Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 18 Αυγούστου

Αποφύγετε να κλειστείτε στον συναισθηματικό σας κόσμο που περιλαμβάνει μόνο τις αναμνήσεις σας



ΚΡΙΟΣ: Βάλτε μπροστά τη λογική σας για να λύσετε θέματα που θα σας αποδώσουν στο μέλλον. Εάν θέλετε να βγείτε νικητές από αδιέξοδες καταστάσεις, καταπιαστείτε με πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας που δείχνουν ότι έχουν πραγματικά την ανάγκη σας. Για να απελευθερωθείτε και να λύσετε τα χέρια σας, αναθέστε στους συνεταίρους σας μερικές από τις εργασίες σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, τόσο το καλύτερο για εσάς. Η επίγνωση και η συνεχής ανανέωση των μεθόδων σας, σας εγγυώνται την επιτυχία και την απόδοση των πράξεών σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε τις συνθήκες και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται, για να προετοιμάσετε το έδαφος σε ό,τι ετοιμάζετε. Αποφύγετε να κλειστείτε στον συναισθηματικό σας κόσμο που περιλαμβάνει μόνο τις αναμνήσεις σας.

 

ΛΕΩΝ: Τα φλερτ και τα ερωτικά καλέσματα θα παίξουν βασικό ρόλο στη ζωή σας, καθώς η παρουσία σας θα έλκει τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την προβάλλοντας όσο μπορείτε και με κάθε τρόπο τη γοητεία σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, προσπαθήστε να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί, ήρεμοι και αναζητήστε την αρμονία στη σχέση σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα αυξηθεί η γοητεία σας και θα φέρει καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, αλλά παράλληλα θα πρέπει να προσέχετε τον χειρισμό των χρημάτων σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε αρκετές από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας και να βάλετε νέες βάσεις, που θα σας είναι πιο προσοδοφόρες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οπλιστείτε με δύναμη και αποφασιστικότητα για να βάλετε μπροστά και τους πιο δύσκολους στόχους σας. Μην επιτρέψετε στην ισχυρογνωμοσύνη και στον παρορμητισμό σας να γίνει εμπόδιο στα σχέδιά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να κρατάτε τα προσχήματα μια που οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα είναι ικανές να προκαλέσουν έντονες κόντρες και αντιπαραθέσεις με συνεργάτες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα προκληθούν κάποιες οικονομικές απώλειες και καλό είναι να προσέξετε τις κινήσεις σας, καθώς δεν θα είστε έτοιμοι να δεχθείτε ένα καινούριο χτύπημα.

 

ΙΧΘΥΣ: Εκτιμήστε σωστά τις καταστάσεις και τα λεγόμενα των άλλων, χωρίς να παίρνετε αψήφιστα τη γνώμη των άλλων, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;