Ζώδια Σαββάτου 19 Αυγούστου

Δώστε μεγάλη προσοχή σε ό,τι κάνετε και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ειδικά στον έρωτα

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται να γίνεται πιο τρυφεροί με τους άλλους, να τους εκπέμπετε τη ζεστασιά που έτσι κι αλλιώς δεν σας λείπει και να αναδύεται τόσο από τις πράξεις, όσο και από τα λόγια σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε φροντίσει τους τελευταίους μήνες οι άμυνες του οργανισμού σας να είναι σε πολύ καλά επίπεδα και έτσι δεν έχετε λόγο να φοβάστε για το χειρότερο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάλλον η μέρα θα παίζει με την ψυχολογία και το ενδεχόμενο να πάθετε νευρική κόπωση θα είναι υψηλό. Το να μην πανικοβάλλεστε και να είστε προσεκτικοί είναι ίσως το πιο σημαντικό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε ό,τι μπορείτε να ανεβάσετε την ψυχολογία σας και να τονώσετε το ηθικό σας, όμως, μην ξεχνάτε να ασχολείστε πιο συχνά με την υγεία σας.

 

ΛΕΩΝ: Παλέψτε με θεμιτά μέσα για να επικρατήσετε στις δυσκολίες ή στα προβλήματα που θα προκύψουν και να βγείτε νικητές, χωρίς να χάσετε κάτι στο οποίο είχατε επενδύσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι υπερβολές κάπου ανήκουν, αλλά σίγουρα όχι σε εσάς. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας, συνυπάρξτε και συνεργαστείτε με άτομα που έχουν σταθερή βάση για να ωφεληθείτε.

 

ΖΥΓΟΣ: Η ικανότητά σας να αψηφάτε τους κινδύνους θα είναι αυξημένη, όμως, θα σας κάνει αρκετά βιαστικούς, ανυπόμονους και νευρικούς, κάτι που θα επηρεάσει τη σχέση με τον σύντροφό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά μην αναλώνεστε μόνο εκεί, αφού πρέπει να βρείτε χρόνο για να τον περάσετε μαζί και να χαρείτε τον έρωτα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι, ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, εμφανιστείτε γοητευτικότεροι και κάποιο άτομο από το ευρύτερο περιβάλλον σας, θα σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε μεγάλη προσοχή σε ό,τι κάνετε και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ειδικά στον έρωτα. Οι προκλήσεις στον οικονομικό τομέα θα σας βοηθήσουν με σωστή οικονομική διαχείριση να αυξήσετε τα έσοδά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα με τόλμη και ρεαλιστικές λύσεις. Οι οικονομικές σας σκέψεις θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται, αλλά δεν θα καταλήγετε σε σαφή συμπεράσματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην αμελήσετε για ανούσιους λόγους τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Όταν οι άλλοι απαιτούν από εσάς περισσότερα από αυτά που μπορείτε να δώσετε, απλώς αρνηθείτε. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares