Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 8 έως 15/1

Μην προχωρήσετε σε αλλαγές καθώς η κρίση σας δεν θα είναι τόσο καθαρή για σοβαρές αποφάσεις



Στις 9 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τρίγωνο με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, αυξάνει τη γοητεία και τον ερωτισμό ενισχύοντας την πειθώ σας προς τους άλλους. Στις 13 ο Ήλιος στον Αιγόκερο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας προετοιμάζει ώστε να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, αλλά και να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε. Στις 14 ο Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους, σας κάνει νευρικούς και επιθετικούς. Βλέποντας τα σχέδιά σας να κολλάνε και να προσκρούουν σε εμπόδια, θα αυξηθούν οι φοβίες σας και μαζί με αυτές και τα προβλήματά σας. Μην προχωρήσετε σε αλλαγές καθώς η κρίση σας δεν θα είναι τόσο καθαρή για σοβαρές αποφάσεις. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, αυξάνει τα παράπονα και κάνει τα εύκολα να φαίνονται δύσκολα.

 

ΚΡΙΟΣ: Μετριάστε την άγρια συμπεριφορά και μελετήστε το καθετί προσεκτικά. Η ακραία συμπεριφορά σας κάνει κάποιους να μπαίνουν στον πειρασμό να σας βάλουν εμπόδια. Αν θέλετε να επικρατήσετε, προσπαθήστε να μη το δείχνετε τόσο φανερά. Η διαίσθησή σας αυτόν τον μήνα θα είναι σωτήρια, αφού σε πείσμα των αντιπάλων σας θα μπορέσετε να ξεγλιστρήσετε από τα πιο δύσκολα και να καταφέρετε περισσότερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η καθημερινότητά σας είναι σαν αγώνας δρόμου και κάπου εκεί ξεχνάτε ότι έχετε προσωπική ζωή. Προφυλάξτε τη σχέση σας από κακοτοπιές και κακοπροαίρετα άτομα. Προτιμήστε να μην ανοίξετε συζήτηση αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε τον σύντροφό σας. Δύσκολα θα κρατηθούν οι ισορροπίες αν μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επαγγελματική σας καταξίωση έχει βάλει τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα. Καλέστε στο σπίτι σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμα και αν δεν νιώθετε στα καλύτερά σας, μείνετε κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Επειδή θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και εντατικά με τις σχέσεις σας, είναι πολύ σημαντικό να μην κινηθείτε απερίσκεπτα ή κάνετε ενέργειες που θα μπορούσαν να χαλάσουν το όλο κλίμα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σίγουρα έχει μεγαλώσει κατά πολύ η ανάγκη σας για απόλυτη αγάπη, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να την διεκδικήσετε δεν είναι προβάλλοντας ανασφάλεια ή ταυτίζοντας τον εαυτό σας με άλλους. Διατηρήστε την αξιοπρέπεια και την αυτονομία σας για να σας δείξουν σεβασμό σε αυτά που ζητάτε. Δεν θα λείψουν μερικά εμπόδια και αιφνίδιες εμπλοκές που θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τα νεύρα σας.

 

ΛΕΩΝ: Δώστε ηθική αλλά και πρακτική συμπαράσταση σε οικογενειακά πρόσωπα που το χρειάζονται, για να πάρετε και εσείς αργότερα. Μην αφήσετε τα κενά που νιώθετε στις σχέσεις σας να διογκωθούν, χωρίς να κάνετε κάτι για να τα αλλάξετε γιατί θα αρχίσετε να επαναστατείτε και οι γύρω σας δεν θα καταλαβαίνουν τον λόγο, αφού δεν θα έχετε εκφράσει τις ανησυχίες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα χρειαστεί να περιορίσετε την ανησυχία και το άγχος σας για να είστε πιο προσεκτικοί σε εργασίες που απαιτούν χειρισμό μηχανημάτων. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή σας. Οι πολλές επαφές και οι μετακινήσεις θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε και να δείχνετε καλύτερα από πριν, ενώ αλλάζοντας παραστάσεις θα λάμπετε στην κυριολεξία.

 

ΖΥΓΟΣ: Αφού δεν μπορείτε να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες, επιβάλετε να κινηθείτε διαλλακτικά στις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί ακόμα και αυτές που θα σας φανούν δελεαστικές θα σας βάλουν αργότερα σε οικονομικές περιπέτειες. Δεν πρέπει λοιπόν να σας παρασύρει η βιαστική επιθυμία για έξοδα. Παράλληλα μην αμελήσετε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε τρίτους, καθώς αργότερα θα υπάρχουν καθυστερήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να είναι το κέρδος σας δεδομένο, αξιοποιήστε κάποιες από τις γνωριμίες που θα κάνετε. Θυμηθείτε να είστε απλόχεροι σε αισθήματα προς αυτόν για να μπορεί να το πράξει και εκείνος προς εσάς. Μην αφήσετε τρία πρόσωπα να μπουν στη σχέση σας και να βάλουν «νάρκες», ακόμα και να πιστεύετε ότι δεν πρόκειται να επιχειρήσουν κάτι που θα σας φέρει αναστάτωση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι πολύ πιθανόν να αντιλαμβάνεστε κάπως περίεργα και διαφορετικά τα πράγματα από το πώς έχουν και αυτή θα είναι η αιτία που θα παρεξηγείτε αυτά που θα σας λέει το έτερόν σας ήμισυ ή που θα τον αναγκάσει να σας ασκεί σκληρή κριτική, όμως είναι διαρκώς στο πλευρό σας και σας δίνει αγάπη και δύναμη για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε ότι κι αν προκύψει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να υπάρχουν μερικές εντάσεις, αλλά θα σας δοθούν λύσεις ενώ παράλληλα θα βγουν στην επιφάνεια άτομα του περιβάλλοντός σας που δεν είχατε καταλάβει ότι στην πραγματικότητα ήταν εχθροί σας. Ίσως οι μέρες να μη σας αφήνουν να αναπνεύσετε ελεύθερα αφού υποφέρετε το τελευταίο διάστημα από έλλειψη κατανόησης από την πλευρά του συντρόφου σας, αλλά μην υπερβάλετε κιόλας. Στην πορεία οι εντάσεις θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι η στιγμή που ίσως κάποιες από τις φιλίες σας εμφανίσουν τα αγκάθια τους και θα είναι καλύτερα να είναι μακριά από τη σχέση σας. Εφόσον αγαπάτε τον σύντροφό σας και θέλετε να συνεχίσετε να πορεύεστε μαζί, επιβάλετε να διατηρήστε χαμηλούς τόνους και να ξεχάσετε πείσματα και εγωισμούς. Αποφασίστε να γίνετε στον έρωτα το ίδιο δυναμικοί και αποφασιστικοί όπως είστε και στον επαγγελματικό σας τομέα.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμα κάποια νεύρα που θα σας γεμίζουν στρες και άγχος. Ξεπεράστε ψύχραιμα και κυρίως διπλωματικά διαφωνίες που υπάρχουν στο περιβάλλον σας για να είστε σε ισορροπία και να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε αυτούς που δείχνουν το ενδιαφέρον τους προς εσάς. Αφήστε να σας πλησιάσουν και αρχίστε να βλέπετε τους άλλους λίγο πιο καλοπροαίρετα και θετικά, για να αντιληφθούν τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας που δεν είναι και λίγα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική