Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 26/2 έως 5/3

Θα είστε αρκετά δεκτικοί με ό,τι συμβαίνει γύρω σας και έντονα συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας



Στις 2 η Αφροδίτη στον Κριό σε σύνοδο με το Δία στον Κριό, σας ωθεί να καλύψετε τον χαμένο χρόνο στα σχέδιά σας και ταυτόχρονα να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ο Ερμής στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, σας θυμίζει πως πρέπει να φερθείτε με υπευθυνότητα και περισσότερη σοβαρότητα σε ό,τι σχετίζεται με τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και με δημόσιες υπηρεσίες. Στις 4 ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς, κάνοντάς σας διαισθητικούς και ταυτόχρονα ευμετάβλητους. Θα είστε αρκετά δεκτικοί με ό,τι συμβαίνει γύρω σας και έντονα συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας. Όσο θα βρίσκεται ο Ερμής σε αυτή τη θέση, θα δέχεστε πληροφορίες, θα μάθετε αλήθειες και θα ασχολείστε μόνο με σημαντικές στιγμές.

 

ΚΡΙΟΣ: Έχετε μεν βρει τρόπους για να απαλλαγείτε από το μεγάλο άγχος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα, αλλά ακόμα σας λείπει το κίνητρο για να βρείτε τρόπους που θα σας ανακουφίσουν τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Αποφύγετε περιττά έξοδα γιατί ακόμα υπάρχουν τρύπες που δεν έχετε κλείσει. Για να μην αιωρείστε ανάμεσα στο καλό και στο κακό, περιορίστε τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειες που νιώθετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε μια αναδιοργάνωση παντού, αφήνοντας πίσω ό,τι έχει κριθεί. Οι προοπτικές θα είναι καλύτερες αν δεχτείτε τη βοήθεια από συνεργάτες ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο χειρότερος εχθρός σας είναι η ασυνεννοησία. Επαγγελματικά θέματα θα απαιτήσουν τη διάθεση του προσωπικού σας χρόνου. Ό,τι προβλήματα και αν προκύψουν με το ταίρι σας, θα είναι αντιμετωπίσιμα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε προς τα πού κατευθύνετε τη δύναμη και τα συναισθήματά σας, καθώς πολλές φορές είναι τρικυμιώδη. Γίνετε πιο συγκεκριμένοι στους στόχους σας. Φροντίστε να μην είστε τόσο απόμακροι γιατί τα πιστεύω που έχετε για τη ζωή προκαλούν σύγχυση στους γύρω σας. Κάντε μια προσπάθεια να κλείσετε εκκρεμότητες. Πλησιάστε τους άλλους με περισσότερη κατανόηση και μην εμμένετε στις απόψεις σας δείχνοντας διαρκώς περιφρόνηση για τη γνώμη των άλλων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε μια προσωπικότητα κλειστή και ενδιαφέρουσα, όμως, δοκιμάστε να ανοιχτείτε και να δείξετε πιο πολύ εμπιστοσύνη στους άλλους. Θα βγάλετε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα. Το τοπίο στον συναισθηματικό σας τομέα αρχίζει να καθαρίζει και σας βοηθά στις επιλογές σας. Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί χωρίς να δίνετε εξηγήσεις σε άτομα που δεν χρειάζεται. Διατηρήστε τα κεκτημένα σας και να θυμάστε πως δεν χρειάζονται επαναστάσεις χωρίς αιτία.

 

ΛΕΩΝ: Να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες με στενούς συνεργάτες. Οι ανασταλτικοί σας φόβοι δημιουργούνται αποκλειστικά από τις προκαταλήψεις που συντηρείτε. Ανακαλύψτε τα κρυφά σας ταλέντα και προωθήστε τα με θάρρος. Αυτό που θα δημιουργήσει μαγικές αλλαγές στις σχέσεις σας, είναι ότι πλέον είστε πιο κατασταλαγμένοι σε αυτά που θέλετε εσείς και σε αυτά που θέλουν αυτοί που συναναστρέφεστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να το βάζετε κάτω με την παραμικρή δυσκολία, μια που πάντα υπάρχει κοντά σας ακόμα και την τελευταία στιγμή ένας από μηχανής θεός που σας βοηθά. Επειδή η ηθική θα αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους, αυτό που θα σας βοηθήσει σε γενικό επίπεδο είναι η διαπραγμάτευση για όλα, οπότε αφήστε στην άκρη εγωισμούς.

 

ΖΥΓΟΣ: Γεγονότα και συνειδητοποιήσεις θα σας οδηγήσουν στην αναθεώρηση της δικής σας συμπεριφοράς αλλά και στη σημασία που δίνατε μέχρι τώρα στην παρουσία και την αναγκαιότητα ορισμένων συνεργατών στον εργασιακό σας χώρο. Προχωρήστε σε οικονομικές επενδύσεις που έχετε πειστεί ότι είναι κερδοφόρες και έχουν καλύψει και τις πιο μικρές σας ανασφάλειες. Προβάλλετε σωστά τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να έχετε επιβαρυνθεί με υποχρεώσεις που έχουν σχέση με τον οικογενειακό σας χώρο, αλλά με έναν περίεργο τρόπο τα γεγονότα και η καλή σας τύχη θα συμβάλλουν στην ολοκληρωτική απαλλαγή από κάποιο βάρος. Μην κολλήσετε σε ανούσιες και άχρηστες λεπτομέρειες. Βάλτε μπροστά το πείσμα σας και κάντε τα λόγια σας πραγματικότητα. Ανοίχτε τους ορίζοντές σας και γίνετε καλύτεροι για τον εαυτό σας και τους άλλους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, προσπαθήστε να σκεφτείτε πιο λογικά και να λειτουργείτε με ψυχραιμία. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσετε μια ρομαντική βραδιά και το ζεστό κλίμα θα ρίξει τους τόνους και θα κορυφώσει το πάθος με το ταίρι σας, ώστε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Ο έρωτας και τα φλερτ σε όσους είστε αδέσμευτοι θα παίζουν έντονα με κάποια φιλικά σας άτομα και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σχέση σας δεν είναι αγώνας ή μάχη που πρέπει να βγείτε νικητές. Μην αφήσετε να τα συναισθήματά σας να γίνουν ψυχρά προς τον σύντροφό σας, γιατί θα ζητήσει εξηγήσεις και ίσως ο τρόπος που θα εκφραστείτε με σκοπό να είστε από πάνω, να βγάλει στην επιφάνεια μερικά στοιχεία του χαρακτήρα σας που θα τον δυσαρεστήσουν. Δεν αποκλείεται να εμφανίσει και αυτός κάποια πλευρά του θα σας βρει απροετοίμαστους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρόλο που ο ρομαντισμός θα διαχέεται στην ατμόσφαιρα, εσείς θα συνεχίζετε να νιώθετε κάπως άβολα, καθώς δεν έχετε τη διάθεση να πείτε γλυκόλογα στον σύντροφό σας, ενώ σας το ζητάει απεγνωσμένα. Μπορεί να προτιμάτε να τον διεκδικείτε και να του δείχνετε την αγάπη σας με άλλους τρόπους, όμως, δεν θα πάθετε τίποτα αν του κάνετε έστω για μια φορά το χατίρι. Φροντίστε να μην παίξετε παιχνίδια εξουσίας και εγωισμού.

 

ΙΧΘΥΣ: Εάν δεν το επιθυμείτε μην ξεπεράσετε τα όρια με κάποια άτομα ή αφήσετε να το κάνουν μόνο και μόνο επειδή κολακεύεστε, γιατί τα αποτελέσματα θα φέρουν δυσάρεστα απρόοπτα και σωρεία παρεξηγήσεων. Έτσι κι αλλιώς, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη σιγουριά, γοητεία και αυτοπεποίθηση για να φλερτάρετε με άτομα που πραγματικά σας έλκουν και όχι μόνο δε θα περνάτε απαρατήρητοι, αλλά θα κερδίζετε και τις εντυπώσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς και πόσο ζηλεύει το ταίρι σου, σύμφωνα με το ζώδιό του

Βράζει από μέσα του, το εκφράζει εύκολα ή η ζήλια δεν είναι του στιλ του; Μια βόλτα στα άστρα έχει τις απαντήσεις…

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός