Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 28 Ιανουαρίου

Προσπαθήστε να κατανοήσετε τι συμβαίνει γύρω σας και ξεκολλήστε από το παρελθόν



ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε αρκετή όρεξη για περιπέτεια και ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή εκδρομή. Ανεβάστε το κοινωνικό σας επίπεδο μέσα από επαγγελματικές επιτυχίες ή οικονομική άνοδο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να κατανοήσετε τι συμβαίνει γύρω σας και ξεκολλήστε από το παρελθόν. Αποφύγετε να θίξετε κληρονομικά θέματα με τα άτομα της οικογένειάς σας και γενικώς ακίνητης περιουσίας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και διευθετήστε τα κληρονομικά σας. Είναι αναμενόμενο να έχετε συνεχείς συζητήσεις και συναντήσεις που όμως δεν θα σας οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και διατηρήστε άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή.

 

ΛΕΩΝ: Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και αποφασίστε τι είναι αυτά που πραγματικά θέλετε. Η λάμψη που θα έχετε θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε τα τυχόν προβλήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λύστε τα προβλήματα που έχετε στις συναναστροφές σας με φιλικές προθέσεις. Κάντε επαφές που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα λειτουργώντας πάντα με λογική.

 

ΖΥΓΟΣ: Η ρευστότητα, η ελλειμματική επικοινωνία και η εκνευριστική καθημερινότητα, θα απαιτήσουν από εσάς να κρατήσετε τις λεπτές ισορροπίες στις διάφορες σχέσεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να είστε εφοδιασμένοι με δύναμη, αλλά δε θα σας είναι εύκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και πολύ συχνά θα χάνεται τον αυτοέλεγχό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους έχει τα περιθώρια να αποκατασταθεί και να κάνετε πιο εύκολα συζητήσεις. Εξάλλου δεν θα σας λείπει ούτε η ενέργεια, ούτε η αποφασιστικότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φρέσκος αέρας θα πνέει στον συναισθηματικό σας τομέα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον ερωτισμό σας και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο γοητευτικοί και πιο προσιτοί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και ήπια συμπεριφορά για να αποφύγετε τα μικροπροβλήματα στον εργασιακό χώρο αλλά και την καλή ισορροπία στην υγεία σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή για να λύσετε τις διαφορές σας σε οικονομικά θέματα και αν το προσπαθήσετε τώρα μάλλον θα χειροτερέψετε τα πράγματα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department