Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 14 Ιανουαρίου

Σκεφτείτε θετικά και μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας χαλούν τη διάθεση



ΚΡΙΟΣ: Μη συνεχίσετε μια κόντρα στον εργασιακό χώρο που θα δημιουργήσει κακό προηγούμενο. Αλλάξτε στάση στα επαγγελματικά θέματα και στις συναναστροφές που έχετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην ασχολείστε μόνο με τα επαγγελματικά. Βάζοντας μπροστά τη λογική θα καταφέρετε να αλλάξετε τις αρνητικές εντυπώσεις των άλλων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να υπάρχει συνέχεια πρέπει να αποδεχθείτε τις απόψεις των άλλων. Κρατήστε μια συγκεκριμένη τακτική για να ξεπεράσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας που δεν σας οδηγεί εκεί που τελικά θα θέλατε. Προσπεράστε και αδιαφορήστε ανθρώπους και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος.

 

ΛΕΩΝ: Μην κάνετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα για να μην έρθουν δύσκολες μέρες. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας χαλούν τη διάθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χαλαρώστε και διασκεδάστε, γιατί ύστερα από τόση δουλειά το δικαιούστε. Η διάθεσή σας για νέα σχέδια θα έχει υποστήριξη από τους συνεργάτες σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Περιορίστε στο ελάχιστο έως καθόλου, συναλλαγές με άτομα που δεν εμπιστεύεστε. Η τύχη θα είναι μαζί σας δίνοντάς αρκετές ευκαιρίες για να επέμβετε και να αλλάξετε αυτά που δεν σας αρέσουν στους τομείς της ζωής σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να εκμεταλλεύονται την ανεκτικότητά σας. Κάντε μικρά διαλλείματα από τα εργασιακά σας θέματα για να μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με εξάντληση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βελτιώστε τις συνθήκες εργασίας σας ξεκινώντας από αλλαγές στον χώρο. Περιορίστε την ανάγκη σας για μεγάλες αγορές εφόσον δεν έχετε ακόμα τακτοποιήσει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες από τις ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας βγάλουν κερδισμένους. Πρέπει να κλείσετε πληγές που μειώνουν τα εισοδήματά σας, πριν αυξηθούν εκτός από τα έξοδά σας, το άγχος και οι ανασφάλειες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο έρωτας θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα, παίζοντας αρκετά παιχνίδια μαζί σας. Επανεξετάσετε τα οικονομικά σας σχέδια και θέστε νέες βάσεις σε στόχους που δεν αποδίδουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Για να βελτιώσετε τους τομείς της ζωής σας θα πρέπει να ασχοληθείτε εντατικά με αυτούς και κυρίως με όσους αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.