Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου

Μην επιδεινώνετε την κακή σας ψυχολογία κάνοντας παρέα με αρνητικούς ανθρώπους


Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Μόνο μέσα από τη σχέση σας θα καταλάβετε την αξία της συντροφικότητας. Προσεγγίστε το ταίρι σας με αγάπη και μη φοβηθείτε να κοντραριστείτε σε θέματα που δεν συμφωνείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Περιορίστε τις ανησυχίες σας, ειδικά αυτές που είναι αβάσιμες γιατί γεμίζετε διλήμματα τον σύντροφό σας. Έχει διαμορφωθεί γύρω σας ένα κλίμα που ευνοεί ιδιαίτερα τη σχέση σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων για πράγματα που δεν είναι της δικής σας αρμοδιότητας. Αναλάβετε άμεσα τον συντονισμό μιας υπόθεσης που εκκρεμεί και πρέπει να διεκπεραιωθεί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιδεινώνετε την κακή σας ψυχολογία κάνοντας παρέα με αρνητικούς ανθρώπους. Αποφύγετε να ξοδεύετε χωρίς περιορισμούς νομίζοντας ότι έτσι θα νιώσετε καλύτερα.

 

ΛΕΩΝ: Φανείτε εγκρατείς στον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μη δημιουργήσετε άσχημες εντυπώσεις. Προσπαθήστε πριν κινηθείτε να ψυχολογήσετε ένα συνάδελφο που σας κοντράρει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρχει πλήθος συζητήσεων και επαφών που θα καρποφορήσουν λίγες από αυτές. Στον γενικό απολογισμό θα είστε κερδισμένοι, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

 

ΖΥΓΟΣ: Συγκεντρωθείτε όσο δύσκολο και αν σας είναι και κυρίως κινηθείτε με ευελιξία. Σεβαστείτε κανονισμούς και νόμους, για να βρείτε τα δίκια σας όσο πιο ήπια και σύντομα γίνεται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα αποφασίσετε μια αλλαγή που η προσαρμογή της θα είναι αργότερα πιο εύκολη. Κάποιες ασαφείς καταστάσεις χρειάζονται επιδέξιες κινήσεις για να προστατευτούν τα κεκτημένα σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι ανάγκη να βλέπετε όλες τις πλευρές των ζητημάτων που έχουν προκύψει. Στις διαφορές που αναμφίβολα υπάρχουν, πρέπει να ακολουθείτε το δρόμο της ελάχιστης σύγκρουσης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε όσο μπορείτε κόντρες και αντιπάθειες. Προετοιμάστε το έδαφος για μια πιο σταθερή οικονομική βάση, που θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ικανότητά σας να υποστηρίζετε τα συμφέροντά σας δεν θα είναι αμελητέα. Ανεβάζοντας τις μετοχές του ονόματός σας στην αγορά της εργασίας, θα διαπιστώσετε πώς θα βγείτε κερδισμένοι.

 

ΙΧΘΥΣ: Κάντε τους απαραίτητους συμβιβασμούς για να προχωρήσουν καλύτερα οι υποθέσεις σας. Η ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων θα εκτιμηθεί από τον περίγυρό σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 10 έως 17/12/23

Μικρές αλλαγές, ακόμα και στην εμφάνισή σας, θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου

Βάλτε πιο υγιείς βάσεις στους κυρίους τομείς της ζωή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο είναι το τέλειο δώρο για τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με το ζώδιο σας

 Εδώ είναι το καλύτερο δώρο αυτών των γιορτών για κάθε ζώδιο...

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 10 έως 17/12/23

Μικρές αλλαγές, ακόμα και στην εμφάνισή σας, θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα

ΥΓΕΙΑ

Τρεις εύκολοι τρόποι για να νικήσεις την κούραση

Επειδή χρειάζεσαι κάθε επιπλέον βοήθεια για να μη νιώθεις «πτώμα όλη την ώρα»

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Χριστουγεννιάτικο δέντρο φρούτων

Εναλλακτικό και raw vegan vs πιατέλας με παραδοσιακά γλυκά