Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την Παρθένο και το 2023

Η φετινή χρονιά είναι ιδανική για να προγραμματίσετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας



Η νέα χρονιά έρχεται για να σας βοηθήσει να κάνετε φανταστικά πράγματα στη ζωή σας και πέρα ​​από τις προσδοκίες σας. Στις ερωτικές σχέσεις, θα έχετε την τάση να είστε ιδεαλιστές και είναι απαραίτητο να είστε και ρεαλιστές. Η αγάπη θα παίξει ουσιαστικό ρόλο στην καθημερινότητά σας και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας σε συναισθηματικό επίπεδο.

Στην αρχή του 2023 θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα, ενώ το οικογενειακό σας περιβάλλον θα αρχίσει να σας είναι ευχάριστο μετά τον Απρίλιο. Σίγουρα θα βαριέστε να ασκηθείτε και να παραμείνετε σε φόρμα, ωστόσο, είναι σημαντικό να παραμείνετε υγιείς και να ενισχύσετε τον οργανισμό σας.

Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες που έχετε στη διάθεσή σας για να επιτύχετε τους στόχους σας. Αρχίστε να κινείστε βλέποντας τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και το σύμπαν θα γίνει σύμμαχός σας. Ξεφορτωθείτε κάθε αρνητικό που υπάρχει στη ζωή σας και μπορεί να σας εμποδίσει να γίνετε καλύτεροι.

Φέτος θα υπάρχει βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωή σας, οπότε να είστε ευχαριστημένοι με την πρόοδο που θα υπάρχει. Όλα θα πηγαίνουν προς το καλύτερο, εφόσον είστε πρόθυμοι να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί.

Να είστε ευγενικοί και συμπονετικοί με τους ανθρώπους γύρω σας. Από αυτούς θα πάρετε σημαντικά μαθήματα ζωής και θα αποκομίσετε εμπειρίες. Προχωρήστε μπροστά και αφήστε πίσω το παρελθόν, γιατί τίποτα σπουδαίο δεν θα συμβεί αν παραμείνετε εκεί.

Ο Απρίλιος θα είναι αρκετά θετικός και γόνιμος μήνας για συνεργασίες και συναντήσεις επαγγελματικού επιπέδου, σε αντίθεση με τον Αύγουστο που θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί σε ό,τι υπογράψετε.

Βασιστείτε στη διαίσθησή σας όταν θέλετε να επενδύσετε και μην προχωρήσετε σε κάτι βασιζόμενοι μόνο σε απόψεις ή συστάσεις τρίτων προσώπων, γιατί έτσι θα βγείτε χαμένοι. Από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Νοέμβριο θα είστε πιο ευνοημένοι, για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Οικονομικά θα διανύσετε μια πολύ παραγωγική χρονιά και οι επενδύσεις που θα κάνετε θα αποδειχθούν κερδοφόρες. Όπου υπάρχουν ευκαιρίες να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να βελτιώσετε τη στάση ζωής που έχετε.

 https://www.instagram.com/p/Cl0tUmGorqK/

Σχέσεις & Έρωτας

Το 2023 τόσο η Αφροδίτη, όσο και ο Άρης, θα δημιουργούν όψεις προς όφελός σας, επομένως, η ερωτική σας ζωή θα βρίσκεται σε σωστό δρόμο. Οι δεσμευμένοι θα βρείτε σωστούς τρόπους για να επικοινωνείτε μεταξύ σας και να αποφύγετε αντικρουόμενα συναισθήματα.

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες σχέσεις αντιμετωπίζοντας κάποιες προκλήσεις λόγω ιδεολογικών διαφορών, αλλά τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο όσο περνάει ο καιρός. Πρέπει να κατανοήσετε καλύτερα όσους συναναστρέφεστε και να σχετιστείτε μαζί τους με σωστό τρόπο.

Η φετινή χρονιά είναι ιδανική για να προγραμματίσετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα μέλη της οικογένειάς σας, καθώς μπορεί να προκύψουν πολλές παρεξηγήσεις επειδή δεν είστε συγχρονισμένοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για να κάνετε τα πράγματα καλύτερα, αφιερώστε τους αρκετό χρόνο και μάθετε καλύτερα πώς να προσαρμόζεστε μαζί τους.

Η κοινωνική σας ζωή θα βελτιωθεί αρκετά και φέτος θα μάθετε πώς να συνδέεστε καλύτερα με ανθρώπους και να κάνετε φίλους άτομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε και να βασιστείτε πάνω τους. Διευρύνετε τον κύκλο σας και φροντίστε να ασκήσετε τη δέουσα επιμέλεια. Αυτό θα σας επιτρέψει να αναγνωρίσετε τους ψεύτικους από τους αληθινούς φίλους.

 https://www.instagram.com/p/Cl0uEDWoI0W/

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Στην αρχή του έτους θα σας λείπουν τα κίνητρα για να συνεχίσετε να εξελίσσεστε επαγγελματικά και ίσως μπείτε στον πειρασμό να τα παρατήσετε, αλλά δεν πρέπει. Επιβάλλετε να εστιάσετε στα καλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και να βρείτε νέους τρόπους για να παρακινήσετε τον εαυτό σας να προχωρήσει. 

Πάρτε έμπνευση και κίνητρα από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και τολμήστε μια δική σας επιχείρηση. Είναι στο χέρι σας να αναλάβετε την καριέρα σας και να κάνετε αυτό που είναι καλό για εσάς.

Θα απολαμβάνετε σταθερή οικονομική ροή για όλο τον χρόνο, οπότε δε θα έχετε λόγο να ανησυχείτε αφού τα έσοδα θα έρχονται όπως τα θέλετε. Συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά και βρείτε νέους τρόπους συσσώρευσης χρημάτων. Ο Δίας θα είναι βοηθός σας στο να βρείτε έναν ξεκάθαρο δρόμο που θα σας προσφέρει οικονομική σταθερότητα.

 https://www.instagram.com/p/CmttgXRu2cb/

Υγεία

Η ενέργειά σας θα βρίσκετε σε πολύ υψηλά επίπεδα. Κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσετε ότι η υγεία σας θα είναι εξαιρετική. Οι επιλογές του τρόπου ζωής θα είναι αξιοθαύμαστες και θα πρέπει να συνεχίσετε στον εν λόγω δρόμο γιατί θα είναι καλό και ωφέλιμο για εσάς. Αν και θα βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, θα ήταν σκόπιμο να μειώσετε κακές συνήθειές σας ή να τις σταματήσετε εντελώς.

 https://www.instagram.com/p/CmdDCrtLZrq/

Κύριο στοιχείο κάθε μήνα

Ιανουάριος: Τον πρώτο μήνα του χρόνου να είστε δημιουργικοί, χρησιμοποιώντας τα ταλέντα, τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας.

Φεβρουάριος: Να είστε δυναμικοί και να μην επιτρέψετε σε κανέναν να ελέγχει τη ζωή σας. Έχετε ό,τι χρειάζεται για να την οδηγήσετε στον σωστό δρόμο.

Μάρτιος: Προχωρήστε επαγγελματικά εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που συνεχίζουν να σας χτυπούν την πόρτα.

Απρίλιος: Θα πρέπει να δημιουργήσετε μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.

Μάιος: Μην αφήσετε καμία ευκαιρία που φέρνει άνοδο στην καριέρα σας να πάει χαμένη.

Ιούνιος: Μπορείτε να συνάψετε συνεργασίες με ανθρώπους που είναι προσηλωμένοι στους στόχους σας.

Ιούλιος: Υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ώστε να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα υγείας.

Αύγουστος: Αρχίστε να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που θα επεκτείνουν τον κοινωνικό σας κύκλο.

Σεπτέμβριος: Η ερωτική σας ζωή θα δεν θα έχει προβλήματα, αφού η επικοινωνία σας θα είναι βελτιωμένη.

Οκτώβριος: Μεγάλες αλλαγές θα υπάρξουν στην καθημερινότητά σας και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις αγκαλιάσετε όλες.

Νοέμβριος: Όλα θα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και θα νιώσετε ήρεμοι και ευτυχισμένοι.

Δεκέμβριος: Ζήστε στο έπακρο, αλλά φροντίστε να μην υπερβάλλετε σε βαθμό που να προκαλέσετε ζημιά σε σας ή στους γύρω σας.

 https://www.instagram.com/p/CmIIWGvjRb6/

Συμβουλή

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις αποφάσεις σας και να παίρνετε όσες θα πάνε τη ζωή σας μπροστά. Θα συμβαίνουν τόσα πολλά καλά πράγματα που δεν θα αξίζει να τα θέσετε σε κίνδυνο, επειδή θα θέλετε πιο πολλά. Μάθετε να είστε υπομονετικοί και να εμπιστεύεστε όσους σας έχουν αποδείξει την αξία τους.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US