Ζώδια Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου

Για να προχωρήσετε πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από τις εκκρεμότητες

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Διώξτε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας. Βγείτε με άτομα του περιβάλλοντός σας που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μη μένετε δέσμιοι σε οικογενειακούς κανόνες που δεν σας εκφράζουν ως άτομο. Δείξτε κατανόηση στις απόψεις που έχουν οι συνεργάτες σας για κάποια θέματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείχνοντας εκεί που πρέπει ευαισθησία θα κρατήσετε κοντά σας όσους αγαπάτε. Εάν νιώθετε πιο καλά όταν είστε μόνοι σας, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και μην τα αφήνετε για αργότερα. Φανείτε συντηρητικοί με τις οικονομικές σας δραστηριότητες.

 

ΛΕΩΝ: Πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε το δικό σας συμφέρον και να μην ακούτε τους άλλους. Για να προχωρήσετε πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από τις εκκρεμότητες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και προσήλωση στα επαγγελματικά σας θέματα. Οι παρούσες συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να ξεκαθαρίσετε τις υποχρεώσεις που έχετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Πριν τολμήσετε να προβείτε σε αλλαγές κάντε την αυτοκριτική σας. Στην πορεία οι επιλογές σας θα είναι τόσες, όσες ακριβώς χρειάζεστε για να νιώσετε ευτυχισμένοι και δημιουργικά συμπληρωμένοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρχει μεγάλη έλξη με ορισμένα πρόσωπα, αλλά θα παιχτούν και αρκετά παιχνίδια κυριαρχίας. Να θυμάστε πως τα έντονα πάθη δεν πρόκειται να σας ωφελήσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν ξεπεράσετε τις ψευδαισθήσεις που τρέφετε, θα έχετε αρκετές προοπτικές για το μέλλον. Οι αλλαγές στον τρόπο της σκέψης σας θα συμβάλει στην ανανέωση της σχέσης σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε τις θέσεις και τα θέλω σας, για να ευνοηθούν οι συνεταιρισμοί που επιθυμείτε. Εάν υπάρχουν στιγμές που σας πνίγει η μοναξιά, μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις αν το καθεστώς που επικρατεί σας ικανοποιεί πλήρως. Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά, ούτε οι παρορμητικές κινήσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Μπορείτε με έξυπνες κινήσεις να στρέψετε το παρασκήνιο προς όφελος των συμφερόντων σας. Έχετε τη δύναμη να κάνετε εκκαθαρίσεις στους τομείς της ζωής σας που δεν πάνε καλά. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares