Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 12 έως 19/2

Δείξτε υπευθυνότητα και αποφύγετε υπερβολές που θα σας κουράσουν



Στις 15 η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αυξάνει τη φαντασία σας και σας κάνει υπέρμετρα δημιουργικούς δίνοντας αξιόλογα αποτελέσματα. Στις 16 με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, δείξτε υπευθυνότητα και αποφύγετε υπερβολές που θα σας κουράσουν, για να εξελιχθείτε και να υπάρξει πρόοδος στην καριέρα σας. Στις 17 ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Δία στον Κριό, κάνει συζητήσεις και επαφές να βρίσκουν τον στόχο τους, ενώ ταυτόχρονα ισορροπεί συναίσθημα με λογική για να παρθούν σωστές αποφάσεις. Στις 19 η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε εξάγωνο στον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, φέρνει συμφέρουσες συνεργασίες, κέρδη από νέες ευκαιρίες και αλλάζει την καθημερινότητα στον επαγγελματικό χώρο προς το καλύτερο.

 

ΚΡΙΟΣ: Το έδαφος θα είναι γόνιμο για να ασχοληθείτε και με περαιτέρω δραστηριότητες αφού η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει, αλλά θα σας υποχρεώσει κατά κάποιον τρόπο να ακολουθήσετε ή να ανεχτείτε σε κάποια ζητήματα τις συμβουλές των συγγενικών σας προσώπων. Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι το πάθος και ο έρωτας θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά οι εξωτερικές συνθήκες δεν θα σας επιτρέπουν να τα απολαύσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι προσπαθήστε να μην κάνετε επίδειξη ισχύος στον σύντροφό σας ή να προσπαθήσετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας με φωνές και καυγάδες. Είναι κρίμα να βλάψετε τη σχέση σας και να ανατρέψετε την καλή πορεία που έχει. Η συγκρότηση των σκέψεών σας θα βοηθήσει να κοιτάξετε μέσα σας πιο καθαρά, αλλά και να κατανοήσετε πλήρως τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφει για το άτομό σας το έτερόν σας ήμισυ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε μια πιο ουδέτερη στάση άμα ακούσετε κάτι που δεν θα σας αρέσει, γιατί αργότερα θα μπορέσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά συναισθήματα και καταστάσεις. Οπότε βαδίστε πιο προσεκτικά. Ίσως πάρετε απαντήσεις για απορίες που έχετε από τον σύντροφό σας εδώ και καιρό και οι αλλαγές που θα γίνουν στον εσωτερικό σας κόσμο θα συμβάλλουν μαζί με τις συγκυρίες ώστε να έχετε στη συνέχεια μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την εξέλιξη της σχέσης σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια σχέση που είναι εξαρχής μπερδεμένη, γιατί η κατάληξή της είναι προδικασμένη ακόμα και αν δε βιάζεστε να το δείτε και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εξαντλήσετε τις αντοχές σας. Εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας έλκει αλλά δεν βρίσκεται κοντά σας, επιδιώξτε να συναντηθείτε για να καταλάβετε αν σας ενδιαφέρει πραγματικά πριν αρχίσετε να κάνετε με το μυαλό σας σενάρια.

 

ΛΕΩΝ: Εργαστείτε πιο μεθοδικά και ανταποκριθείτε στις θετικές προκλήσεις. Αποφύγετε να δημιουργήσετε εσείς το παρασκήνιο, γιατί οι αντίπαλοί σας καραδοκούν. Ξεκαθαρίστε ρόλους, συνεργασίες, σχέσεις και ανοίξτε τον δρόμο για πιο εποικοδομητικά και ευχάριστα πράγματα, τώρα που έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μπορεί ακόμα να υπάρχουν άλυτα προβλήματα, αλλά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε τρόπους να συμπλεύσετε με το περιβάλλον σας και αποφύγετε διαφωνίες. Ήρθε η στιγμή να γίνετε πιο ρεαλιστές σε αυτά που ζητάτε στον έρωτα αλλά και σε αυτά που πρέπει να δώσετε. Τακτοποιήστε με πιο επιθυμητό τρόπο τις οικογενειακές σας σχέσεις. Ίσως η αβεβαιότητα γύρω από αυτά που θέλετε να είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά απαιτείται να γίνετε πιο υπεύθυνοι και πρόθυμοι να προσπαθήσετε σοβαρά.

 

ΖΥΓΟΣ: Δεν έχετε λόγο να παραπονεθείτε ότι η ζωή σας είναι ανιαρή αφού θα σας προσφερθούν αξιόλογες ευκαιρίες, οπότε ξεκολλήστε απ’ ό,τι δεν τραβάει πια. Τα σχέδιά σας είναι μεγαλεπήβολα και έχετε μεγάλες προσδοκίες από αυτά. Ξορκίστε κάθε είδους υπερβολή για να προετοιμαστείτε να τα υλοποιήσετε. Κλείστε εκκρεμότητες και βελτιώστε τώρα οικονομικά και σχέσεις. Η βδομάδα χρησιμεύει για να προετοιμαστείτε για τις μεγάλες απαιτήσεις που έρχονται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα ακούσετε πολλές υποσχέσεις, αρκετές από αυτές αξιόπιστες για να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Νιώστε ασφάλεια μέσα από τις σχέσεις σας και ανεβείτε οικονομικά. Θα ανακαλύψετε χρήσιμα πράγματα που θα αφορούν την εργασία τα οικονομικά αλλά και τις σχέσεις σας, ενώ το κατασκοπευτικό και επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα μεγαλουργήσει. Θα αρχίσετε να περνάτε πιο όμορφα αν περιορίσετε τα νεύρα σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην το παρακάνετε με τον έντονο ρομαντισμό και την τάση που έχετε για να εξιδανικεύετε άτομα και καταστάσεις. Ισορροπήστε με ορθολογισμό και δράση. Εκτιμήστε τους φίλους και την προσφορά τους προς εσάς, ενώ παράλληλα κάντε το αγαπημένο σας πρόσωπο να έρθει πιο κοντά σας. Τα έξοδα σε σχέδια και στόχους δεν θα πάνε χαμένα. Η διάθεσή σας δεν θα είναι τόσο ανεβασμένη, ώστε να τολμήσετε εξόδους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε την ικανότητα να κατευθύνετε τη δυναμικότητά σας εκεί που χρειάζεται. Αρπάξτε την ευκαιρία και χαρείτε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας που είναι ιδιαίτερα τρυφερός. Αναζητήστε νέα ερεθίσματα που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Αν έχετε κατά νου να αγοράσετε κάτι, κάντε πρώτα μια έρευνα αγοράς. Εκφράστε τις σκέψεις σας σε άτομα με τα οποία σας ενώνει ο σεβασμός.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε για την επαγγελματική σας άνοδο και μην αφήσετε τίποτα στη μέση. Έχετε δοκιμάσει διάφορα στη ζωή σας και λίγα είναι αυτά που μπορούν πλέον να σας εντυπωσιάζουν. Επιδιώξτε μια πιο άμεση επικοινωνία με τους άλλους για να τους βοηθήσετε να σας καταλάβουν. Επιλέξτε να βάλετε δίπλα σας άτομα με τα οποία εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην προβείτε σε ξεκινήματα αν ακόμα δεν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Ακούστε προσεκτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα σας δώσουν ιδέες. Πριν επενδύσετε τα χρήματά σας συμβουλευτείτε τα κατάλληλα άτομα. Χάνετε τον χρόνο σας χωρίς λόγο, ψάχνοντας για απαντήσεις που δεν υπάρχουν. Υιοθετήστε πιο μοντέρνες ιδέες, γιατί οι παλιές δεν ταιριάζουν στο νέο προφίλ σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα