Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19 έως 26/2/23

Το πάθος μπαίνει σε πρώτη μοίρα, σπάζοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας



Στις 20 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα καλά κρυμμένα. Κρατήστε τις ισορροπίες και μην παρασυρθείτε στη δίνη της φαντασίας για να μη γίνετε θύματα των άλλων. Συντονιστείτε με την καθημερινότητα, δείτε τι συμβαίνει γύρω σας και πάρτε αποφάσεις βασιζόμενοι στη λογική. Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας, απαλλαγείτε από αρνητικές καταστάσεις, ακόμα και ανθρώπους και κοιτάξτε κατάματα το μέλλον σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς). Στις 21 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, θέση που σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ενθουσιώδεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις η άνεση που θα δείχνετε θα μοιάζει με επιθετικότητα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα όσων βρίσκονται γύρω σας, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην παρεξηγηθείτε. Οι διαρκείς εναλλαγές στη διάθεσή σας, τείνουν να τρελαίνουν τους πάντες εκτός από εσάς. Θα θέλετε να ανανεωθείτε, ενώ ταυτόχρονα θα είστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο θα είστε πιο εκδηλωτικοί στο να δείξετε τι αισθάνεστε και ξεκάθαροι σε ό,τι πείτε. Το πάθος μπαίνει σε πρώτη μοίρα, σπάζοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

 

ΚΡΙΟΣ: Μην καταφύγετε σε ακραίες συμπεριφορές ή βιαστικές αποφάσεις για να δώσετε λύσεις. Βάλτε το καλύτερό σας χαμόγελο και ετοιμαστείτε για καινούριες γνωριμίες. Για να προλάβετε να τακτοποιήσετε κάθε εκκρεμότητα βάλτε πρόγραμμα. Αν δε θέλετε να σας προλαβαίνουν οι εξελίξεις, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Διώξτε από κοντά σας άτομα που σας φέρνουν αρνητική ενέργεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αντί να πνίγετε τον ενθουσιασμό σας, δώστε τα όλα σε μια σχέση που αξίζει τον κόπο. Μην αφήσετε τα ελαττώματά σας να βγουν στην επιφάνεια και να εκμεταλλευτούν ορισμένοι επιτήδειοι τις αδυναμίες σας. Η ψυχολογία και η διάθεσή σας θα είναι λίγο άστατη καθώς τις χαρούμενες στιγμές θα τις διαδέχεται ο προβληματισμός. Επιδιώξτε αλλαγές στην εμφάνισή σας που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέχρι στιγμής σας έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε ή να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αρκετοί από εσάς κάνατε τα πρώτα βήματα και τις έχετε ήδη δρομολογήσει σε μια καλύτερη πορεία. Όμως, όσοι μείνατε άπραγοι θα πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα καθώς αρχίζουν να περιορίζονται οι δυνατότητες να το πράξετε και οι λάθος κινήσεις μπορεί να στοιχίσουν με άμβλυνση των διαφορών σας προς τους άλλους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη χάσετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε σωστά τις σχέσεις σας, αλλά για κανένα λόγο μη δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις. Εάν τάξετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να δώσετε και διαψεύσετε τις προσδοκίες τους, θα τους απομακρύνετε από κοντά σας. Κάποιες από τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας θα διαφοροποιηθούν και αφού θα αλλάξουν οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο, είναι φυσικό να επηρεαστούν και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

 

ΛΕΩΝ: Μη δώσετε το δικαίωμα να σας πλησιάσουν άτομα που έχουν φερθεί άσχημα στο παρελθόν. Προσπαθήστε να μείνετε ανεπηρέαστοι από συναισθηματισμούς και σκέψεις που σας κουράζουν. Φροντίστε να είστε συγκρατημένοι στις αγορές σας για να μην το μετανιώσετε. Αφήστε τη λογική να επικρατήσει στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Μη μοιράζεστε τα σχέδιά σας με όλους, γιατί κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να είστε διπλά κερδισμένοι πάρτε πρωτοβουλίες και μην κάθεστε άπραγοι. Μην ξεχάσετε να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο. Ο σωστός προγραμματισμός θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Πρέπει να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο. Φερθείτε με σύνεση και περιορίστε την αισιοδοξία σας γιατί η υπερβολή βλάπτει. Μιλήστε σε ένα πρόσωπο που σας ελκύει, καθώς τα απωθημένα δεν ξεχνιούνται.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην απομακρύνεστε από άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Μετριάζεται σε σημαντικό βαθμό η ανησυχία, το άγχος, η αγωνία και γίνεστε πιο δυναμικοί και ψύχραιμοι για να βρείτε τις λύσεις σε ό,τι σας προβληματίζει. Αποβάλετε από την καθημερινότητά σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε νοοτροπίες που δεν είναι αποτελεσματικές και σας εμποδίζουν να προχωρήσετε ανενόχλητοι στα σχέδιά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια, χωρίς να απογοητεύεστε αν οι συγκυρίες δεν λειτουργούν υπέρ σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες και άτομα κύρους που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την καριέρα σας. Θα αλλάξουν πολλά στην επαγγελματική, οικογενειακή και συναισθηματική σας ζωή, φέρνοντας αέρας ανανέωσης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε σε πιο γρήγορους ρυθμούς ακόμα και αν δεν έχετε όρεξη για να μη μείνετε πίσω σε σχέση με τους συνεργάτες σας που θα κινούνται πολύ γρήγορα. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις χωρίς να μένετε αμέτοχοι, αλλά κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και συζητήσεις που θα αφορούν σχόλια για τρίτα άτομα που δεν θα είναι παρόντα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε περισσότερο για να ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις, αφού όλα θα είναι με το μέρος σας. Περιοριστείτε σε ό,τι είναι άκρως απαραίτητο να γίνει και λειτουργήστε με ορθή κρίση, για να αποφύγετε να προκαλέσετε δυσάρεστες καταστάσεις με τους γύρω σας. Μπορεί οι μέρες που θα ακολουθήσουν να είναι κάπως πιεστικές, αλλά θα ανακαλύψετε καινούριες δυνατότητες για να εξελιχθείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να ακούτε και ίσως μάθετε και μερικές αλήθειες, αλλά μην εκφέρετε άποψη, ούτε γνώμη. Για να προχωρήσετε ανενόχλητοι τα επαγγελματικά σας σχέδια φροντίστε να είστε ψύχραιμοι, διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι. Δώστε λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν το μυαλό και τη σκέψη σας, καθώς το ενδιαφέρον σας θα αρχίζει να μετατοπίζεται σταδιακά προς άλλες κατευθύνσεις και δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα πίσω σας ανολοκλήρωτο.

 

ΙΧΘΥΣ: Αρχίστε να γίνεστε πιο αυτόνομοι, αλλά μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας, ειδικά με αυτούς που υπόσχονται ότι θα σας στηρίξουν. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να ρυθμίσετε επαγγελματικά θέματα. Αποφύγετε τα μπερδέματα στον οικογενειακό χώρο με συγγενικά πρόσωπα, γιατί σίγουρα δεν θέλετε να αναλάβετε το ρόλο του ειρηνοποιού.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department