Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 25 Αυγούστου

Το πιο σημαντικό θα είναι να αρχίσετε επιτέλους να μαθαίνετε από τα λάθη σας



ΚΡΙΟΣ: Σταθεροποιήστε τα έξοδά σας και αυτό θα μειώσει αρκετά το άγχος σας ή τις αντιδικίες που έχετε πάνω σε αυτό τον τομέα. Ανήκετε στα άτομα που τα χαρακτηρίζει η δύναμη και θα προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό με αξιοσημείωτη γοητεία.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες, έστω και αν είναι με τη βοήθεια της διαίσθησής σας. Κινηθείτε προνοητικά στις οικονομικές σας κινήσεις, ανταλλάσοντας απόψεις με τους συνεργάτες σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους. Δείξτε ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική σας υπόθεση, μαθαίνοντας όλες τις παραμέτρους που την αφορούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα, κρατήστε μια μετρημένη στάση. Το πιο σημαντικό θα είναι να αρχίσετε επιτέλους να μαθαίνετε από τα λάθη σας, ώστε να μη συνεχίσετε την επανάληψή τους.

 

ΛΕΩΝ: Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να κάνετε παρέα με άτομα που σας εκνευρίζουν και εξοικονομήστε χρόνο για να χαλαρώσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ψυχρότητα στη συμπεριφορά κάποιων, οφείλεται στα δικά τους προσωπικά προβλήματα. Έχοντας την αίσθηση του μέτρου και αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές, βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, που τελευταία έχετε παραμελήσει. Αποφύγετε να κάνετε εσωτερικούς συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν και θα σας απογοητεύσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην είστε υπερβολικοί σε λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά σας θέματα. Η συναισθηματική ένταση που θα έχετε, θα σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε φίλους σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη δηλητηριάζετε την καθημερινή σας ζωή με γκρίνιες και ανυπόστατες ζήλιες. Οι ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς δεν πρέπει να σας τρομάξουν, όμως, μην επιτεθείτε σε όσους σας κατηγορούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν είστε σοβαροί και συστηματικοί, θα φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Οι μεγάλες δόσεις φαντασίας που έχετε, δεν θα σας αφήσουν στιγμή να πλήξετε όχι μόνο εσάς, αλλά και όσους σας συναναστρέφονται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας, επειδή σε κάποιους αρέσει να κάνουν πικρόχολα σχόλια. Εξομαλύνετε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από παρεξηγήσεις, ξεφεύγοντας από τα καθημερινά σας προβλήματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Αναπτύξτε τα χαρίσματα που έχετε και κάντε καινούριους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις. Επενδύστε τη διάθεσή σας με αισιοδοξία και καλύψτε τις ανάγκες σας με την ψυχολογική υποστήριξη των άλλων.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 κλειδιά για να νιώθετε ικανοποιημένοι στη σχέση σας

Χρήσιμες συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο ή μια μακροχρόνια υγιή σχέση

CELEBS

Νικόλαος: Έτσι πέρασε το πρώτο του Πάσχα χωρίς την Τατιάνα Μπλάτνικ

Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο αδερφός του, Παύλος, από την Ανάσταση

CELEBS

Πάσχα 2024: Πού έκανε Ανάσταση η ελληνική showbiz;

Τα ελληνικά νησιά «ψήφισαν» και φέτος oi celebrities