Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 12 Ιανουαρίου

Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας



ΚΡΙΟΣ: Οι συνεργάτες σας είναι ανοιχτοί για συζητήσεις ουσίας και μπορείτε να ελπίζετε σε θετικές εξελίξεις, αλλά καλά θα κάνετε να βρείτε δικές σας διεξόδους και να μην αγκιστρώνεστε πάνω τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαγείτε από το άγχος που έχετε για το πώς θα προλάβετε τον χρόνο και συζητήστε. Τα κακώς κείμενα που υπάρχουν, θα επανεξεταστούν είτε το θέλετε, είτε όχι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αστείρευτες ιδέες σας θα αρχίσουν να σας κάνουν ακαταμάχητους, αλλά οι υπεκφυγές ορισμένων θα σας κουράζουν και ίσως αλλάξετε τακτική.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Αποφύγετε διαπληκτισμούς στον εργασιακό χώρο που δεν οδηγούν πουθενά.

 

ΛΕΩΝ: Δρομολογήστε κάποιες από τις υποθέσεις σας που θα καταλήξουν σε συμφέρον. Η ροή των εξελίξεων θα είναι πιο γρήγορη, γι’ αυτό συντονιστείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να δηλώσετε ξεκάθαρα τα όριά και τους σκοπούς σας απέναντι στα γεγονότα. Φροντίστε να μάθετε να προσαρμόζεστε για να μη σας τρομάζουν οι αλλαγές.

 

ΖΥΓΟΣ: Φανείτε προσεκτικοί σε ό,τι λέτε για τους φίλους σας ή τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και εστιάστε την προσοχή σας σε μια υπόθεση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, πριν οι καταστάσεις πάρουν δυσάρεστη τροπή. Καλό θα ήταν να μη δείχνετε στους γύρω σας τη σκληρή πλευρά του χαρακτήρα σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε ήσυχους τους συνεργάτες σας και μην ανακατεύεστε στα δικά τους θέματα. Βάλτε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή και μην περιμένετε τη βοήθεια των άλλων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και τολμήστε αλλαγές. Μην επιβαρύνεστε με επιπρόσθετες ευθύνες άλλων, αφού ακόμα δεν έχετε αναλάβει τις δικές σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προσωπικές σας σχέσεις. Μη φανείτε διστακτικοί αν μια φιλική σας σχέση μετατραπεί σε ερωτική.

 

ΙΧΘΥΣ: Η επιμονή και η υπομονή θα σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα, για να μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει το κέφι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ