Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τον Λέοντα και το 2023

Κάντε ό,τι καλύτερο για τον εαυτό σας, μένοντας μακριά από ανθρώπους που σας ζηλεύουν



Το 2023 θα σας προσφέρει ευημερία και αφθονία και όλα θα πηγαίνουν προς το καλύτερο χάρη στη δέσμευσή σας απέναντι στη σκληρή δουλειά. Παραμένοντας επιμελείς σε ό,τι κάνετε, θα παραμείνετε όρθιοι μέχρι το τέλος της χρονιάς χωρίς να υποκύψετε σε σκαμπανεβάσματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Ο Δίας όχι μόνο θα ενισχύσει αλλά και θα πυροδοτήσει τις φιλοδοξίες σας, οπότε να είστε συνετοί και να ελέγχετε τις επιθυμίες σας. Σε οικονομικό επίπεδο, περιορίστε τα έξοδα και επικεντρωθείτε στην αποταμίευση.

Μετακινήσεις και ταξίδια ευνοούνται από τον Απρίλιο και μετά, ειδικά αν σχετίζονται με τον συναισθηματικό σας τομέα, καθώς η αγάπη θα αρχίσει να ανθίζει. Μέχρι τον Μάιο τολμήστε εγχειρήματα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία, μετριάζοντας τις φιλοδοξίες σας.

Το 2023 θα είναι γεμάτο με καλές προοπτικές και ως εκ τούτου, θα πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να ωφεληθείτε. Η ερωτική σας ζωή θα λειτουργήσει προς το καλύτερο και παρόλο που η καριέρα σας θα αντιμετωπίσει κάποιες προκλήσεις, θα βγείτε νικητές. Κάντε ό,τι καλύτερο για τον εαυτό σας, μένοντας μακριά από ανθρώπους που ζηλεύουν για την πρόοδό σας.

Αποφύγετε να πέσετε σε παγίδες ψεύτικων φίλων που σας περιβάλλουν και ακούστε το ένστικτο αλλά και την καρδιά σας σε ό,τι κάνετε. Αυτά τα δύο όταν τα συνδυάζετε σωστά δεν πρόκειται να σας παρασύρουν ποτέ σε λάθος αποφάσεις. Τη νέα χρονιά προσπαθήστε να είστε πιο γενναιόδωροι σε όσους βρίσκονται κοντά σας και επεκτείνετε τις δραστηριότητες για να κάνετε τον κόσμο καλύτερο.

Αυτή τη χρονιά αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και μοιράστε σωστά την ενέργειά σας. Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος θα είναι οι καλύτεροι μήνες για να προχωρήσετε σε συνεργασίες και να βελτιώσετε το κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο.

Αλλάξτε ορισμένες απόψεις που έχετε για την εικόνα σας, αλλά και τον τρόπο που περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας. Δημιουργήστε νέες σχέσεις, εγγραφείτε σε ομάδες ή συλλόγους και γενικά αγαπήστε την ομαδικότητα. Συντηρητικές στρατηγικές θα σας κρατούν πίσω και εσείς πρέπει να προχωρήσετε μπροστά. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, θα σας προσφέρει πολύ περισσότερα απ’ ό,τι μπορεί να ελπίζετε ή να περιμένετε.

 https://www.instagram.com/p/CltRo8eIYox/

Σχέσεις & Έρωτας

Το 2023 θα πρέπει να κάνετε ορισμένες αλλαγές στις σχέσεις σας και να βρείτε καλύτερους τρόπους επικοινωνίας. Σε εσάς εναπόκειται να διασφαλίσετε ότι θα εργαστείτε σε ό,τι χρειαστεί πριν τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο σας.

Σε δύσκολες σχέσεις θα πρέπει να αποφασίσετε συνετά και να απαλλαγείτε από συναισθηματικά ή οικονομικά βασανιστήρια. Μην ασχολείστε καν με το να πιέζετε πράγματα που δεν λειτουργούν. Ό,τι δεν είναι καλό για εσάς δεν πρέπει να έχει χώρο στη ζωή σας.

Σε οικογενειακό επίπεδο θα υπάρχει αρμονία και ηρεμία στις σχέσεις σας και αυτό θα είναι ένα συν για εσάς που επιλέγετε να λύνετε διπλωματικά διαφορές που έχετε με αγαπημένα σας πρόσωπα και είστε δίκαιοι στην κρίση σας. Αυτή σας η στάση θα εκτιμηθεί από πλευρά τους και για αυτό θα λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεστε όλη τη χρονιά. Επίσης, θα συνεργαστούν μαζί σας για πράγματα που θέλετε να πετύχετε στη ζωή σας.

Στον κοινωνικό σας κύκλο θα πρέπει να προβείτε σε κάποιες αλλαγές, καθώς θα ανακαλύψετε πως σας περιβάλλουν ψεύτικοι φίλοι και αυτό θα πρέπει να αλλάξει, διαφορετικά θα συνεχίσετε να προδίδεστε από τα ίδια άτομα που εμπιστεύεστε.

 https://www.instagram.com/p/Cl-jXlYNxdL/

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Στο ξεκίνημα της χρονιάς ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις στην καριέρα σας, εξαιτίας συνεργατών σας που νιώθουν κάπως άβολα με την καλή πορεία σας. Μη δώσετε καμία σημασία, αλλά αντίθετα συνεχίστε να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα. Λάμψτε και παραμείνετε οι καλύτεροι στον χώρο σας. Όσο περνούν οι μήνες τα πράγματα θα βελτιωθούν, ενώ ενδέχεται να προχωρήστε και στην αλλαγή καριέρας που περιμένατε ή σε μια προαγωγή που δεν είχατε καν υπολογίσει.

Το 2023 θεωρείται μια αρκετά καλή χρονιά για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Θα απολαύσετε οικονομική ρευστότητα για το μεγαλύτερο διάστημα του έτους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναπαυτείτε και να μη βρείτε άλλες δραστηριότητες που θα δημιουργήσουν νέες πηγές εισοδήματος που θα σας επιτρέψουν να αυξήσετε κι άλλο τα έσοδά σας. Φροντίστε σωστά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, τις αποταμιεύσεις, τα χρέη και τα έξοδά σας.

Δείξτε τα ταλέντα σας και εκμεταλλευτείτε σωστά τις ικανότητές σας. Δεν αρκεί να κάνετε τον αρχηγό αν δεν πείθετε κανέναν να σας ακολουθεί. Θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε με νέα πρόσωπα και να μάθετε καινούριους τρόπους εργασίας. Παραμείνετε ενθουσιασμένοι και θα βρείτε τη σωστή θέση.

https://www.instagram.com/p/Cl7awKyDT1i/

Υγεία

Για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς δεν θα ανησυχείτε τόσο για τη δική σας υγεία, αλλά για των αγαπημένων σας προσώπων καθώς κάποια από αυτά θα είναι επιρρεπή σε ασθένειες και αυτή η κατάσταση θα σας ανησυχήσει. Διασφαλίστε ότι θα λάβουν την απαιτούμενη ιατρική φροντίδα, χωρίς να ξεχνάτε να φροντίζετε την προσωπική σας ευεξία. Η ενασχόλησή σας μαζί τους μπορεί να σας επιβαρύνει και να αρχίσετε να νιώθετε πιεσμένοι και να καταλήξετε αγχωμένοι.

 https://www.instagram.com/p/CltSHN4oLSf/

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Προσπαθήστε να έχετε καλές εργασιακές σχέσεις με συναδέλφους και άτομα κύρους στον επαγγελματικό σας χώρο.

Φεβρουάριος: Δεν είναι ο καλύτερος μήνας για να κάνετε μεγάλες επενδύσεις, αφού το πλανητικό σκηνικό δεν θα λειτουργεί υπέρ σας.

Μάρτιος: Θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στην υγεία των αγαπημένων σας προσώπων και να βεβαιωθείτε ότι πραγματικά τους βοηθάτε.

Απρίλιος: Θα τα πάτε καλύτερα στην καριέρα σας και οι συνεργάτες σας θα είναι περήφανοι για εσάς.

Μάιος: Πάρτε αποφάσεις που θα σας πάνε μπροστά και θα σας εξελίξουν, ώστε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον.

Ιούνιος: Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας, διατηρήστε τον έλεγχο και τα πράγματα θα μπουν αυτόματα στη θέση τους σε ό,τι κάνετε. Μην αφήνετε κανέναν να ελέγχει τη ζωή σας.

Ιούλιος: Αντιμετωπίστε τα πάντα με θετική στάση και θα δείτε ξεκάθαρα τις ευκαιρίες που έχετε μπροστά σας και πώς να τις αξιοποιήσετε καλύτερα.

Αύγουστος: Μην αφήνετε τα συναισθήματα να σας ελέγχουν. Αποφύγετε να πληγώσετε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους γύρω σας.

Σεπτέμβριος: Θα αρχίσει να ανθίζει η αισθηματική σας ζωή, οπότε αν δεν είστε ευτυχισμένοι στη σχέση σας κάντε κάτι να το αλλάξετε.

Οκτώβριος: Όσοι έχετε χρόνιο θέμα υγείας, συνεχίστε την αγωγή σας και τα ραντεβού με τον γιατρό για καλύτερα αποτελέσματα.

Νοέμβριος: Αφήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να στηριχθούν πάνω σας όταν περνούν δύσκολες καταστάσεις.

Δεκέμβριος: Είναι καιρός να πιστέψετε πως μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο στη ζωή σας. Αυξήστε την αυτοεκτίμησή σας και αναλάβετε μόνο τις ευθύνες που σας αναλογούν.

https://www.instagram.com/p/Cm6ktO3oXKn/

Συμβουλή

Το 2023 κάθε μήνας θα παρουσιάζει προκλήσεις. Εάν τις καταλάβατε, χρησιμοποιήσετε τους πόρους που έχετε στη διάθεσή σας και βελτιώστε τη ζωή σας. Κρατήστε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο, επενδύστε σε εγχειρήματα που σας υπόσχονται αποδόσεις και μην κάνετε τίποτα που θα θέσει σε κίνδυνο την ανάπτυξή σας. Μην εγκαταλείψετε στόχους και φιλοδοξίες, αν τα πράγματα γίνουν δύσκολα. Πιέστε τον εαυτό σας και προσπαθήστε για καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Έξυπνα tips για να προστατέψεις τα μάτια σου από τα αλλεργιογόνα

Τι να κάνεις για να αποφύγεις το τσούξιμο και τη δυσφορία αυτή την εποχή του χρόνου

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να επανεφεύρετε τον εαυτό σας κάνοντας restart

Ασυνήθιστοι τρόποι για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε ηλικία