Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 16 Ιανουαρίου

Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και θα είστε πιο επιεικείς στα προβλήματα των άλλων



ΚΡΙΟΣ: Αφήστε την αποφασιστικότητά σας να γίνει αντιληπτή από τα άτομα που σας συναναστρέφονται, εντυπωσιάστε τους και πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο δυναμισμός και τα αποθέματα ενέργειας που έχετε συγκεντρώσει θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την ψυχική αλλά και ερωτική σας διάθεση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συναισθηματικές επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Θα είστε αρκετά πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί σε ό,τι θα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και θα είστε πιο επιεικείς στα προβλήματα των άλλων, ενώ συγχρόνως θα έχετε όλη την καλή διάθεση να τους βοηθήσετε και να τους στηρίξετε.

 

ΛΕΩΝ: Η καθημερινότητά σας έχει πολλά να σας δώσει που θα σας εκπλήξουν, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένα νέο ειδύλλιο που θα σας κάνει να νιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι ακούσετε από συνεργάτες ή άτομα κύρους, καθώς θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι συζητήσεις και οι επαφές με τους συνεργάτες σας φαίνεται πως θα μονοπωλούν το χρόνο σας, αλλά θα είναι πολύ σημαντικό να γίνουν πριν φτάσετε σε οριστικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν αποκλείεται να απαιτηθεί να προβείτε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε και να διαπραγματευτείτε πάνω σε καλύτερες βάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα που θα σας δώσουν ενέργεια και θα σας γεμίσουν δύναμη. Επιχειρήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές και στην εξωτερική σας εμφάνιση, για να νιώσετε πιο όμορφοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν έχετε ήδη προσπαθήσει να κάνετε σωστά οικονομικά προγράμματα θα έχετε την ευκαιρία να τα υλοποιήσετε και να κερδίσετε πολλά από αυτά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιρροή που θα ασκείτε στους άλλους θα είναι πιο ισχυρή και θα σας δώσει το κίνητρο να ελπίζετε σε ένα καλύτερο μέλλον που θα είναι πιο κοντά στις προσδοκίες σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Αναπτύξτε στους συνεργάτες τα σχέδιά σας, περάστε τους τα μηνύματα που θέλετε και όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας όσο και με τις κοινωνικές σας επαφές.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 22 Απριλίου

Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΣΙΝΕΜΑ

Την αγγλόφωνη τηλεοπτική μεταφορά του Oldboy ετοιμάζει ο Park Chan-wook

Το εξαιρετικό revenge thriller του Κορεάτη σκηνοθέτη έρχεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη 

VIRAL

Η Taylor Swift κυκλοφορεί τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο της, The Tortured Poets Department

Στο follow-up του Midnights συμμετέχουν οι Jack Antonoff, Aaron Dessner, Post Malone, Florence Welch, ο drummer των Wilco, Glenn Kotche και πολλοί ακόμη