Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 15 έως 22/1

Η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα είναι σαφέστατα καλύτερη και ο εγωισμός θα περάσει σε δεύτερη μοίρα



Στις 18 ο Ήλιος στον Αιγόκερο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, σας κάνει εγωιστές και ξεροκέφαλους. Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι και ευγενικοί απέναντι σε άτομα κύρους, αν θέλετε να επενδύσουν σε εσάς. Στις 19 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερο, και η σκέψη γίνεται πιο οργανωμένη, ώστε να εξετάζονται τα πάντα με σύνεση και τάξη. Επικοινωνιακά θα είστε λιγομίλητοι, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιστάσεις που θα κρύβεται παρασκήνιο. Θα είστε πιο εργατικοί και οργανωμένοι, βοηθώντας την καριέρα σας να εξελιχθεί. Στις 21 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σας γεμίσει αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά. Καινούρια ενδιαφέροντα θα τραβήξουν την προσοχή σας, ενώ οι εξελίξεις θα τρέχουν. Διατηρήστε την προσοχή σας στους στόχους που έχετε θέσει για να οδηγηθείτε σε θετικά αποτελέσματα και να μην αποκλίνετε από αυτούς. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Στις 22 ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο, κάνοντάς σας πιο δυνατούς και έτοιμους να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και εμπόδια. Η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα είναι σαφέστατα καλύτερη και ο εγωισμός θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα σας δυσκολέψει στο να διαχειριστείτε ό,τι συμβαίνει γύρω σας καθώς δεν θα έχετε και βοήθεια από κανέναν.

 

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρχει διευκόλυνση στις επαφές σας με τρίτους και σε κάποιες από αυτές θα υπάρξουν νέες προοπτικές. Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες, προκειμένου να αξιοποιήσετε σωστά τον χρόνο σας. Επανεξετάστε συνεργασίες για να αποκτήσετε ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Πολλά μπερδέματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζονται και θα μείνετε αρκετά ικανοποιημένοι. Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από τις σχέσεις σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν φτάσετε στα όριά σας δεν θα είστε τόσο καλοί με τα άτομα που σας ενοχλούν. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε. Έρχονται κοντά σας φίλοι που το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. Αφιερώστε τις μέρες αποκλειστικά σε εσάς, κάνοντας κάποια ψώνια που θέλετε. Ανακαλύψτε τι ακριβώς γίνεται στις σχέσεις σας για να διορθώσετε μερικά πράγματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε τον απολογισμό σας για να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις. Πετάξτε ό,τι άχρηστο κρατάτε στον χώρο σας για συναισθηματικούς λόγους. Ακόμα και αν είστε πολύ ευαίσθητοι για να την αντέξετε, η αλήθεια χρειάζεται. Επιλέξτε εσείς τη συντροφιά που θα βγείτε έξω για να περάσετε καλά. Κρατήστε αυτά που σας απασχολούν έντονα για τον εαυτό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε καινούρια πράγματα αποφεύγοντας να τα κοινοποιείται σε όλους. Τα νέα που θα μάθετε σήμερα θα σας ξαφνιάσουν αλλά μη φοβηθείτε. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Αρχίστε να βλέπετε τις προσωπικές σας σχέσεις με άλλο μάτι. Αν επενδύσετε στη σκληρή δουλειά στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Με μικρές αλλαγές μπορείτε να ομορφύνετε τον προσωπικό σας χώρο.

 

ΛΕΩΝ: Μην πιστεύετε αδίκως πως κάποια άτομα θα αλλάξουν στάση απέναντί σας. Προσπαθήστε να βάλετε λίγο πάθος στη σχέση σας και όλα θα πάνε καλά. Οι σωστές δημόσιες σχέσεις θα σας ανεβάσουν ένα ακόμα σκαλοπάτι. Αλλάξτε λίγο την εμφάνισή σας και θα νιώσετε πιο όμορφοι από ποτέ. Κανονίστε ένα ραντεβού με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη φοβάστε να ανοιχτείτε και να ρισκάρετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Συναντηθείτε με φίλους που σας έχουν πραγματική ανάγκη. Είναι σκόπιμο να φερθείτε με διπλωματικό τρόπο στους συνεργάτες σας. Μην εμπιστεύεστε εύκολα, ανθρώπους που μπορούν να σας πληγώσουν. Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποβάλετε το άγχος. Ξεπεράστε τυχόν δυσκολίες χωρίς να χάνετε το θάρρος σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν αν συμβούν, γι’ αυτό τίποτα δεν σας σταματά. Ίσως έχετε δίκιο, αλλά κρατήστε και μια επιφύλαξη. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, επανεξετάστε πρακτικές και εκσυγχρονίστε τους τρόπους που δουλεύετε. Προσέξτε περισσότερο τις οικονομικές σας αποφάσεις πριν αποτολμήσετε μια σοβαρή τοποθέτηση χρημάτων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεση που έχετε για εκσυγχρονισμό θα συμβάλλει αποτελεσματικά στο να αναζητήσετε νέους τρόπους αύξησης των εσόδων σας. Πριν προχωρήσετε εναρμονίστε τις δυνάμεις με τα «θέλω» σας, ώστε να ανοίξουν και οι άλλοτε κλειστές πόρτες. Αποδεσμευτείτε από περιττές απαιτήσεις και βάλτε σα στόχο σας να ασχοληθείτε με τομείς της ζωής σας που έχετε παραμελήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για να κινηθείτε με άνεση στον χώρο, όμως, αξιοποιήστε με επωφελή τρόπο για εσάς τις εμπιστευτικές πληροφορίες που θα πάρετε. Παρόλο που ο δρόμος σας δεν ήταν στρωμένος με κόκκινο χαλί καταφέρατε να κάνετε μεγάλη πρόοδο και να κλείσετε αρκετές από τις εκκρεμότητες που είχατε, αλλά να φέρετε και βελτιώσεις στα σχέδιά σας με ουσιαστικές αποφάσεις που λάβατε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκτιμήστε ακόμα και τις μικρές προσφορές από την πλευρά των άλλων. Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα εναλλάσσεται με τη σοβαρή πραγματικότητα και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας θα επηρεάζουν τη συμπεριφορά σας. Μπορείτε υπερπηδώντας κάποια προβλήματα να νιώσετε πιο άνετα. Αντισταθείτε στις παραχωρήσεις και τους συμβιβασμούς, εκφράζοντας ανοιχτά και δυναμικά αυτά που θέλετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την τάση να επικρατείτε σε αντίξοες συνθήκες και να βάζετε συχνά στοιχήματα με τον εαυτό σας. Με χαμηλούς τόνους και υψηλό τον πήχη των προσδοκιών σας θα νιώσετε πιο βέβαιοι για τα βήματά σας. Προσπαθήστε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος και να κάνετε πιο συντροφικές τις σχέσεις σας γιατί ενώ είστε αρκετά υπομονετικοί, κάποιες φορές είστε αδιάλλακτοι.

 

ΙΧΘΥΣ: Σταματήστε να σκέπτεστε πάντα τις ατέλειες των άλλων, γιατί και εσείς δεν είστε τέλειοι. Οι πιέσεις θα συνεχίζονται από διάφορες πλευρές, γι’ αυτό κρατήστε αποστάσεις από εκεί που πιστεύετε πως υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν εντάσεις. Προσπαθήστε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας και να μη γίνεστε επιθετικοί ή παρορμητικοί όταν δεν μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.