Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου

Οργανώστε τη ζωή σας, βάλτε νέους στόχους και αλλάξτε πολλά από αυτά που σας ενοχλούν



ΚΡΙΟΣ: Επωφεληθείτε οικονομικά από ένα ακίνητο και φροντίστε να έχετε ρυθμίσει οφειλές ή υποχρεώσεις κυρίως με το δημόσιο. Εάν δε θέλετε να έχετε προβλήματα και στο μέλλον, ηρεμήστε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οργανώστε τη ζωή σας, βάλτε νέους στόχους και αλλάξτε πολλά από αυτά που σας ενοχλούν. Τα ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά, αλλά θα βρείτε και θα δώσετε λύσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρξουν ευχάριστες ακόμα περισσότερες εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα. Απρόσμενα έσοδα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα πραγματοποιώντας πολλά από τα όνειρά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκεντρωθείτε και με προσοχή εκθέστε τις θέσεις και τις απόψεις σας, ώστε να μη χάσετε πραγματικές συμπάθειες ή βοήθεια από κάποια άτομα.

 

ΛΕΩΝ: Μπορεί να προκληθεί κάποιος ανταγωνισμός με τους άλλους, γι’ αυτό φανείτε ψύχραιμοι, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει, αφού θα υπάρξουν λύσεις ικανοποιητικές, ακόμα και στα πιο δύσκολα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες, προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε δυναμικά για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να αναπτύσσεται και τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας, θα σας είναι χρήσιμα και τώρα και στο μέλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν βγάλετε προς τα έξω την επιθετικότητα που κρύβετε μέσα σας, το σίγουρο είναι πως θα επηρεαστεί το νευρικό σας σύστημα και η ψυχολογία σας αρνητικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν οι καταστάσεις του μήνα που θα προκληθούν από εσάς, αν δε δείξετε την απαιτούμενη ψυχραιμία και ανοχή, να σας δημιουργήσουν στομαχικές διαταραχές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δραστηριότητές σας στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εύστοχες και η δημιουργικότητά σας που θα είναι στα ύψη, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα εισοδήματά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινηθείτε σε ουσιαστικές βάσεις, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα και να προκύψουν κέρδη από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

 

ΙΧΘΥΣ: Ενισχύστε τις προοπτικές της επαγγελματικής σας επιτυχίας, την πίστη και την αισιοδοξία στις δυνάμεις σας, ολοκληρώνοντας οικονομικές συμφωνίες που είχατε ξεχάσει.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων

Ανακάλυψε τις hot χάρες τις δικές σου και του συντρόφου σου στο σεξ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Ιουλίου

Οι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral