ό,τι σχετίζεται με ταχύτητα για να μη βλάψετε τον εαυτό σας.

Κύριο στοιχείο κάθε μήνα

Ιανουάριος 2023: Αυτόν τον μήνα θα φανούν σπουδαία πράγματα στη ζωή σας, αφού έχετε εργαστεί σκληρά.

Φεβρουάριος 2023: Είναι η καλύτερη στιγμή για να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να ακολουθήσετε την καρδιά σας. 

Μάρτιος 2023: Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, ώστε να δείτε τις ευκαιρίες που έρχονται στη ζωή σας. 

Απρίλιος 2023: Όλα στη ζωή σας θα είναι στον σωστό δρόμο. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε και τα θετικά αποτελέσματα θα είναι η ανταμοιβή σας.

Μάιος 2023: Είναι καιρός να φροντίσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο και να δημιουργήσετε εξαιρετικές σχέσεις.

Ιούνιος 2023: Φροντίστε να είστε ανοιχτοί με τον σύντροφό σας για πράγματα που επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή.

Ιούλιος 2023: Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που μπορείτε να εμπιστευτείτε και ασκούν θετική επιρροή.

Αύγουστος 2023: Απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις που σας κάνουν να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας.

Σεπτέμβριος 2023: Μην ακούτε εκείνους που λένε ότι δεν είστε αρκετά καλοί. Αν αποτύχατε σε κάτι δεν σημαίνει πως έτσι θα εξελιχθεί η ζωή σας.

Οκτώβριος 2023: Εστιάστε περισσότερο στην ψυχική σας ισορροπία και επιδοθείτε σε δραστηριότητες που τρέφουν το πνεύμα σας.

Νοέμβριος 2023: Θα απολαύσετε μια σταθερή οικονομική πορεία. Όλα όσα έχετε κάνει θα σας εγγυηθούν ασφάλεια και αφθονία.

Δεκέμβριος 2023: Ποτέ δεν είναι αργά να κοιτάξετε πίσω στα λάθη σας και να επανορθώσετε . Κάντε ό,τι είναι σωστό για εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας.

Συμβουλή

Αγκαλιάστε τις θετικές αλλαγές, εργαστείτε πάνω στις ιδέες σας και κάνετε πράγματα που θα πάνε τη ζωή σας μπροστά. Επιδοθείτε περισσότερο σε κοινωνικές δραστηριότητες και συνδεθείτε με νέα πρόσωπα.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares