Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 8 Αυγούστου

Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα σας υποδείξει η καρδιά σας



ΚΡΙΟΣ: Οι καθημερινές σας υποθέσεις θα προωθούνται, ενώ οι προσφορές που θα προκύψουν θα είναι αρκετές. Φροντίστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, γιατί σίγουρα αυτό θα εκτιμηθεί από τους άλλους.

Pixel

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προβείτε στις απαραίτητες συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, όμως, μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί αυτό θα σας βλάψει. Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα σας υποδείξει η καρδιά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε εντάσεις, που θα προκαλέσουν ρήξη με τους συνεργάτες σας ή με άτομα κύρους. Τακτοποιήστε κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες, για να έχετε και άμεσες λύσεις.

Pixel

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε επίσημες και πιο ουσιαστικές αποφάσεις, έστω και αν θα αφορά τη συναισθηματική σας ζωή ή ένα γάμο.

 

ΛΕΩΝ: Θα έρθουν στην επιφάνεια επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα, για να μην ανακόψετε την ανοδική σας πορεία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα θα σας βοηθήσει με μεγαλύτερη σαφήνεια να διακρίνετε τι ακριβώς αγαπάτε, αλλά και τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε ή να το διατηρήσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, καθώς θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές στα σχέδιά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μεγάλη άνοδο στην κοινωνική σας ζωή, θα είναι το δώρο της μέρας για τους περισσότερους από εσάς. Η προσέγγιση τρίτου ατόμου σε αισθηματικό σας πρόβλημα θα είναι καταλυτική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια και δυναμισμό, για να προχωρήσετε με σίγουρα και θετικά βήματα. Ενισχύεται η τάση σας για καινούριες γνωριμίες και θα την πολλαπλασιάζει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε ανταπόκριση στα καλέσματα και στις προσκλήσεις που θα σας κάνουν φίλοι, γνωστοί ή αγαπημένα σας πρόσωπα, για να μη χάσετε καμία ευκαιρία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, αλλά και αυτές που ήδη έχετε θα αναπτυχθούν και θα αποδώσουν καρπούς που θα είναι για το δικό σας συμφέρον.

 

ΙΧΘΥΣ: Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική, ώστε να ξεπεράσετε με επιτυχία τα όποια εμπόδια και δυσκολίες βρεθούν στο δρόμο σας και για να ανακάμψετε οικονομικά.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η τέχνη της ζωής ή πώς να φροντίσεις τον εαυτό σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι πιο αποτελεσματικές συνήθειες ή πράξεις αυτοφροντίδας σύμφωνα με το ζώδιό σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.