Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 22 Αυγούστου

Οι συναισθηματικές κατακτήσεις δεν θα λείψουν και δεν αποκλείεται να ερωτευθείτε



ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε, θέτοντας τον εαυτό σας σε κινδύνους, υπερβολές και καταχρήσεις, που θα ρίξουν ακόμα πιο πολύ την ψυχολογία σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συναισθηματικές κατακτήσεις δεν θα λείψουν και δεν αποκλείεται να ερωτευθείτε. Οι αναμνήσεις σας θα επιστρατευθούν και θα παίξουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες υπόλοιπες σχέσεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι μνήμες και οι εμπειρίες του παρελθόντος θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις παρούσες σχέσεις σας. Η λειτουργία των σχέσεών σας και η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα είναι ιδανική.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να καταπιαστείτε με κάτι δημιουργικό που δεν θα μεγαλώνει το άγχος σας, αλλά θα σας χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.

 

ΛΕΩΝ: Η σωρεία υποθέσεων, εκκρεμοτήτων και ευθυνών που έχετε αναλάβει τους τελευταίους μήνες, έχουν εξαντλήσει τα όρια της υπομονής σας και κατά συνέπεια και τα νεύρα σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα προσεγγίσετε τους συνεργάτες σας, αλλά και γενικά στον τρόπο που θα εκφραστείτε μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

 

ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε έξυπνα για να αποφύγετε τις παγίδες και τα λάθη που θα δημιουργηθούν και μην κάνετε ανοίγματα ή επεκτατικές κινήσεις, χωρίς να έχετε τις απαραίτητες βάσεις για να ξεκινήσετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η στάση σας θα παίξει αρνητικό ρόλο σε κάποια σχέση σας, ενώ δεν θα είναι τόσο εύκολο να ξεπεράσετε τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν με τον σύντροφό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε τις ελλείψεις στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ παράλληλα θα καλυτερέψει και η ψυχολογική σας κατάσταση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε τον καταναλωτισμό σας και μην πιέσετε καταστάσεις, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις καλές μέρες που θα έρθουν και να δώσετε αίσιο τέλος σε καταστάσεις που σας παιδεύουν εδώ και καιρό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αμελήσετε να είστε συνεπείς απέναντι στα άτομα που αγαπάτε, καθώς τιμωρείται η ασυνέπεια και θα σας έρθουν δυσάρεστες εκπλήξεις αν δεν είστε προσεκτικοί.

 

ΙΧΘΥΣ: Η συναρπαστική σας προσωπικότητα θα λειτουργεί για το συμφέρον σας. Δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν ερωτευθείτε με την πρώτη ματιά ή αν αποφασίσετε να κάνετε σαρωτικές αλλαγές στη ζωή σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;